Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Προστατέψτε επιτέλους την Βόρεια Ελλάδα

Επιτόκιο 1.4% έδωσε λοιπόν το ΔΝΤ στη φτωχή ΠγΔΜ ενώ εμείς σαν χώρα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και όλων των άλλων διεθνών οργανισμών βολευτήκαμε με ένα...

5% (τουλάχιστον). Πρώτα είπαμε ότι λεφτά έχουμε, μετά ότι λεφτά δεν έχουμε και οι «φίλοι» μας αποφάσισαν ότι 5% τόκος είναι καλά για μας. Πανηγυρισμοί για την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας που κατάφερε να πάρει το δάνειο και να μην χρεοκοπήσει. Χίλια μπράβο στους ήρωες Έλληνες διαπραγματευτές που πέτυχαν αυτό το επιτόκιο...

Τα Σκόπια είναι μια φτωχή χώρα και δεν μπορούν να πληρώσουν παραπάνω οπότε το 1.4% είναι δίκαιο. Και αυτό όμως δυσκολεύει όσο ναναι τις τίμιες προσπάθειες της κυβέρνησης Γκρουεφσκι να εκσυγχρονίσει το κρατίδιο και να επανορθώσει ιστορικά λάθη χιλιάδων ετών. Ξέρετε πόσα λεφτά θέλουν τα διεθνή ΜΜΕ για να γράψουν ένα άρθρο για τον μη-Ελληνα Μέγα Αλέξανδρο και την καταπίεση των Σλαβομακεδόνων από την Ελλάδα; Πολλα.

Γι' αυτό δικαίως το δάνειο και το χαμηλό επιτόκιο. Να συνεχίσουμε να βοηθάμε και εμείς από εδώ. Όλοι για βενζίνη στη ΠγΔΜ, για γιατρούς, για ψώνια και για καζίνο. Εμείς λεφτά έχουμε άλλωστε και σαν καλοί Χριστιανοί πρέπει να βοηθήσουμε τον πλησίον μας. Ακόμα και αν ο γείτονας μας έχει δείξει από καιρό το μαχαίρι που κρατάει.

Κύριοι της κυβέρνησης τι έχετε κάνει για να προστατέψετε την Βόρεια Ελλάδα; Τι μέτρα πήρατε? Βιομηχανίες, βιοτεχνίες και καταστήματα φυτοζωούν και κλείνουν. Η ανεργία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και ο κόσμος παρακαλάει για οποιοδήποτε δουλειά. Δίπλα μας τα Σκόπια αναπτύσσονται ταχύτατα, παίρνουν χαμηλότοκα δάνεια και στοχεύουν στα Ελληνικά εισοδήματα. Προστατέψτε πια ότι απέμεινε από την Ελληνική επιχειρηματικότητα. Χύθηκε αίμα για να ελευθερωθεί η Βόρεια Ελλάδα και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να την διαλύσετε. Και όσοι από εσάς πάτε για φθηνότερες αγορές και διασκέδαση στα Σκόπια και την Γευγελή σκεφτείτε ποιον χρηματοδοτείτε.

viosimimakedonia.blogspot.com

420 τράπεζες ζητούν παγκόσμιο νόμισμα




Από: WorldNetDaily (WND)
Σημείωση συντάκτη του WND: Η αναφορά που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το RedAlert’ του Jerome Corsi, του τωρινού Νο 1 best-selling συγγραφέα των New York Timesμε το "The Obama Nation", αρθογράφου του....
 WND και ανώτερου διευθύνοντα συμβούλου της Financial Services Group στοGilford Securities.
Το Institute of International Finance, (Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής), μια ομάδα που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, έχει εκδώσει ακόμη μία έκκληση για ένα παγκόσμιο νόμισμα, αναφέρει ο Jerome Corsi στο Red Alert.
"Μια βασική ομάδα από τις κορυφαίες οικονομίες του κόσμου πρέπει να συγκεντρωθεί και να καταλήξει σε μια κατανόηση," δήλωσε ο Charles Dallara, διευθύνων τουInstitute ofInternational Finance'smanaging, στους Financial Times.
Μια επιστολή από τον Dallara, (φωτο), με ημερομηνία 4 Οκτωβρίου, κατέστησε σαφές ότι ο συντονισμός για ένα παγκόσμιο νόμισμα είναι αναγκαίος, κατά την άποψη του γκρουπ, για να αποτραπεί ο διαφαινόμενος νομισματικός πόλεμος.
"Οι μονομερείς και διμερείς δράσεις πολιτικής κατά τους τελευταίους μήνες - συμπεριλαμβανομένων πολλών προτεινόμενων και δραστικών μέτρων για το εμπόριο, της νομισματικής παρέμβασης και της νομισματικής πολιτικής - έχουν συμβάλει στην επιδείνωση των υποκείμενων μακροοικονομικών ανισορροπιών," έγραψε ο Dallara. "Έχουν επίσης οδηγήσει σε αυξανόμενες πιέσεις προστατευτισμού καθώς οι χώρες αγωνίζονται για τις εξαγωγικές αγορές ως πηγή ανάπτυξης."
Ο Dallara ενθάρρυνε μία επιστροφή στην δέσμευση της G-20να αξιοποιήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τα ειδικά τραβηχτικά δικαιώματα για τη δημιουργία ενός διεθνούς - εναλλακτικού ως προς το δολάριο - νομίσματος ως ένα νέο πρότυπο των συναλλαγματικών διαθεσίμων.
Ομοίως, μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών των Ιουλίου ζήτησε την αντικατάσταση του δολαρίου, ως το πρότυπο για την εκμετάλλευση συναλλαγματικού αποθέματος των διεθνών αγορών, με ένα νέο νόμισμα για όλο τον κόσμο που θα εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η 176σέλιδη έκθεση, με τίτλο "United Nations WorldEconomic and Social Survey 2010,"("Οικονομική και Κοινωνική Έρευνα των Ηνωμένων Εθνών 2010"), εκδόθηκε σε μία συνάντηση υψηλού επιπέδου του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών και δημοσιεύθηκε στο σύνολό του στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για ένα παγκόσμιο νόμισμα, διαβάστε το Red Alert του Jerome Corsi.
Ο συγγραφέας του Red Alert, ο οποίος έλαβε διδακτορικό από το Χάρβαρντ στην πολιτική επιστήμη το 1972, είναι ο συγγραφέας του Νο 1 best-sellers New York Times "TheObamaNation(“To Ομπάμα Έθνος”).

http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/420.html

Βγήκαν μέσα από το τζαμί και ούρλιαζαν “εδώ είναι Τουρκία” απειλώντας με τσεκούρια. Που; ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Απαιτείται παλλαϊκή δράση για να ανατραπούν τα σχέδια των Κεμαλοφασιστών που σε συνεργασία με τους εκλεκτούς του ΓΑΠ προωθούν την μισανθρωπία σε Ελληνικό έδαφος.
Του Γιώργου Διονυσόπουλου
(Αναδημοσίευση από το περιοδικό «Επίκαιρα»)
«Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές που έχω ζήσει. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πως δεν μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Τέτοιες σκηνές, τόσο φανατισμό και μίσος συναντά κανείς μόνο στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όχι σε μία χώρα που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. Και στη Γαλλία υπάρχουν μουσουλμάνοι, αλλά τέτοια φαινόμενα όπως αυτά που βίωσα στο μειονοτικό χωριό Θέρμες της Θράκης, δεν θα τα δεις να συμβαίνουν πουθενά μέσα στη γαλλική επικράτεια».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει, μιλώντας στα «Επίκαιρα» την εξάωρη ομηρία της από φανατικούς μουσουλμάνους της μειονότητας στο χωριό Θέρμες στο νομό Ξάνθης, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» και ανταποκρίτρια του γαλλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού «France 3» στην Αθήνα, Έφη Τσελίκα. Μαζί της και τρία μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου που παρακολουθούσαν αμήχανα και φοβισμένα περισσότερα από 150 άτομα να τους βρίζουν σε μία άγνωστη γι’ αυτούς γλώσσα, να τους φτύνουν και να τους προπηλακίζουν, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν το γιατί. «Για μια στιγμή νόμισαν ότι βρίσκονταν στην Καμπούλ», ανέφερε η κ Τσελίκα, σπεύδοντας να προσθέσει ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα τους που ένιωθαν ένα τόσο μεγάλο πολιτισμικό σοκ. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου μήνα όταν και στο πλαίσιο ενός ταξιδιωτικού αφιερώματος, με χορηγία μάλιστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το συνεργείο της εκπομπής «Λεωφόρος της Ευρώπης» που μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό «France 3», αποφάσισε να επισκεφθεί τα Πομακοχώρια στον ορεινό όγκο της Ξάνθης, προκειμένου να αναδείξει σε ένα ρεπορτάζ τεσσάρων μόλις λεπτών την πολιτισμική κουλτούρα της περιοχής. Τέσσερα λεπτά που στην πορεία όμως φάνηκαν στο συνεργείο του γαλλικού καναλιού σαν ένας ολόκληρος αιώνας…

Όμηροι του πλήθους
Ένας ολόκληρος μηχανισμός στην ευρύτερη περιοχή, που έχει στηθεί με ευθύνη και του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κινητοποιήθηκε μέσα σε χρόνο – ρεκόρ, κρατώντας επί έξι συνεχείς ώρες τους Γάλλους σε ομηρία. Εκατοντάδες άνθρωποι ξεφύτρωσαν στην κυριολεξία από το πουθενά εγκλωβίζοντας το τηλεοπτικό συνεργείο μέσα στο αυτοκίνητο που το μετέφερε, απειλώντας ταυτόχρονα με τσεκούρια, μαχαίρια και ρόπαλα, τα μέλη του ότι θα τους «κόψουν τα κεφάλια» και όλα αυτά υπό το… άγρυπνο βλέμμα 10 περίπου ελλήνων αστυνομικών οι οποίοι παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν όλα όσα εξωπραγματικά συνέβαιναν. Δίπλα σε αυτούς, κοινοτάρχες και δημοτικοί σύμβουλοι από τα γύρω χωριά, οι οποίοι είχαν επίσης καταφθάσει μέσα σε διάστημα λίγης μόλις ώρας στις Θέρμες, με την πλειονότητά τους να δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το φανατισμό του πλήθους εναντίον των γάλλων. «Καμία Αρχή, δεν έπαιξε το ρόλο της ως Αρχή. Κανείς δεν επιχείρησε να επιβάλει το νόμο και τη τάξη. Είμασταν στην κυριολεξία στο έλεος του όχλου» τονίζει η κ. Τσελίκα προσθέτοντας ότι για όλο αυτό το διάστημα ένιωθε σαν να βρίσκεται σε μία χώρα «εκτός δικαίου». Από την πρώτη στιγμή που το γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο έφτασε στις Θέρμες, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων Ιμάμ Αχμέτ, ήρθε αντιμέτωπο με μία πρωτόγνωρη εχθρότητα από την πλευρά του τοπικού πληθυσμού. Στο πρώτο μόλις πλάνο που επιχείρησε να τραβήξει το συνεργείο, έκανε την εμφάνισή της, σύμφωνα με την κ. Τσελίκα, «μία μαυροντυμένη γυναίκα ντυμένη με την παραδοσιακή αράβικη φορεσιά που άφηνε ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο και ξεκίνησε να μας βρίζει με χυδαία λόγια, λέγοντας ότι εδώ είναι Τουρκία. Σε κλάσματα δευτερολέπτων μαζεύτηκαν γύρω της πάνω από 150 άτομα, τα οποία ξεπετάχτηκαν μέσα από ένα παρακείμενο τζαμί. Απαίτησαν να τους δείξουμε τα πλάνα που είχαμε τραβήξει για να δουν εάν μέσα εμφανίζονταν τα παιδιά του σχολείου που εκείνη την ώρα έπαιζαν στην αυλή του, η οποία όμως δεν ήταν παρά ένας δρόμος όπου περνούσαν συνεχώς αυτοκίνητα. Την ίδια στιγμή μία ομάδα από αυτούς κύκλωσε το αυτοκίνητο του συνεργείου και με απειλές μας ζητούσαν να τους δείξουμε τα πλάνα που είχαμε τραβήξει. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο προκειμένου να προφυλαχτούμε, αφού φοβηθήκαμε ακόμη και για την ίδια μας την ζωή, εξαιτίας του μένους του πλήθους. Μαζί τους κουβαλούσαν τσεκούρια και μαχαίρια οι άνδρες και ρόπαλα οι γυναίκες» σημειώνει η κ. Τσελίκα.


Ο αστυνομικός με το ροζ μπλουζάκι
Η συνέχεια θα έκρυβε όμως ακόμη χειρότερες εκπλήξεις για τα μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου. «Επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι και μας συστήθηκε ως αστυνομικός, χωρίς όμως να προσφέρει καμία ουσιαστική βοήθεια» τονίζει η ελληνογαλίδα δημοσιογράφος. Λίγη ώρα μετά, σαν να είχαν ειδοποιηθεί από ένα αόρατο τηλεφωνικό κέντρο, στην πλατεία των Θερμών φθάνει, με κάθε είδους μέσο, πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά, Μελίβια, Εχίνο, Κοτύλη, Δημάριο. Το πλήθος πλέον ελέγχεται δύσκολα. Ουρλιάζει και απειλεί να λυντσάρει τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του «France 3».
Περισσότερα από 700 άτομα πλέον είχαν μαζευτεί γύρω από τους γάλλους, οι οποίοι από το πουθενά βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε ένα σκηνικό που όμοιό του συναντά κανείς στα χωριά και τις πόλεις των Ταλιμπάν. Εν ριπή οφθαλμού στην περιοχή έφτασαν το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι ΤRT, οι υπεύθυνοι των εφημερίδων MILLET και BIRLIK, ο δήμαρχος Μύκης Μεχμέτ Αγγά, ο αντινομάρχης Μεμίς Τουρκές, ο Μουσταφά Τσουκάλ και οι πρόεδροι όλων των γύρω χωριών. «Μας ζήτησαν να βγάλουμε την κασέτα μέσα από την κάμερα και να τους δείξουμε τι είχαμε τραβήξει. Εγώ αρνήθηκα και τους είπα ότι σύμφωνα με την δεοντολογία και τους νόμους του ελληνικού κράτους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο παρουσία εισαγγελέα ή άλλων θεσμικών παραγόντων του ελληνικού κράτους και σίγουρα όχι υπό καθεστώς βίας και απειλές εναντίον της ζωή μας. Δεν καταλάβαιναν τίποτα. Απειλούσαν ότι εάν δεν τους δίναμε την κασέτα δεν θα μας άφηναν να φύγουμε. Ένας μάλιστα από τους προέδρους που ήταν μαζεμένοι εκεί μου είπε επί λέξει πως έπρεπε να πάμε σε αυτόν πριν κάνουμε το οτιδήποτε, προκειμένου εν συνεχεία εκείνος να υποδείξει σε αυτούς με τους οποίους συνομιλήσαμε τι θα έπρεπε να πουν. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά σε μία χώρα που θέλει να λέγεται ελεύθερη. Αντιμετωπίζαμε ένα καθεστώς κράτους εν κράτη. Το κλίμα τρόμου δε, ήταν τέτοιο που κάθε φορά που επιχειρούσαμε να βγούμε από το αυτοκίνητο μας, -όπου και όλες αυτές τις ώρες μας είχαν εγκλωβισμένους – προκειμένου να διαπραγματευτούμε μαζί τους μας έλουζαν με βρισιές και μας έφτυναν. Έκαναν σαν δαιμονισμένοι. Μείναμε έξι ώρες εκεί και μας πρόσφεραν ένα ποτήρι νερό μόνο όταν ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαπραγματεύσεις» αναφέρει η κ Τσελίκα.


Οι απεσταλμένοι του τουρκικού Προξενείου
Είναι η στιγμή που στο χωριό κάνει την εμφάνισή του ένας άτυπος μάλλον απεσταλμένος του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, μαζί με έναν δικηγόρο. Ο μεν πρώτος εμφανίζεται να έχει ειδικότητα στις κάμερες, αφού εκτός από την κασέτα ζητάει να ελέγξει και την ίδια την τηλεοπτική κάμερα θεωρώντας ότι μπορεί ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί εικόνες στην εσωτερική της μνήμη, όπως και τελικά γίνεται. Η προβολή είναι δημόσια και γίνεται κάτω από τις απειλές και τα ουρλιαχτά του φανατισμένου πλήθους. Από την πλευρά του ο δικηγόρος έχοντας ήδη έτοιμο ένα έγγραφο το οποίο βγάζει μέσα από την τσάντα του, το δείχνει στην κ Τσελίκα και της ζητάει να το υπογράψει. «Νόμιζε ότι δε ξέρω να διαβάζω ελληνικά και είχε γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό. Το διάβασα και μου σηκώθηκε η τρίχα από αυτά που έγραφε. Δεν υπήρχε περίπτωση με τίποτα να βάλω την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο. Πήρα ένα στυλό και έσβησα τα πάντα από ένα σημείο και κάτω. Άφησα μόνο τη φράση ότι στα πλάνα μας δεν είχαμε τραβήξει και δεν επρόκειτο να δείξουμε τα παιδιά του σχολείου» συνεχίζει τη διήγησή της η κ Τσελίκα.
Σαν σκηνή βγαλμένη μέσα από αμερικανική κινηματογραφική ταινία, στο χωριό μιάμιση ώρα περίπου μετά την έναρξη του επεισοδίου έφτασαν περιπολικά οχήματα της αστυνομίας από την Ξάνθη. Η διαδικασία απεγκλωβισμού του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου είχε μόλις ξεκινήσει. Οι σχετικές διαπραγματεύσεις «απεγκλωβισμού των ομήρων» θα κρατήσουν πάνω από τέσσερις ώρες. Συνοδεία περιπολικών μπρος και πίσω, το αυτοκίνητο που μετέφερε τους γάλλους πήρε το δρόμο της επιστροφής προς τον πολιτισμό. «Έπρεπε να μας είχατε ειδοποιήσει ότι θα ανεβαίνατε να κάνετε ρεπορτάζ στα χωριά που κατοικούν οι μουσουλμάνοι» ήταν η φράση με την οποία υποδέχτηκε την κ. Τσέλικα ο επικεφαλής των αστυνομικών. «Είναι μία ελεύθερη χώρα η Ελλάδα ή όχι; Εφόσον είναι, τότε ο δημοσιογράφος μπορεί και πρέπει να κάνει την δουλειά του οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται γι αυτό άδεια της αστυνομίας» ήταν η απάντηση της ελληνογαλλίδας δημοσιογράφου. Ενδιαφέρον για όσα συνέβησαν στους γάλλους υπηκόους και εξηγήσεις για το θέμα ζήτησε από την ελληνική πλευρά και το γαλλικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη Ξάνθη προτίθεται να μεταβεί και ο γάλλος πρόξενος κ. Κριστιάν Τιμονιέ.
Επρόκειτο βεβαίως για ένα περιστατικό το οποίο καταδεικνύει αφενός ότι η κατάσταση στα χωριά που κατοικεί η μουσουλμανική μειονότητα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του ελληνικού κράτους, αφετέρου κάνει σαφές την τεράστια επιρροή που ασκεί στην περιοχή το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. Το εντυπωσιακό είναι ότι τέτοιου είδους περιστατικά αφορούν μόνο τα ελληνικά ή ξένα τηλεοπτικά συνεργεία που επιχειρούν να τραβήξουν εικόνες από την περιοχή και όχι τα τουρκικά ΜΜΕ που τριγυρνούν συνεχώς στα χωριά της μειονότητας σε Ξάνθη και Κομοτηνή κάνοντας προπαγάνδα και προβάλλοντας την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σε όλα αυτά τα χωριά τα μόνο κανάλια που «πιάνουν» οι τηλεοπτικοί δέκτες, είναι τα τουρκικά… Να σημειώσουμε ότι στα Πομακοχώρια ένας μεγάλος αριθμός Πομάκων διαφωνεί με τις πρακτικές του τουρκικού προξενείου, ζητώντας να σταματήσει να τους διδάσκεται με το ζόρι στα σχολεία η τουρκική γλώσσα, αφού δεν είναι η γλώσσα τους. Η στάση της Πολιτείας στο συγκεκριμένο αίτημα, είναι ανάλογη με τη στάση που τήρησε η ελληνική αστυνομία στο παραπάνω περιστατικό. Απλά παρακολουθεί «νίπτοντας τα χείρας της»…

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

  ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily: Όραμα & μύθο, κόντρα στον κυνισμό! Του ...

ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ - Βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ προκαλεί αναταραχές!

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, τον ραββίνο Γιτζάκ Σαπίρα, "οι μη-Εβραίοι είναι άσπλαχνοι απο την φύση τους και θα έπρεπε να θανατωθούν ούτως ώστε να "περιοριστεί η κακία τους".
"Αν σκοτώσουμε έναν μη-Εβραίο που έχει παραβεί μια απο τις 7 εντολές του Νώε... δεν υπάρχει κάτι κακό στο φόνο αυτό", δηλώνει ο Σαπίρα.
Ενω παίρνοντας κομμάτια απο τον εβραϊκό νόμο συνεχίζει:
"Η δολοφονία βρεφών και παιδιών δικαιολογείται σε περίπτωση που είναι ξεκάθαρο οτι αν μεγαλώσουν θα μας κάνουν κακό".
Δείτε το βίντεο απο το συνέδριο:




Διαβάστε όλο το αγγλικό κείμενο στην συνέχεια:

How To Kill Goyim And Influence People: Leading Israeli Rabbis Defend Manual for For Killing Non-Jews

When I went into the Jewish religious book emporium, Pomeranz, in central Jerusalem to inquire about the availability of a book called Torat Ha’Melech, or the King’s Torah, a commotion immediately ensued. “Are you sure you want it?” the owner, M. Pomeranz, asked me half-jokingly. “The Shabak [Israel's internal security service] is going to want a word with you if you do.” As customers stopped browsing and began to stare in my direction, Pomeranz pointed to a security camera affixed to a wall. “See that?” he told me. “It goes straight to the Shabak!”
As soon as it was published late last year,Torat Ha’Melech sparked a national uproar. The controversy began when an Israeli tabloid panned the book’s contents as “230 pages on the laws concerning the killing of non-Jews, a kind of guidebook for anyone who ponders the question of if and when it is permissible to take the life of a non-Jew.” According to the book’s author, Rabbi Yitzhak Shapira, “Non-Jews are “uncompassionate by nature” and should be killed in order to “curb their evil inclinations.” “If we kill a gentile who has has violated one of the seven commandments… there is nothing wrong with the murder,” Shapira insisted. Citing Jewish law as his source (or at least a very selective interpretation of it) he declared: “There is justification for killing babies if it is clear that they will grow up to harm us, and in such a situation they may be harmed deliberately, and not only during combat with adults.”
In January, Shapira was briefly detained by the Israeli police, while two leading rabbis who endorsed the book, Dov Lior and Yaakov Yosef, were summoned to interrogations by the Shabak. However, the rabbis refused to appear at the interrogations, essentially thumbing their noses at the state and its laws. And the government did nothing. The episode raised grave questions about the willingness of the Israeli government to confront the ferociously racist swathe of the country’s rabbinate. “Something like this has never happened before, even though it seems as if everything possible has already happened,” Israeli commentator Yossi Sarid remarked with astonishment. “Two rabbis [were] summoned to a police investigation, and announc[ed] that they will not go. Even settlers are kind enough to turn up.”
In response to the rabbis’ public rebuke of the state’s legal system, the Israeli Attorney General and Prime Minister Benjamin Netanyahu kept silent. Indeed, since the publication of Torat Ha’Melech, Netanyahu has strenuously avoided criticizing its contents or the author’s leading supporters. Like so many prime ministers before him, he has been cowed into submission by Israel’s religious nationalist community. But Netanyahu appears to be particularly impotent. His weakness stems from the fact that the religious nationalist right figures prominently in his governing coalition and comprises a substantial portion of his political base. For Netanyahu, a confrontation with the rabid rabbis could amount to political suicide, or could force him into an alliance with centrist forces who do not share his commitment to the settlement enterprise in the West Bank.
On August 18, a pantheon of Israel’s top fundamentalist rabbis flaunted their political power during an ad hoc congress they convened at Jerusalem’s Ramada Renaissance hotel. Before an audience of 250 supporters including the far-right Israeli Knesset member Michael Ben-Ari, the rabbis declared in the name of the Holy Torah that would not submit to any attempt by the government to regulate their political activities — even and especially if those activities included inciting terrorist attacks against non-Jews. As one wizened rabbi after another rose up to inveigh against the government’s investigation of Torat Ha’Melech until his voice grew hoarse, the gathering degenerated into calls for murdering not just non-Jews, but secular Jews as well.
“The obligation to sacrifice your life is above all others when fighting those who wish to destroy the authority of the Torah,” bellowed Rabbi Yehoshua Shapira, head of the yeshiva in the Tel Aviv suburb of Ramat Gan. “It is not only true against non-Jews who are trying to destroy it but against Jewish people from any side.”
The government-funded terror academy
The disturbing philosophy expressed in Torat Ha’Melech emerged from the fevered atmosphere of a settlement called Yitzhar located in the northern West Bank near the Palestinian city of Nablus. Shapira leads the settlement’s Od Yosef Chai yeshiva, holding sway over a small army of fanatics who are eager to lash out at the Palestinians tending to their crops and livestock in the valleys below them. One of Shapira’s followers, an American immigrant named Jack Teitel, has confessed to murdering two innocent Palestinians and attempting to the kill the liberal Israeli historian Ze’ev Sternhell with a mail bomb. Teitel is suspected of many more murders, including an attack on a Tel Aviv gay community center.
Despite its apparent role as a terror training institute, Od Yosef Chai has raked in nearly fifty thousand dollars from the Israeli Ministry of Social Affairs since 2007, while the Ministry of Education has pumped over 250 thousand dollars into the yeshiva’s coffers between 2006 and 2007. The yeshiva has also benefited handsomely from donations from a tax-exempt American non-profit called the Central Fund of Israel. Located inside the Marcus Brothers Textiles store in midtown Manhattan, the Central Fund transferred at least thirty thousand to Od Yosef Chai between 2007 and 2008.
Though he does not name “the enemy” in the pages of his book, Shapira’s longstanding connection to terrorist attacks against Palestinian civilians exposes the true identity of his targets. In 2006, Shapira was briefly held by Israeli police for urging his supporters to murder all Palestinians over the age of 13. Two years later, according to the Israeli daily Haaretz, he signed a rabbinical letter in support of Israeli Jews who had brutally assaulted two Arab youths on the country’s Holocaust Remembrance Day. That same year, Shapira was arrested under suspicion that he helped orchestrate a rocket attack against a Palestinian village near Nablus. Though he was released, Shapira’s name arose in connection with another act of terror, when in January, the Israeli police raided his settlement seeking the vandals who set fire to a nearby mosque. After arresting ten settlers, the Shabak held five of Shapira’s confederates under suspicion of arson.
Friends in high places
Despite his longstanding involvement in terrorism, or perhaps because of it, Shapira counts Israel’s leading fundamentalist rabbis among his supporters. His most well-known backer is Dov Lior the leader of the Shavei-Hevron yeshiva at Kiryat Arba, a radical Jewish settlement near the occupied Palestinian city of Hebron and a hotbed of Jewish terrorism. Lior has vigorously endorsed Torat Ha’Melech, calling it “very relevant, especially in this time.”
Lior’s enthusiasm for Shapira’s tract stems from his own eliminationist attitude toward non-Jews. For example, while Lior served as the IDF’s top rabbi, he instructed soldiers: “There is no such thing as civilians in wartime… A thousand non-Jewish lives are not worth a Jew’s fingernail!” Indeed, there are only a few non-Jews whose lives Lior would demand to be spared. They are captured Palestinian militants who, as he once suggested, could be used as subjects for live human medical experiments.
Otherwise, Lior appears content to watch Palestinians perish as they did at the muzzle of Dr. Baruch Goldstein’s machine gun in 1994. Goldstein, who massacred 29 Palestinians and wounded 150 in a shooting spree while they prayed in Hebron’s Cave of the Patriarchs mosque, was a compatriot and neighbor of Lior in the settlement of Kiryat Arba. At Goldstein’s funeral, Lior celebrated the massacre as an act carried out “to sanctify the holy name of God.” He then extolled Goldstein as “a righteous man.” Thanks to Lior’s efforts, a shrine to Goldstein was constructed in center of Kiryat Arba so that locals could celebrate the killer’s deeds and pass his legacy down to future generations.
Though Lior’s inflammatory statements resulted in his being barred from running for election to the Supreme Rabbinical Council, according to journalist Daniel Estrin, the rabbi remains “a respected figure among many mainstream ZIonists.” By extension, he maintains considerable influence among religious elements in the IDF. In 2008, when the IDF’s chief rabbi, Brigadier General Avichai Ronski, brought a group of military intelligence officers to Hebron for a special tour, he concluded the day with a private meeting with Lior, who was allowed to revel the officers with his views on modern warfare — “no such thing as civilians in wartime.”
Besides Lior, Torat Ha’Melech has earned support from another nationally prominent fundamentalist rabbi: Yaakov Yosef. Yosef is the leader of the Hazon Yaakov Yeshiva in Jerusalem and a former member of Knesset. Perhaps more significantly, he is the son of Ovadiah Yosef, the former chief rabbi of Israel and spiritual leader of the Shas Party that forms a key segment of Netanyahu’s governing coalition.
Yaakov Yosef has brought his influence to bear in defense of Torat Ha’Melech, insisting at the August 18 convention in Jerusalem that the book was no different than the Hagadah that all Jews read from on the holiday of Passover. The Hagadah contains passages about killing non-Jews and so does the Bible, Yosef reminded his audience. “Does anyone want to change the Bible?” he asked.
Bibi buckles
Only days before direct negotiations in Washington between Israel and the Palestinian Authority planned for early September, Yaakov Yosef’s 89-year-old father, Ovadiah delivered his weekly sermon. With characteristic vitriol, he  declared: “All these evil people should perish from this world… God should strike them with a plague, them and these Palestinians.”
The remarks have sparked an international furor and earned a stern rebuke from Palestinian negotiator Saeb Erekat. “While the PLO is ready to resume negotiations in seriousness and good faith,” Erekat remarked, “a member of the Israeli government is calling for our destruction.”
Palestinian Israeli member of Knesset Jamal Zehalka subsequently demanded that the Israeli Attorney General Yehuda Weinstein put Yosef on trial for incitement. “If, heaven forbid, a Muslim spiritual leader were to make anti-Jewish comments of this sort,” Zehalka said, “he would be arrested immediately.”
Here was a perfect opportunity for Netanyahu to demonstrate sincerity about negotiations by  shedding an extremist ally in the name of securing peace. All he had to do was forcefully reject Yosef’s genocidal comments — a feat made all the easier by the White House’s condemnation of the rabbi. But the Israeli Prime Minister ducked for political cover instead, issuing a canned statement through his office. “Rabbi Ovadiah Yosef’s remarks do not reflect Netanyahu’s views,” the statement read, “nor do they reflect the position of the Israeli government.”
Thus on the eve of peace negotiations, Bibi chose political expediency over condemning the murderous oath of a coalition partner.
http://maxblumenthal.com/2010/08/how-to-kill-goyim-and-influence-people-leading-israeli-rabbis-defend-manual-for-for-killing-non-jews/

Οι Εβραίοι έβλεπαν πάντα την Κύπρο ως «Αυτοκρατορία του Μεγάλου Ισραήλ». Αυτοί είναι οι αίτιοι για την οδύσσεια της Κύπρου!


Περίμεναν κάποιοι να ξεσπάσει η κρίση ανάμεσα στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, προκειμένου να διαφανεί ξεκάθαρα πιά το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για την Κύπρο. Η κυπριακή διπλωματία –αν μπορούμε να επικαλεσθούμε την ύπαρξή της- ουδέποτε εστίασε την προσοχή της σε αυτό το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για το νησί μας και πριν από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, αλλά και μετά.
Η πολιτική μας ηγεσία ποτέ της δεν ανέλυσε το Σχέδιο Χερτζ (1902), που απέβλεπε στην εγκατάσταση Εβραίων της Διασποράς στην Κύπρο και την προσάρτησή της στην «Αυτοκρατορία του Μεγάλου Ισραήλ».
Ποτέ της δεν προβληματίστηκε, γιατί στα γεγονότα του 1963-64 ανάμεσα στις ηγετικές θέσεις των Τούρκων τρομοκρατών ήσαν 24 Εβραίοι. Ούτε γιατί λίγους μήνες μετά, στις αρχές του 1965, το Ισραήλ κήρυξε τον οικονομικό πόλεμο κατά της Μεγαλονήσου.
Έγινε το πραξικόπημα και η τουρκική εισβολή το 1974 και η πολιτική μας ηγεσία δεν συνέλαβε την ουσία των πραγμάτων. Γιατί ο Εβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ οργάνωσε το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή;Το αμερικανικό περιοδικό «Νιούζ – Γουήκ» στις αρχές Μαρτίου του 1975 είχε αποκαλύψει τα σχέδια του Κίσσινγκερ, ο οποίος πρότεινε:

α) Οι Ελληνοκύπριοι να φύγουν από την Κύπρο και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα,
β) οι Τουρκοκύπριοι να φύγουν από την Κύπρο και να εγκατασταθούν στην Τουρκία και
γ) η Κύπρος να κατοικηθεί αποκλειστικά μόνον από Εβραίους.

Μας παρουσιάστηκε το 2004 το Σχέδιο Ανάν, που διέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία και η πολιτική μας ηγεσία δεν προβληματίστηκε που έφερε την «σφραγίδα» του Εβραίου Λόρδου Δαβίδ Χάνεϋ και των άλλων Αμερικανοεβραίων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν ακολούθησε ο οικοδομικός οργασμός στα κατεχόμενα με την αγορά κατοικιών και την εγκατάσταση Εβραίων, κυρίως, από την Ευρώπη και η ίδρυση εβραϊκής κοινότητας, αλλά όλα αυτά, η πολιτική μας ηγεσία τα έριξε … κάτω από το χαλί!

Έρχεται η κρίση στις σχέσεις του Ισραήλ και της Τουρκίας, η πολιτική μας ηγεσία βλέπει το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για την Κύπρο, αλλά και πάλι δεν φαίνεται να συλλαμβάνει την ουσία των πραγμάτων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε, ότι: «Πιστεύω ότι στη Μέση Ανατολή το εβραϊκό κράτος είναι μια υπερδύναμη είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε», για να προσθέσει ότι, «αν έχουν με τους Τούρκους διαφορές είναι, γιατί η Τουρκία τώρα ως μεγάλη χώρα θέλει γεωπολιτικά να ελέγχει τη Μέση Ανατολή, την οποία μέχρι τώρα ελέγχει το Ισραήλ. Ο τσακωμός τους είναι αυτός», είπε, «δεν πιστεύω ότι είναι άλλος».

Πώς, όμως, επιτυγχάνεται ο έλεγχος της Μέσης Ανατολής από την Τουρκία ή το Ισραήλ;
Με τον έλεγχο της Κύπρου, βεβαίως. Φαίνεται, όμως, ότι ούτε και αυτό το αντιλαμβάνεται η πολιτική μας ηγεσία. Γιατί, διεφάνη μετά τον πρόσφατο ερχομό του εβραϊκού λόμπι στην Κύπρο, ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε «γην και ύδωρ» στους Εβραίους.

«Η Κύπρος για τους Εβραίους είναι μία (σ.σ. η μόνη, καλύτερα) διέξοδος…», όπως είπε ο Μακαριώτατος στις ίδιες δηλώσεις του, γιατί περιτριγυρίζεται από «εχθρικά» αραβικά κράτη.
Η πολιτική μας ηγεσία είναι έτοιμη να αξιοποιήσει το «ενδιαφέρον» του Ισραήλ για την Κύπρο, για την εθνική μας υπόθεση, ή θα παραδώσει το νησί, το δε μισό στην Τουρκία και το άλλο μισό στο Ισραήλ;
Αυτό είναι το μεγάλο τραγικό ερώτημα, μετά και το νέο αδιέξοδο που αναμένεται στις απευθείας διαπραγματεύσεις.

Του Μ. Μιχαήλ
ΠΗΓΗ

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;

Steam turbine rotor produced by Siemens, GermanyΟλοι ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες για την επίθεση που έγινε εναντίον του Ιράν. Θα θέλαμε να σταθούμε σε μερικές σημαντικές πληροφορίες, που ίσως βοηθούσαν στο να κατανοήσουμε καλύτερα όλοι μας το πως προσπαθούν οι Παγκοσμιοποιητές να πετύχουν παγκόσμια κυριαρχία.


Τα ξένα αλλά και μερικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφεραν σήμερα οτι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Ισραήλ να επιτέθηκε στο βιομηχανικό σύστημα υπολογιστών του Ιραν (Σ.Σ: Η Χούκλη είπε στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ότι επειδή δεν είναι σίγουρο οτι το Ισραήλ έκανε την επίθεση, κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το Ισραήλ! Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Ποιοί άλλοι εκτός απο τους Εβραίους έχουν την δυνατότητα να κάνουν προπαγάνδα σε τέτοιο επίπεδο; Απάντηση: Κανείς άλλος!)
Όπως δήλωσε ο Μαχμούντ Αλβάιε το σύστημα ελέγχου της ιρανικής βιομηχανίας έχει κατασκευασθεί από τη Siemens και ο Stuxnet έχει σχεδιασθεί για να επιτίθεται σε τέτοια συστήματα και να μεταφέρει εμπιστευτικά στοιχεία στο εξωτερικό.


Ποιοί είναι οι Siemens;
Βιογραφία Ζίμενς:

Ο Ζίμενς (1816-1892) γεννήθηκε στο Λένθ (Lenthe, Germany) κοντά στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος μιας εβραϊκής οικογένειας με 10 παιδιά (κατ’ άλλους τα παιδιά της οικογένειας ήταν 14).

Σπούδασε στο Βερολίνο στην σχολή μηχανικών του πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πρωσικό στρατό, έκανε τις πρώτες του επιτυχημένες εφευρέσεις.(Διαβάστε περισσότερα εδω http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/06/siemens.html).
Εβαλαν λοιπόν οι Ιρανοί τον "Εβραίο λύκο"(Siemens) να φυλάει τα "πρόβατα"(πυρηνικά προγράμματα και απόρρητες πληροφορίες).
Οσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο και ψάχνουμε τα συγκεκριμένα θέματα διαβάσαμε οτι αποκαλύφθηκαν έγγραφα στις ΗΠΑ απο έρευνα που έκανε η Σύγκλητος, που αποδεικνύουν προσπάθειες του εβραιοσιωνιστικού λόμπι στις ΗΠΑ να πιέσει μέσω των ΜΜΕ την Αμερικανική(;) κυβέρνηση και την κοινή γνώμη, ώστε οι ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών στην Ελλάδα.
Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε δημοσιεύσει επερώτηση του κ. Χρυσανθακόπουλου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, που έλεγε οτι τις τηλεφωνικές υποκλοπές τις είχαν αναθέση σε ισραηλινή εταιρεία.

Διαβάστε την σχετική επερώτηση:


Enhanced by Zemanta

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ; - Βίντεο

Σ.Α: Να σημειώσουμε οτι οι εβραϊκές οργανώσεις στο διαδίκτυο κατάφεραν μετα απο συντονισμένες προσπάθειες να κλείσουν το κανάλι του David Duke στο YouTube. Είναι η γνωστή τακτική που ακολουθούν όταν δεν μπορούν να απαντήσουν με επιχειρήματα. Ασκούν λογοκρισία!!!

"Bravo Yorgos"-Τσιμουδιά απο τον Γιωργάκη για τα εγκλήματα των συμπατριωτών του

Ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ είναι αντιπρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», πρόεδρος της οποίος είναι ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκης Παπανδρέου. Αυτό το Σάββατο συμπληρώνονται 5 εβδομάδες από την εισβολή των Ισραηλινών στην Γάζα κι ο ευαίσθητος στα Ανθρώπινα Δικαιώματα Γιωργάκης, ακόμη δεν έχει τολμήσει να πεί μια λέξη για τον «Χασάπη της Γάζας» Εχούντ Μπάρακ!..


Ο Γιωργάκης διαθέτει εβραϊκό αίμα στις φλέβες του κι από τους δύο γονείς του: Ο παππούς του μπαμπά του, Σίγκμουντ Μινέϊκο, ήταν Εβραίος της ΠολωνοΛιθουανίας, ενώ ο εκ μητρός (Μάργκαρετ) παππούς του, αείμνηστος Τσαντ, ήταν Εβραίος της Βουλγαρίας (όπως ο θρυλικός Αβραάμ Μπεναρόγια!) -που μετανάστευσε στο Σικάγο. Έτσι εξηγείται η αμοιβαία λατρεία Εβραίων - Γιωργάκη Παπανδρέου. Το 2000, ο Γιωργάκης ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και είχε την υψίστη τιμή να τον τραπεζώσει στην Νέα Υόρκη η πανίσχυρη «American Jewish Committee» (Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή). Προσφωνώντας τότε τον Γιωργάκη, ο και σήμερα Πρόεδρος του AJC, David A. Hams, είχε πει τα εξής αξιομνημόνευτα: «There is no better friend in
Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou»!!!.. (Μετάφρασις: «Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καλύτερος φίλος της Εβραϊκής Κοινότητος, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών από εσάς, κύριε Παπανδρέου»!!!.. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «I am proud to be here today among friends and colleagues... When I was Minister of Education a few years ago, I formed a committee whose task was to search all Greek school textbooks and remove any references that might be considered anti-Semitic»!!.. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μεταξύ φίλων και συναγωνιστών. 'Οταν πριν λίγα χρόνια ήμουν υπουργός Παιδείας, έφτιαξα μία Επιτροπή που είχε έργο να ερευνήσει όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία και να αφαιρέσει όλες τις αναφορές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν Αντισημιτικές»!!!..


Αναδημοσίευση απο την στήλη "Κοινός Νούς" της εφημερίδας "Στόχος".

Και γαμώ την Ελληνοτουρκική φιλία!!!!!

Διαφήμιση της τουρκικής εταιρείας κατασκεύης πυραύλων Roketsan απεικονίζει την Ελληνική Βουλή να έχει δεχθεί πυραυλική επίθεση...


greeknation.blogspot

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το Π.Ν υποβάλει σε αργό θάνατο τα πληρώματα !

Και ενώ χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απόφαση ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ του τζαμιού στον Βοτανικό , με την άμεση έναρξη των οικοδομικών εργασιών και την κατασκευή του σε έκταση που είχε παραχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού στον Βοτανικό με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του.....

Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ύψους 15.000.000 Ευρώ) παράλληλα την ίδια στιγμή αδιαφορεί παντελώς για τα πληρώματα στα πολεμικά πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού που υποβάλωνται αποδεδειγμένα σε αργό θάνατο εις γνώση τους απο το 2008!!!
Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω στις εικόνες μετά από μετρήσεις του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Χημείας και Βιομηχανικών Διεργασιών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στον εσωτερικό εργασιακό χώρο του ΤΠΚ ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ στον Ναύσταθμο Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την 27-02-08, βρέθηκε ότι σε όλους τους ελεγχθέντες χώρους οι συγκεντρώσεις των αιωρουμένων σωματιδίων ΡΜ10 ήταν απο 11 εως 17 φορές υψηλότερες του ορίου....
Οι μετρηθείσες συγκεντρώσεις βακτηρίων και μυκήτων ήταν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι οι συγκεντρώσεις βακτηρίων ήταν 657 φορές υψηλότερες του περιβάλλοντα χώρου, οι συγκεντρώσεις μυκήτων ήταν 83 φορές υψηλότερες του ορίου και η συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα ήταν 3 φορές υψηλότερη του ορίου.
Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του εργασιακού χώρου πληρωμάτων πλοίων του Π.Ν., αναγκασμένοι να εργάζονται και να ζούνε για μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα σε πλοία μαστιζόμενα απο το <<σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου>>, χωρίς κανείς να δίνει την ελάχιστη βαρύτητα στο θέμα.
Και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.
Ένα περιβάλλον εξίσου άσχημο περιβάλλον, συναντάται και σε αυτό της φρεγάτας Μπουμπουλίνα κατόπιν νέων μετρήσεων (2009) που έκανε το ΤΕΙ Κρήτης.
Η εν λόγο έρευνα, του ΤΕΙ Κρήτης, κάνει λόγο για ύπαρξη παθογόνων βακτηρίων όπου η συγκέντρωσή τους στον χώρο είναι 4,5 έως 23,5 φορές υψηλότερες του εξωτερικού περιβάλλοντος και ρυπαρό σύστημα αερισμού με ανομοιομορφία στις τιμές ταχύτητας και ροής αέρα.

Συνιστά δε ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του συστήματος αερισμού..
Μέσα σ' αυτά τα πλοία ζουν άνθρωποι, παιδιά δικα μας, για μεγάλα χρονικά διαστήματα με μόνο σκοπό να υπηρετήσουν την πατρίδα μας και να διαφυλάξουν την εθνική μας κυριαρχία!(όσο τους επιτρέπει η ηγεσία δλδ)
Οφείλει λοιπόν η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού και του Υπουργείου Εθνικής αμύνης να εφαρμόσουν την ίδια σοβαρότητα, θέληση, ευαισθησία και αμεσότητα στο παραπάνω θέμα όπως άλλωστε πράξανε και με το τζαμί στο βοτανικό...Άμεσα, καθαρά και σε χρόνο dt....



Δικαιολογίες για το ότι τα αεροσκάφη είναι καθηλωμένα λόγο του ότι δεν έχουνε κάυσιμα υπάρχουν, δικαιολογίες για το ότι τα άρματα μάχης δεν ειναι συντηρημένα και επομένως μη αξιόμαχα ακούσαμε, δικαιολογίες όμως που να εμπαίζουνε την ανθρώπινη ζωή και δή των παιδιών μας δεν θα υπάρξουν...ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2010/10/blog-post_1785.html#ixzz12M0RH1Wg
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters