Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..O MHTΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ BUSINESS ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Στην χώρα των αλητήριων πολιτικών απατεώνων που λυμαίνονται τον Ελληνικό λαό για δεκαετίες τέτοια θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε..Ο ρόλος και η πορεία της οικογενείας Μητσοτάκη είναι πλέον γνωστός στα πολιτικά αυτής της χώρας..Το γεγονός όμως πως στη βουλή υπογράφουν μνημόνια και κάνουν πλάτες στο πλιάτσικο της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής..

Την ώρα λοιπόν που οι κύριοι της Νέας δημοκρατίας και του αρχηγού τους ψηφίζουν μνημόνια και κάνουν πλάτες στο έγκλημα της τραπεζικής μαφίας η οικογένεια Μητσοτάκη κάνει business πάνω στο κουφάρι της χώρας μια και ιδρύουν ΙΚΕ προκειμένου να επενδύσουν στο real estate και στα σπίτια του Ελληνικού λαού που οι τράπεζες θα βγάζουν στο σφυρί..

Αποκαλυπτικά είναι τα έγγραφα που σας δείχνουμε και αποδεικνύει εμπράκτως το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και των οικογενειών τους..Το 2016 λοιπόν η αδερφή του Προέδρου της Νέας δημοκρατίας ιδρύει εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 3.000 ευρώ όπου θα επενδύσει στο real estate και στην μεσιτεία των πωληθέντων ακινήτων 

Ερχενται μετά από ένα χρόνο και κάνει  τροποποίηση του καταστατικού της εν λόγω εταιρείας με την επωνυμία REAL EST8 OF LIFE SINGLE MEMBER P.C. και η μια εκ των δύο αδερφών της οικογενείας μητσοτάκη εντάσσει και την δεύτερη αδερφή η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Γαλλίας παράλληλα αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας στα 500.000 ευρώ προκειμένου να επενδύσουν στην χώρα..

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ;;
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ BUSINESS ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters