Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

MOYΦΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Μούφα το περίφημο περιουσιολόγιο, αφού, όταν δηλ΄ωσει ο καθένας τα κίνητα, τα αυτοκίνητα και τα μετρητά του, βάσει αυτών θα ελέγχεται το πόθεν έσχες, σε συνδυασμό με τα ετήσια έσοδά του.
Έλα όμως που το ανώμαλο φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα, καθιστά ....
άχρηστο το περίφημο περιουσιολόγιο, διότι μπορεί κα΄ποιος να ξοδέψει μέσα σε ένα χρόνο 15.000 ευρώ για να ζήσει και λόγο τεκμηρίων να του λέει το κράτος ότι ξόδεψε 22.000 ευρώ.
Πόσα μετρητά θα δηλώσει επομένως τον επόμενο χρόνο;
7.000 λιγότερα ή 7.000 περισσότερα;
Για να καταλάβετε καλύτερα, σας δίνουμε ένα καραμπινάτο παράδειγμα της ανωμαλίας του πόθεν έσχες.
Το 2009, ο Παπακωνσταντίνου όρισε ότι όποιος είχε αυτοκίνητο πάνω από 3.000 κυβικά, ξόδεψε για βενζίνες και σέρβις, πάνω από 110.000 χιλιάδες ευρώ, επομένως η εφορία θεωρεί ότι τα χρήματα αυτά δεν τα έχει.
Αυτό είναι μεγάλη ανωμαλία και βλακεία, αφού ποτέ δεν ξοδεύεις πάνω από 3000, το πολύ ευρώ σε βενζίνες, εκτός και αν όλη μέρα οργώνεις την Ελλάδα. Πώς λοιπόν ξόδεψε κάποιος 110.000 ευρώ για το αυτοκίνητο;
Την επόμενη χρονιά, για την ίδια κατηγορία αυτοκινήτου, το ελληνικό κράτος αποφάσισε ότι το τεκμήριο είναι 19.000 ευρώ.
Πώς είναι δυνατόν το 2009 να χρειάζεται κάποιος για την κίνηση του ίδου αυτοκινήτου 110.000 ευρώ και το 2010 να χρειάζεται μόνο 19.000 ευρώ.
Καταλαβαίνετε ότι το λεγόμενο περιουσιολόγιο, για να συνδυαστεί με το πόθεν έσχες, δεν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ηλίθια και εξωπραγματικά τεκμήρια.
Η δήλωση επίσης του μετρητού στο περιουσιολόγιο, θα οδηγήσει σε απαγωγές, εκβιασμούς,  δολοφονίες και ληστείες, αφού πλέον οι φόνοι γίνονται και για 10 ευρώ, πόσο μάλλον για μερικές χιλιάδες, που οι κακοποιοί θα ξέρουν ποιός τις έχει. Και μη μας πείτε για απόρρητο των δεδομένων για τί από το πρωί ακούσαμε καλύτερα ανέκδοτα με τον Chuck Norris.
Η μη ύπαρξη εμπιστοσύνης στο ελληνικό δημόσιο, οδήγησε ήδη τον κόσμο να σκέφτεται ότι κάποιος θα βρεθεί να φορολογήσει τα δηλωμένα μετρητά και τις καταθέσεις.
Αν για παράδειγμα, έχει κάποιος 20.000 ευρώ στην τράπεζα, με 1% θα δώσει 200 ευρώ στα καλά καθούμενα, ή θα έρθει κάποια κυβέρνηση σαν του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί όχι η σημερινή και θα πει στα παίρνω για να τα επενδύσω.
Η όλη κατάσταση οδηγεί τους πάντες σε μία αμυντική στάση και μάλιστα εκείνους που έχουν πέντε φράγκα και θα μπορούσαν να τα επενδύσουν σε δουλειές.
Ετοιμαστείτε με τις ανοησίες που ετοιμάζονται να μεγαλώσει η ύφεση.

Καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι που θα πάρουν τις αποφάσεις να σκεφτούν καλά πριν ζητήσουν την δήλωση των μετρητών, γιατί θα οδηγήσουν την ελληνική οικονομία σε πολύ μαύρες ατραπούς. Τόσο μαύρες που τα κρατικά έσοδα θα πέσουν στο μηδέν.
Εκείνο που επίσης φαίνεται να έρχεται είναι η φοροκάρτα αγορών, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, που είναι προάγγελος του περιγραφόμενου χαράγματος της αποκάλυψης, χωρίς το οποίο δεν θα αγοράζεις ούτε θα πουλάw, και αυτό είναι και το κορυφαίο θέμα.
ΚΑΝΟΝΑΣ
Όσο πιέζεις τον Έλληνα τόσο μειώνονται τα έσοδα του κράτους.
Απλά χαμηλώστε τους φόρους και κάντε πίσω. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

http://www.liako.gr/news/home/38424-moy-.html
 
http://www.katohika.gr/2012/07/moy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters