Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ;



  Οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και πάρει στα χέρια της το Υπουργείο Οικονομικών, δεν μπορεί να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στο Δημόσιο Ταμείο της χώρας, ούτε στις Διευθύνσεις αυτές (του υπουργείου) που διαχειρίζονται τα ταμειακά αποθέματα.
Γιατί αυτό;

Γιατί  βάσει των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί, ανάμεσα στις προηγούμενες δοσιλογικές κυβερνήσεις και τους πιστωτές μας,  οι οποίες θεωρούνται διεθνείς δεσμεύσεις κατά τους Ευρωπαίους και τους εγχώριους μνημονιακούς, η Ελλάδα δεσμεύεται και νομικά,  να δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του χρέους.
Το σύνολο δηλαδή των εσόδων και των ρευστών διαθέσιμων του Ελληνικού κράτους, βρίσκεται δεσμευμένο στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργήσει και ελέγχει η τρόϊκα με μοναδικό και προφανή σκοπό, να εξασφαλιστεί πρωτίστως η αποπληρωμή του χρέους, και ότι περισέψει και αν περισέψει να χρησιμοποιηθεί για τις υπόλοιπες δαπάνες του κράτους, βλέπε μισθούς συντάξεις, υγεία  πρόνοια κτλ. Ο ειδικός αυτός λογαριασμός βρίσκεται στην ιδιωτική ... Τράπεζα της Ελλαδος.
Οι συμφωνίες - διεθνείς δεσμεύσεις, δεν  επιτρέπουν την πρόσβαση, ούτε βέβαια την αυτοτελή διαχείριση  των στοιχείων και των ταμειακών αποθεμάτων από την πλευρά του ελληνικού κράτους, και του κατ'έυφημισμόν ελληνικού ΥΠ.ΟΙΚ.
Με άλλα λόγια, η ειδική Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών που διαχειρίζεται το Δημόσιο Ταμείο, είναι στα χέρια της τρόϊκας.
 Για να εξασφαλιστούν όλα αυτά, η τρόϊκα εγκατέστησε 3 ξένες επιτροπές στην χώρα, οι οποίες ελέγχουν, επεμβαίνουν και αποφασίζουν απαράβατα την δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας.

Η γνωστή  Task Force, υπό τον κ.Ράϊχενμπαχ.
Η επιτροπή που έχει εγκατασταθεί στην ΤτΕ υπό τον κ. Μπομπ Τράα και ελέγχει τον ειδικό αυτό λογαριασμό.
Η επιτροπή Μόνιμης Παρακολούθησης του Προϋπολογισμού που εγκαταστάθηκε στο ΥΠ.ΟΙΚ. και πήρε στα χέρια της, τις Ειδικές Διευθύνσεις Διαχείρισης των ταμειακών διαθεσίμων του ελληνικού δημοσίου.
Σημειωτέον, ότι σε αυτή την επιτροπή δεν απασχολείται κανένας Ελληνας δημόσιος κρατικός υπάλληλος. Είναι αποκλειστικά στον έλεγχο και στα χέρια της Κομισιόν.
Το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού, δεν έχει τέλος. Οι σύγχρονοι δοσίλογοι και το πολιτικό προσωπικό, μαζί με τους τοκογλύφους ντόπιους και ξένους, έχουν δέσει την χώρα και τον λαό της χειροπόδαρα για να εξασφαλίσουν την ανεξέλεγκτη κερδοφορία τους, να εκποιήσουν οτι πολύτιμο διαθέτει αυτός ο τόπος, προς ίδιον όφελος και παράλληλα να εξαθλιώσουν το ανθρώπινο δυναμικό του.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;
 



oimos.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6774.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters