Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΡΟΒΑΛΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!

Για να καταλάβετε πώς η Φιλοσοφία των Ψευτοκουλτουριάρηδων της Αριστεράς οδήγησε την Ελλάδα στον γκρεμό, θα σας πω το εξής: Μία τα ξημερώματα της Τρίτης 5 Ιουνίου 2012, η ΕΤ-1 πρόβαλε δύο ταινίες μικρού μήκους. 


Η μία από αυτές ήταν 18 λεπτά και είχε γυριστεί το 2001 επί Εβραίου Σημίτη από τον Συριζαίο σκηνοθέτη Αντώνη Σαμουράκη. Ήταν μια συμπαραγωγή της ΕΤ-1 με το αριστεροκρατούμενο «Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου», είχε τίτλο «Τα γκαρσόνια στα αναψυκτήρια» και βασιζόταν σε ένα διήγημα του άντρα της μακαρίτισσας Εβραίας Μαλβίνας Κάραλη, Διονύση Χαριτόπουλου… Πρωταγωνίστρια της ταινίας η διαβόητη Προστάτις των Λαθρομεταναστών, Αφροδίτη Άλ Σάλεχ, που υποδύεται μια νεαρή αρτίστα Αθηναϊκών αναψυκτηρίων, την οποία παντρεύτηκε ένας εθνικιστής «Ελληνάρας». Επειδή η αρτίστα είναι όμορφη, ο «Ελληνάρας» την ζηλεύει και έχει βάλει την μάνα του να την φυλάει όλη μέρα για να μη ξεπορτίσει και τον κερατώσει με κανένα λαθρομετανάστη... Κάποια μέρα, έρχεται στο σπίτι (κατ’ εντολήν του συζύγου) ένας νεαρός πωλητής τηλεοράσεων. 

Η καταπιεσμένη σύζυγος συλλαμβάνει το εξής σχέδιο για να εκδικηθεί τον άνδρα της: Πλανεύει τον νεαρό κάνοντάς του στριπτήζ (η εξπέρ σε αυτά Αφροδίτη Άλ Σάλεχ έβγαλε έξω το στήθος της!) κι όταν αυτός ερεθίζεται, πέφτει στα γόνατα και του κάνει πεολειχία!.. Την κρίσιμη στιγμή, μαζεύει το σπέρμα του νεαρού στο στόμα της χωρίς να καταπιεί σταγόνα, πάει στην κουζίνα και το φτύνει μέσα στα γεμιστά που έχει φτιάξει στον άνδρα της η μάνα του. Λίγο μετά, καταφθάνει ο σύζυγος, τρώει τα αγαπημένα του γεμιστά και τα βρίσκει νοστιμώτερα από ποτέ, καλώντας τον νεαρό να φάει κι αυτός μια μπουκιά!.. Η ταινία τελειώνει με τον νεαρό να δοκιμάζει το φαγητό και μετά να βγαίνει από το σπίτι και να ξερνάει... 

Όταν προβλήθηκαν (2001) «Τα γκαρσόνια στα αναψυκτήρια», είχαν αποσπάσει τις ενθουσιώδεις κριτικές ΟΛΩΝ των αριστερών κριτικών των εφημερίδων και η συμπαραγωγός Κρατική Τηλεόραση επαινέθηκε ιδιαιτέρως, επειδή πέρασε λαμπρό μήνυμα στις καταπιεσμένες Ελληνίδες, για το πώς να εκδικηθούν τον «Ελληνάρα» που τους έφαγε τα νιάτα!.. Τέτοιες ταινίες γυριζόντουσαν σωρηδόν επί Εβραίου Σημίτη και επί μπουχέσα Καραμανλή με τα λεφτά των φορολογουμένων, γι’ αυτό και πήγαμε κατά Διαβόλου… "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" 
(Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ", 7 Ιουνίου)

http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5151.html

http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_4690.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters