Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μετά το μνημόνιο - δώρο στους τραπεζίτες η χρεοκοπία.

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει πρίν υπογράψει.

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η Ελλάδα έχει την 90η θέση στην ανταγωνιστικότητα. Είναι 87 θέσεις πισω από τη Γερμανία, 40 θέσεις πίσω από την Ιταλία και την Πορτογαλία και 10 θέσεις πίσω απο την Αλβανία.

Αυτή η διαφορά με τη Γερμανία, πρός την οποία θα συνεχίσουν να ρέουν όλα τα λεφτά της Ευρωζώνης, οσον αφορά τουλάχιστον την Ελλάδα δεν καλύπτεται με τα μέτρα που εχουν ληφθεί σε τίποτα, ούτε σε τοπικό ούτε σε ευρωπαικό επίπεδο. Οι μισθοί στην ελλάδα θα συνεχίσουν να....
ελαττώνονται και θα πέσουν κάτω απο τους μισθούς Βουλγαρίας. Η χώρα δεν παρήγαγε ποτέ κάτι ούτε πρόκειται με τα μέτρα της κυβέρνησης.

Το μνημόνιο έγινε για άλλη μια φορά για να εξασφαλίσει τα λεφτά των τραπεζιτών, που τις επενδύσεις τους έκαναν για να εξασφαλιστούν στα Βαλκάνια. Σοβαρές επενδυτικές κινήσεις δεν έχουν κάνει. Τις εγγυήσεις τόσων δις ευρώ που η κυβέρνηση τους έχει εξασφαλίσει με τις πλάτες των Ελλήνων πολίτων, οι οποίοι θα πληρώσουν αν αυτές φαληρίσουν, δεν τις χρησιμοποιούν για να εξασφαλίσουν το μέλλον της χώρας.

Εμείς μπορούμε να τους υποδείξουμε τον άλλο τρόπο... Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα πρέπει να βασίζονται σε τεχνολογικές επενδυτικές επιλογές. Σαν επιστήμονας και έχοντας περισσότερα διπλώματα απο τον Παπαδήμο, τον οποίο δεν θεωρώ ίσον... σαν τεχνοκράτη ή επιστήμονα ή καθηγητή, σας διαβεβαιώ ότι υπαρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Το PSI πρέπει να γίνει και να γίνει σωστά. Αλλά δεν γίνεται. Αυτό ειναι πρόβλημα. Μνημόνιο δεν χρειάζεται. Φτάνει το πρώτο που εγινε πάλι για να δώσει λεφτά άμεσα στους δανειστές...

Η κυβέρνηση αυτή πρεπει να πέσει πριν ψηφίσει. Υπογραφή αυτού του μνημονίου σημαίνει εθνική καταστροφή. Την καταψηφίζω.

ΥΓ. Παρακαλώ εναν δημοσιογράφο, απο αυτους που εχουν παραμείνει να γράψει ποιοί Ελληνες εξαιρούνται των μειώσεων μισθών. Αυτό θα εξηγούσε τη σιγή των αμνών... Ακαδημαικών κλπ. Αυτές οι εξαιρέσεις κλείνουν στόματα. Διαφημίσεις κλπ... 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_3631.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters