Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Nasa Alert: Επιθέση μεγαλύτερου μεγέθους της 9/11 περιμένουν στις ΗΠΑ! Σοκαριστικές δηλώσεις της Υπευθύνου Ασφαλείας [Βίντεο]

H Janet Napolitano δεν είναι κάποια τυχαία γυναίκα της γειτονιάς που σχολιάζει ιστορίες του ποδαριού. Είναι, ή τουλάχιστον ήταν, η Γραμματέας της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (HOMELAND SECURITY). Σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνει ευθέως ότι οι ΗΠΑ περιμένουν χτύπημα μεγαλύτερου μεγέθους όπως αυτού της 11ης Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα γίνει μέσω κυβερνοχώρου...
Φυσικά αφού πρώτα καταρρεύσει το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας!
Θα μπορούσε ένας Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (E.M.P.) να κάνει την "δουλειά";
Θα είναι κάποια οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση; Μήπως μια συμμαχία αντίπαλων κρατών;
Ή λόγω της αναστροφής των πόλων του Ήλιου που αναμένεται, θα επέλθει η καταστροφή;
Αν υλοποιηθεί το τελευταίο σενάριο σίγουρα δεν θα πλήξει μόνο την Αμερική αλλά ολόκληρο τον πλανήτη. Πράγμα που σημαίνει 100 χρόνια πίσω τουλάχιστον μια και οτιδήποτε ηλεκτρονικό υπάρχει θα καταστραφεί ολοκληρωτικά!
Αν υλοποιηθούν τα υπόλοιπα σενάρια τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού πάμε για ολοκληρωτική καταστροφή και αφάνιση του ανθρώπινου είδους. Θεωρείται σίγουρα γενικευμένη σύγκρουση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Janet Napolitano με τις επίμαχες δηλώσεις που την ανάγκασαν σε παραίτηση, αλλά και άλλες πηγές που προειδοποιούν για το επικίνδυνο σενάριο.
Από κάτω σας έχω έναν οδηγό προκειμένου να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το βίντεο στην επιθυμητή γλώσσα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ:
Μετακινείστε το βελάκι πάνω από το εικονίδιο επιλογή υποτίτλων και πατήστε αριστερό κλικ.
Θα σας βγάλει ένα παράθυρο και θα πατήσετε Αγγλικά αυτόματοι υπότιτλοι. Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάζετε στην μητρική σας γλώσσα πατάτε ξανά το ίδιο εικονίδιο και αυτή την φορά στο παράθυρο επιλέγετε Μετάφραση υποτίτλων BETA.
Στο παράθυρο που ανοίγει στο κέντρο της οθόνης κάνετε αριστερό κλικ εκεί που γράφει Aγγλικά και στην συνέχεια επιλέγετε την επιθυμητή γλώσσα... παράδειγμα Ελληνικά και πατάτε ΟΚ.
Το βίντεο πλέον έχει υπότιτλους όπου η μετάφραση στο συγκεκριμένο πλησιάζει το 95%



 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/09/nasa-alert-epithesh-megalyterou-megethous-perimenoun-stis-hpa-video.html

Η Αστρική Δίνη του Αντεν: Ένα Μυστήριο σε Εξέλιξη


Τους τελευταίους μήνες γίναμε μάρτυρες του απηνούς διωγμού του Τζούλιαν Ασάνζ, δημιουργού του ιστότοπου WikiLeaks, ο οποίος δημοσιεύει απόρρητα έγγραφα διάφορων κυβερνήσεων και μυστικών υπηρεσιών. Εκείνο όμως που φαίνεται να «καίει» πραγματικά είναι ένα αρχείο που φέρεται να έχει ακόμα στην κατοχή του ο Mr WikiLeaks και αφορά σ’ ένα μυστηριώδες φαινόμενο στον Κόλπο του Αντεν. Για το φαινόμενο αυτό υποτίθεται ότι έχει στηθεί μια γιγαντιαία μυστική επιχείρηση, στην οποία και συμμετέχουν 27 χώρες.


Είναι δυνατόν η μεγαλύτερη διεθνής ναυτική δύναμη που έχει συγκροτηθεί ποτέ να έχει αναπτυχθεί στον Κόλπο του Αντεν, στα ανατολικά της Αφρικής, «σαρώνοντας» όλη την περιοχή μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τους Σομαλούς πειρατές οι οποίοι συχνά κάνουν ρεσάλτο στα διερχόμενα εμπορικά πλοία; Σύμφωνα με μια άποψη, το υπαρκτό πρόβλημα δεν δικαιολογεί την ανάπτυξη μιας τόσο μεγάλης δύναμης, συνεπώς κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στα ανοιχτά της Υεμένης. Κάτι το οποίο πρέπει να παρακολουθείται στενά, αποτελώντας παράλληλα και ένα επτασφράγιστο μυστικό.
Η Ανεξήγητη Μαγνητική Δίνη
Το έγγραφο που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο Ασάνζ δεν το έχει δει κανείς, παρ’ όλα αυτά το περιεχόμενό του υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, τον Νοέμβριο του 2000 ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας Θάλασσας, ναύαρχος Νικολάι Μαξίμοφ, έστειλε απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για μια μαγνητική δίνη που είχε δημιουργηθεί στον Κόλπο του Αντεν, ανοιχτά της Σομαλίας.
Στην αναφορά αυτή γίνεται λόγος για συντονισμένες με τις ΗΠΑ και την Κίνα προσπάθειες να μελετηθεί και να περιοριστεί η δίνη, που φαίνεται να αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής. Θεωρητικά η μαγνητική δίνη είναι μια τρύπα στην ατμόσφαιρα, η οποία τραβά ενέργεια στο εσωτερικό της. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για ένα φαινόμενο με το οποίο δεν έχουμε έρθει ξανά σε επαφή…
Στα τέλη του 2008, σύμφωνα πάντα με το απόρρητο έγγραφο, οι τρεις μεγάλες δυνάμεις διαπίστωσαν ότι η μαγνητική δίνη σταδιακά μεγάλωνε και ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τα μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Μέλη των τελευταίων έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια μελέτης και περιορισμού του φαινομένου, στέλνοντας δυνάμεις στην περιοχή. Και ως πρόσχημα για την παρουσία των πολεμικών πλοίων εκεί προβλήθηκε η αντιμετώπιση των Σομαλών πειρατών.
Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκαν σε εφαρμογή τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις, οι Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (E.E.), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ), ενώ πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από την Ινδία, τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Μαλαισία. Στις κοινές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συμμετέχουν οι ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Δανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ινδία, Ιράν, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Μαλαισία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Τουρκία.
Στα τέλη του 2010 σημειώθηκε στον κόλπο μια ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα η οποία, σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν τη θεωρία, οδήγησε στη διεύρυνσή της μαγνητικής δίνης. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η αστάθεια των μετεωρολογικών φαινομένων είναι επίσης ένα από τα αποτελέσματα της εμφάνισης της δίνης.
Σ’ αυτή, λοιπόν, αποδίδονται το κύμα ψύχους που έπληξε πρόσφατα την Ευρώπη (σε Βρετανία, Σουηδία και Νορβηγία καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών) και τις ΗΠΑ, αλλά και οι πλημμύρες σε διάφορες χώρες του πλανήτη μας. Επιπλέον, κυκλοφορεί ευρέως μια δεύτερη θεωρία που έρχεται να ρίξει νερό στο μύλο της πρώτης και η οποία κάνει λόγο για μια αστρική πύλη που έχει ανοίξει από τις 5 Ιανουαρίου 2010.
Το Φαινόμενο της Νορβηγίας
Το όλο θέμα, όμως, δεν τελειώνει εδώ καθώς η δίνη που υποτίθεται ότι εντοπίστηκε στον Κόλπο του Αντεν συνδέεται και με το παράξενο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας, που εκδηλώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2009. Το συγκεκριμένο φαινόμενο έγινε ορατό σε χιλιάδες μάρτυρες όταν ένα μπλε φως αναδύθηκε πίσω από ένα βουνό στα βόρεια της χώρας. Το φως σταμάτησε στη μέση του ουρανού και στη συνέχεια άρχισε να διαγράφει σπειροειδή πορεία καλύπτοντας σταδιακά όλο τον ουρανό στην περιοχή. Αμέσως μετά, από το κέντρο του βγήκε μια ακτίνα κυανοπράσινου χρώματος, η οποία κράτησε περίπου 12 λεπτά. Οι αυτόπτες μάρτυρες τότε έκαναν λόγο για μια μεγάλη πύρινη σφαίρα που περιβαλλόταν από έντονο φως και ακολουθούσε σπειροειδή τροχιά.
Το φαινόμενο της Νορβηγίας θεωρήθηκε ως προπομπός εκείνου του Αντεν. Επίσημα χείλη δικαιολόγησαν το μπλε φως στον ουρανό της Νορβηγίας αποδίδοντάς το στην αντανάκλαση του ήλιου στα αέρια καύσης του νέου ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου «Bulava», το οποίο δοκιμάστηκε εκείνη την ημέρα ανεπιτυχώς. Η Ρωσία, πάντως, δεν παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε δοκιμή εκείνη τη στιγμή…
Λίγες ημέρες αργότερα, οι ρωσικές εφημερίδες «Kommersant» και «Vedomosti» ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους ότι επρόκειτο όντως για δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου «Bulava», που έγινε από το πυρηνικό υποβρύχιο «Ντμίτρι Ντοσκόι» στη Λευκή Θάλασσα. Οπως ανέφεραν οι εφημερίδες, η δοκιμή του συγκεκριμένου πυραύλου (προορίζεται για τον εξοπλισμό των πυρηνικών υποβρυχίων τέταρτης γενιάς) είναι η δέκατη τρίτη μέσα σε έξι χρόνια. Από τις δοκιμές αυτές οι εννέα ήταν αποτυχημένες και μία από αυτές ήταν εκείνη που προκάλεσε την αναστάτωση στη Νορβηγία.
Εδώ η θεωρία έρχεται να επικαλεστεί και πάλι έγγραφο του WikiLeaks, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ενημερώθηκε από τη ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπίας GRU ότι μόλις εμφανίστηκε το φαινόμενο στη Νορβηγία, ο πρόεδρος και ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ κατέφυγαν προληπτικά σε μυστική τοποθεσία. Προφανώς είχε τεθεί σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που επέβαλε την άμεση διάσωση του προέδρου και του υπουργού του για να είναι σε θέση να δώσουν εντολές μετά το πέρας του φαινομένου και την αποτίμηση της επίδρασής του.
Το Κυνήγι του Ασάνζ
Δεδομένης, λοιπόν, της σημασίας των εγγράφων που υποτίθεται πως διαθέτει ο Ασάνζ και που δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει, η θεωρία εξηγεί τον απηνή διωγμό στον οποίο υπόκειται ο Αυστραλός δημοσιογράφος και προγραμματιστής. Αν τα υποτιθέμενα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την παραπάνω υπόθεση όντως υπάρχουν και βγουν στη δημοσιότητα, τα όσα μέχρι σήμερα έχει αποκαλύψει ο Ασάνζ θα φαντάζουν ασήμαντα. Ετσι υποτίθεται πως γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια εδώ και μήνες, ώστε να τον περιορίσουν και να προλάβουν πιθανές διαρροές αυτών των εγγράφων στο μέλλον.
Πριν από μερικές ημέρες, βρετανικό δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως για την έκδοση του Ασάνζ στη Σουηδία, όπου -ως γνωστόν- αντιμετωπίζει κατηγορίες για το βιασμό δύο γυναικών. Οπως υποστηρίζουν ο ίδιος και οι συνήγοροί του, αν εκδοθεί στη Σουηδία, ίσως δεν θα έχει δίκαιη δίκη. Ακόμα χειρότερα, ίσως εκδοθεί στις ΗΠΑ, οι υπηρεσίες των οποίων είναι εξοργισμένες με τη δραστηριότητά του. Ο μεγαλύτερος φόβος του Ασάνζ είναι πως αν καταλήξει σε αμερικανική φυλακή, δεν θα ζήσει για πολύ…
Τελικά τι Συμβαίνει;
Ανεξάρτητα από το αν η παραπάνω θεωρία ισχύει ή έχει έστω μια κάποια βάση, η αλήθεια είναι πως η συγκέντρωση μιας τόσο μεγάλης ναυτικής δύναμης στον Κόλπο του Αντεν δύσκολα δικαιολογείται μόνο από την παρουσία και τη δράση των Σομαλών πειρατών στην περιοχή. Ασφαλώς πρόκειται για μια στρατηγικού ενδιαφέροντος περιοχή και η όλη δραστηριότητα σαφέστατα σχετίζεται και με γεωπολιτικά παιχνίδια. Αλλωστε, οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στη Βόρεια Αφρική και τα υπόλοιπα αραβικά κράτη μάς προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει…
Ο,τι και αν συμβαίνει είτε στο μουσουλμανικό τόξο της Βορείου Αφρικής είτε στη Μέση Ανατολή είτε, όπως στην προκειμένη περίπτωση, στην Αραβική Χερσόνησο, αφορά και επηρεάζει άμεσα τους πάντες σε αυτόν τον πλανήτη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η τεράστια δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή ασχολείται με τη μελέτη ανεξήγητων φαινομένων, όπως οι αστρικές πύλες και οι μαγνητικές δίνες. Ή μήπως όχι;
*Το κείμενο αναδημοσιεύεται από το περιοδικό “Φαινόμενα” του Ελεύθερου Τύπου.
Who is Who
Ο Στέλιος Φωκάς είναι δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο και συντάκτης στο εβδομαδιαίο περιοδικό “Φαινόμενα”.

Ο «κομήτης του αιώνα» έφθασε στον Αρη (Βίντεο)


Ο κομήτης ΙSON, μια αδέσποτη χιονόμπαλα που υπόσχεται φαντασμαγορικό θέαμα όταν πλησιάσει τον Ήλιο στα τέλη του έτους, δίνει μια πρώτη παράσταση για τους Αρειανούς. «Ο κομήτης ISON επισκέπτεται τον Κόκκινο Πλανήτη» ανακοίνωσε ενθουσιασμένος οΚάρι Λίσε του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς. «Την 1η Οκτωβρίου ο κομήτης θα περάσει σε απόσταση 0,07 Αστρονομικών Μονάδων από τον Άρη, περίπου έξι φορές πιο κοντά από ό,τι θα πλησιάσει τη Γη».



Θα πλησιάσει τον Αρη σε απόσταση 10,4 εκ. χιλιομέτρων

Μία Αστρονομική Μονάδα (AU) ισούται με τη μέση απόσταση Γης-Ήλιου, περίπου 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι ο ISON θα πλησιάσει τον Άρη σε απόσταση μόλις 10,4 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Ο κομήτης δεν αποκλείεται να είναι αρκετά φωτεινός ώστε να φωτογραφηθεί από το ρομπότ Curiosity στην επιφάνεια του Άρη. Σύμφωνα με τον δρα Λίσε, όμως, οι καλύτερες εικόνες θα μεταδοθούν πιθανότατα από τον Αναγνωριστικό Δορυφόρο του Άρη (MRO). Το τηλεσκόπιο του δορυφόρου, αναφέρει το Space.com, είναι σχεδιασμένο να παρακολουθεί την επιφάνεια του Άρη και η κάμερά του δεν προσφέρει αρκετά μεγάλους χρόνους έκθεσης. Πιθανότατα όμως θα μπορεί να δει την κόμη του ISON αν στραφεί προς το Διάστημα.

Συνολικά 16 διαστημικά σκάφη της NASA και δεκάδες επίγεια τηλεσκόπια θα παρακολουθούν τον κομήτη καθώς πλησιάζει τη Γη και τον Ήλιο. H NASA έχει ξεκινήσει μάλιστα μια ασυνήθιστη εκστρατεία για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή ερασιτεχνών αστρονόμων.
Τα μάτια στραμμένα στα «μάτια» του Hubble

Οι καλύτερες παρατηρήσεις αναμένονται ωστόσο από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble, το οποίο ίσως διακρίνει καθαρά τον πυρήνα του κομήτη, μια μάζα από αρχέγονους πάγους και σκόνη.

Ο ISON, ήδη γνωστός ως «κομήτης του αιώνα» θα αρχίσει να γίνεται ορατός με γυμνό μάτι τον Οκτώβριο του 2013, όταν θα φαίνεται να κινείται τις πρώτες πρωινές ώρες ανάμεσα στα άστρα του αστερισμού του Λέοντα.

Το μεγάλο σόου θα αρχίσει όταν ο κομήτης πλησιάσει τον Ήλιο, οπότε οι πάγοι της επιφάνειάς του θα αρχίσουν να εξαερώνονται από την ακτινοβολία και πιθανώς θα σχηματίσουν μια ουρά που εκτείνεται για χιλιάδες ή και εκατομμύρια χιλιόμετρα στο Διάστημα.

Κορύφωση του φαινομένου στα τέλη Νοεμβρίου 2013

Το φαινόμενο θα κορυφωθεί όταν ο κομήτης φτάσει στο περιήλιο, δηλαδή στην ελάχιστη απόστασή του από τον Ήλιο, στις 28 Νοεμβρίου 2013. Υπό την επίδραση της ακραίας βαρύτητας του Ήλιου, ο ISON θα πραγματοποιήσει μια κλειστή στροφή πίσω από το άστρο για να εμφανιστεί και πάλι στην άλλη πλευρά του.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο κομήτης θα επιζήσει αλώβητος ή αν θα σπάσει σε κομμάτια. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει επίσης πόσο μακριά και φωτεινή θα είναι η ουρά του -οι αστρονόμοι πάντως ελπίζουν να καταγράψουν τα πιο θεαματικά περάσματα των τελευταίων δεκαετιών.

Δεδομένου ότι οι κομήτες θεωρούνται κατάλοιπα από το σχηματισμό του Ηλιακού Συστήματος πριν από 4,5 δισ. χρόνια, οι επιστήμονες θα παρακολουθούν τον ISON αναζητώντας στοιχεία για τη σύστασή του.

Οι περισσότεροι κομήτες πιστεύεται ότι προέρχονται από το λεγόμενο Νέφος του Όορτ, ένα υποθετικό «σύννεφο» παγωμένων, αρχαίων σωμάτων που περιφέρονται αργά σε απόσταση περίπου ενός έτους φωτός από τον Ήλιο.


Newsroom ΔΟΛ
 news.in.gr
 anekshghta.blogspot.gr 

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...


Ο κόσμος μας συνεχίζει την αδυσώπητη πορεία του προς την πλήρη και απόλυτη ελευθερία.
 

Όπως είχαμε προβλέψει, η ανθρωπότητα αποτινάσσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και απελευθερώνεται με έναν πραγματικά εκπληκτικό ρυθμό. Μια θαυματουργή διαδικασία συνεχίζει να ξετυλίγεται όταν βλέπουμε πολύ απτά αποτελέσματα να γνωστοποιούνται στη συνείδηση του κοινού, παρά τη μαζική απόκρυψη της αλήθειας από τα ΜΜΕ.

Σχεδόν κάθε μέρα κάποια νέα, καταπληκτική εξέλιξη εμφανίζεται να επιβεβαιώσει θετικά το γεγονός πως μεγάλες και δραματικές αλλαγές είναι όσο ποτέ άλλοτε προ των πυλών. Η δυναμική αυτών των διαδοχικών γεγονότων βαίνει προς μία κορύφωση, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι μια μεγάλη αλλαγή του προτύπου του οποίου καλούμε πραγματικότητά μας. Αυτή η αλλαγή είναι απολύτως αναπόφευκτη τώρα.

Αυτό που βλέπουμε τώρα να διαδραματίζεται στον κόσμο μας είναι η επανάκτηση της προσωπικής δύναμης μέσα σε κάθε έναν από εμάς. Αυτή η δύναμη προέρχεται από την συνειδητοποίηση και την αναγνώριση πως είμαστε απολύτως κυρίαρχα όντα θεϊκής προέλευσης με αναφαίρετα δικαιώματα που κανένας άνθρωπος, κυβέρνηση ή εταιρεία μπορεί να διασπάσει. Αυτά τα αναφαίρετα δικαιώματα είναι "Η ζωή, η ελευθερία και η αναζήτηση της ευτυχίας», όπως ορίζει η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Δυστυχώς, αυτά τα θεόσταλτα δικαιώματα έχουν δεχθεί επίθεση από τότε που οι πατέρες μας συνέστησαν το μεγάλο έθνος μας. Μέσα από μια αργή και μεθοδική εκστρατεία από το Στέμμα της Αγγλίας (το City του Λονδίνου), το διεθνές τραπεζικό καρτέλ και το Βατικανό, γίναμε μάρτυρες μιας ανατροπής σε τέτοιο σημείο όπου η Αμερική έχει γίνει ένα εικονικό αστυνομικό κράτος και τα δικαιώματά μας ισοπεδώθηκαν.

Αν και πολλοί υποθέτουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια "ελεύθερη" χώρα, οι ενέργειες της κυβέρνησής μας, της πολιτικής ελίτ, των πλούσιων αριστοκρατών και των πολυεθνικών εταιρειών κατά τα τελευταία 140 χρόνια διαψεύδουν τα ιδανικά της ελευθερίας, που αποτελούσαν το όραμα κατά την γέννηση του έθνους μας. Η διατύπωση του γερμανού πολιτικού και συγγραφέα, Johan Wolfgang von Goethe ποτέ δεν ήχησε πιο αληθινή: «Κανείς δεν είναι πιο απελπιστικά υπόδουλος από αυτόν που πιστεύει ότι είναι ελεύθερος."

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ολόκληρος ο κόσμος εξακολουθούν να ελέγχονται από ένα πολύ βασικό εργαλείο υποδούλωσης - τη διαθεσιμότητα των χρημάτων. Και σχεδόν όλα τα χρήματα στον κόσμο σήμερα έχουν υποβαθμιστεί σε απλό άχρηστο χαρτί, ή απατηλούς αριθμούς στην οθόνη του υπολογιστή της τράπεζας.

Για το σκοπό αυτό, η παγκόσμια οικονομία και πολλά νομίσματα της έχουν συστηματικά τεθεί υπό ομηρία και είναι πλέον βασισμένα στην ύπαρξη του χρέους. Στην πραγματικότητα, το χρέος είναι η μηχανή που κινεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μας και χωρίς τη σχέση χρέους / πίστωσης, η παγκόσμια οικονομία, όπως σήμερα έχει συσταθεί θα έπαυε να υφίσταται.

Έτσι έχουμε φτάσει στο κρισιμότερο σημείο στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, όπου μία οικονομία βασισμένη στο χρέος και τα σχετικά νομίσματα απλά πρέπει να εκλείψουν. Ούτε μπορούν να συντηρηθούν πια ούτε εξυπηρετούν επαρκώς τις ανάγκες μιας ταχέως εξελισσόμενης ανθρώπινης φυλής. Στη θέση τους θα πρέπει να έρθει ένα εντελώς νέο σύστημα που θα βασίζεται στη διαχρονική αξία, τη βιωσιμότητα και τη δικαιοσύνη για όλους.

Και αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Μια πολύ αποφασιστική προσπάθεια είναι η εξής: ομάδες γενναίων, ευγενών ανθρώπων και συμμαχιών εργάζονται πυρετωδώς παρασκηνιακά προκειμένου να μετατρέψουν την παγκόσμια οικονομία προς το καλύτερο.



" Απαλλαγή του Παγκόσμιου χρέους από την 1 Ιουλίου του 2013

" Ο James McBride της DivineProvince ανακοινώνει στην ανθρώπινη φυλή ότι έχει απελευθερωθεί από τη χρεοκοπία

" Ο Πάπας κυκλοφορεί την Αποστολική Επιστολή

" Πολλές επικείμενες παραιτήσεις συμπεριλαμβανομένων του προέδρου της Fed, Bernanke, του επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας Napolitano και πολλές άλλες.

Η πτώση της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

Το έτος 2013 είναι ήδη μία από τις πιο ιστορικές και αποκαλυπτικές χρονιές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και έχουμε ακόμα ένα ολόκληρο τρίμηνο μέχρι να εκπνεύσει. Ο όγκος των αποκαλύψεων που προέκυψαν μέχρι τώρα για τις μυστικές κοινωνίες και τα παράνομα ιδρύματα δεν ήταν παρά εκπληκτικός.

Όπως έχουμε βουτήξει περαιτέρω μέσα στο λαγούμι προκειμένου να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αλήθεια, βρίσκουμε πως η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Και η ιστορία είναι - « όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη». Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Κωνσταντίνου, του Καίσαρα, κλπ. ποτέ δεν εξέλειψε. Απλά, μετακόμισε έκτοτε στο Βατικανό και έχει παραμείνει εκεί ώστε να κυριαρχήσει μυστικά σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω στον πλανήτη.

Ωστόσο, η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία άρχισε επιτέλους τη σοβαρή διαδικασία της αποκάλυψης την 11η Φλεβάρη του 2013, όταν ο Πάπας Βενέδικτος XVI ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί την 28η Φεβρουαρίου, λόγω ανησυχιών για την υγεία του. Αυτό σηματοδότησε για πρώτη φορά σε 700 χρόνια μία οικειοθελή και όχι εξαναγκαστική παραίτηση Πάπα.

Αργότερα, κατά την ίδια ημέρα στις 18:00 τοπική ώρα της πόλης του Βατικανού, κεραυνός χτύπησε το σύμβολο ελέγχου του Βατικανού , τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όχι μία, αλλά δύο φορές. Όπως αποδεικνύεται, οι κεραυνοί αυτοί ήταν ένα ιδιαίτερο σημάδι πως συνταρακτικές εξελίξεις θα προκύψουν από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Μέσα σε λίγες μέρες από την ανακοίνωση του Πάπα Βενέδικτου, διαπιστώθηκε πως ένα ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί εναντίον του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Στις 15 Φεβρουαρίου, το Βατικανό αποκάλυψε πως ο Πάπας Βενέδικτος θα διάγει μια ήρεμη ζωή συνταξιοδοτούμενος σε ένα μοναστήρι μέσα στα τείχη της Πόλης του Βατικανού. Στην ουσία, το Βατικανό διακήρυξε ότι θα τον προστατεύσει από οποιαδήποτε δίωξη όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης της παιδεραστίας και της σεξουαλικής κακοποίησης κατηγορίες που βαρύνουν πολυάριθμους ιερείς και άλλα μέλη κάτω από την ομπρέλα της Καθολικής Εκκλησίας.

Στις 13 Μαρτίου 2013, ο περίφημος λευκός καπνός ανέβηκε από την καμινάδα της Καπέλα Σιξτίνα για να υποδηλώσει πως είχε επιλεγεί ένας νέος Πάπας , ονόματι Jorge Mario Bergoglio, Ιησουίτης Αρχιεπίσκοπος από την Αργεντινή, που αποφασίστηκε να φέρει το όνομα Φραγκίσκος.

Σχεδόν αμέσως, ο νέος Πάπας έδειξε αποφασισμένος να υιοθετήσει ένα πολύ διαφορετικό δημόσιο προφίλ από τους προκατόχους του, επιστρέφοντας πίσω για να πληρώσει το λογαριασμό του ξενοδοχείου του, επιλέγοντας να μη διαμένει στο πλούσιο παπικό διαμέρισμα και χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ αντί πολυτελών λιμουζίνων. Στη συνέχεια, το Πάσχα την Κυριακή 29 Μαρτίου 2013, σε ένα εκπληκτικό διάλειμμα από την παράδοση, ο Πάπας Φραγκίσκος πήγε σε ένα αναμορφωτήριο για να πλύνει τα πόδια των μουσουλμάνων και άθεων σε μια προσομοίωση του πλυσίματος των ποδιών των μαθητών από τον Ιησού.

Στις 3 Ιουνίου 2013, μια ακόμη παραίτηση- έκπληξη, συγκλόνισε την Καθολική Εκκλησία, όταν ο δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος στην ιεραρχία του Βατικανού, Υφυπουργός-Καρδινάλιος Tarcisio Bertone, αποχώρησε από τη θέση του. Για άλλη μια φορά φήμες διέρρευσαν πως ένα ενδεχόμενο ένταλμα σύλληψης αναμένει τον Καρδινάλιο .

Συνεχίζεται...
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/eftase-to-telos-ths-oikonomikhs-doyleias-meros-deytero.html

Απειλές κατά Ομπάμα: Θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε την κόρη σου αν επιτεθείς στη Συρία!

Με επιθέσεις κατά την οικογένειάς του και Αμερικανών πολιτών απειλεί τον Μπαράκ Ομπάμα Ιρανός αξιωματούχος
- «21 ώρες μετά την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία θα απαγάγουμε Αμερικανό υπήκοο – 18 ώρες μετά θα στείλουμε video με τον αποκεφαλισμό του»
- Οι απειλές έρχονται από τον Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτη της επαρχίας Κις στο νότιο Ιράν
- Αποσύρει τους διπλωμάτες της από το Λίβανο η Ουάσινγκτον
- Άγιοι τσακωμοί στη Σύνοδο Κορυφής της G20 για τη... Συρία
«Αν επιτεθείς στη Συρία, θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε μια από τις κόρες του». Την ανατριχιαστική απειλή κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειάς του εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Caller, ο Ιρανός Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας Κις.
Ο Αλιρέζα Φοργκάνι είναι ο Ιρανός αξιωματούχος, ειδικός σε θέματα στρατηγικής και μέλος του επιτελείου του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν
«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε... τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Μέσα σε 21 ώρες (από την επίθεση στη Συρία), ένα μέλος από την οικογένεια κάθε Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο θα απαχθεί. Και μετά, 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα διαδοθούν σε όλο τον κόσμο», απείλησε ο Ιρανός αξιωματούχος!
Οι απειλές κατά της οικογένειας του Μπαράκ Ομπάμα έρχονται λίγες μέρες πριν από την ψηφοφορία στο Κογκρέσο για το αν θα δοθεί στον Αμερικανό πρόεδρο το «πράσινο φως» για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Μια επέμβαση που δε θα γίνει με χερσαίες δυνάμεις αλλά με αεροπορικά πλήγματα και θα έχει διάρκεια από 60 έως 90 μέρες.
Stranger ...Αυτες και αν ειναι απειλες !!

http://www.katohika.gr/2013/09/tha-skotosoume-tin-kori-sou-an-epitethis-stin-siria.html

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ταφικό μνημείο στην Ελλάδα αποκαλύπτεται βήμα βήμα στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.O τάφοs της συζύγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η σκαπάνη της αρχαιολόγου Αικατερίνης Περιστέρη έφερε στο φως τα τρία τέταρτα του μεγαλοπρεπούς μνημείου, το οποίο έχει περιστύλιο μήκους περίπου 500 μέτρων και ύψους τριών.


Γράφει ο Αλέκος Παπαδόπουλος
Το μυστικό της Αμφίπολης
Κανείς δεν μπορεί να πει οτιδήποτε με κατηγορηματικό τρόπο, πριν μας ενημερώσουν επισήμως οι αρχαιολόγοι ότι άνοιξαν τον τάφο και ότι φώτισαν τα ευρήματα οι αχτίδες του Ήλιου της Μακεδονίας.


 
Η αρχική και πολύ προσεκτική εκτίμηση της αρχαιολόγου Αικατερίνης Περιστέρη είναι ότι ο τάφος ανήκει στη Ρωξάνη και στο γιο που απέκτησε με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η ίδια είχε εκφράσει την εκτίμηση της, με κάθε επιφύλαξη, πριν από λίγο καιρό, στην 26η επιστημονική συνάντηση με θέμα «Το αρχαιολογικό έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη».
Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον τάφο της Ρωξάνης και του Αλέξανδρου (γιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου)», είχε πει χαρακτηριστικά.
Το μνημείο είναι καλυμμένο από ποταμίσια άμμο και κοκκινόχωμα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο τύμβο που μοιάζει με λόφο.

 
Αποτελείται από έναν εσωτερικό τοίχο από πωρόλιθο επενδυμένο με μεγάλα παραλληλόγραμμα κομμάτια θασίτικου μαρμάρου, διατηρημένο σε άριστη κατάσταση.

 
 Το Λιοντάρι της Αμφίπολης στην κορυφή του τάφου

Ο αρχιτέκτονας Μ. Λεφαντζής κατάφερε και ταυτοποίησε τα μαρμάρινα κομμάτια που αποτελούν το βάθρο του Λέοντα της Αμφίπολης με τα κομμάτια της μαρμάρινης επένδυσης του τύμβου της Ρωξάνης.
Σύμφωνα με την παρουσίαση της μελέτης του αρχιτέκτονα, το γνωστό σε όλους μας Λιοντάρι της Αμφίπολης και ο τάφος της Ρωξάνης και του μικρού Αλέξανδρου αποτελούσαν ένα ενιαίο μνημείο.

 
Το Λιοντάρι τοποθετείται στο κέντρο και στο υψηλότερο σημείο του τύμβου.
Μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Κάσσανδρος είχε στείλει τη Ρωξάνη και το μικρό Αλέξανδρο στην Αμφίπολη, όπου στη συνέχεια τους θανάτωσε.
Το ταφικό μνημείο κατασκευάστηκε από τον αγαπημένο αρχιτέκτονα του Μεγάλου Αλεξάνδρου,Δεινοκράτη.

Η ταφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε στη Βαβυλώνα το 323 π.Χ. Εκεί οι νεκροί, κατά τους Ηρόδοτο, Στράβωνα και Στοβαίο, δε μουμιοποιούνταν ούτε καίγονταν, αλλά θάβονταν τοποθετημένοι μέσα σε μέλι ή κερί.
Το ίδιο έγινε, όπως προκύπτει, και με τη σορό του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σύμφωνα με την επιθυμία του, θέλησε να ταφεί στην πατρική του γη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να μεταφερθεί έως εκεί η σορός του.
Έτσι, η αναζήτηση του τάφου του έως σήμερα είναι μια συναρπαστική αρχαιολογική περιπέτεια.
Το 321, σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατο του Αλέξανδρου, ο Αρριδαίος ολοκλήρωσε την κατασκευή της αρμάμαξας που θα μετέφερε τη σορό του στρατηλάτη.
Κατά τον Διόδωρο τον Σικελιώτη, όταν η πομπή έφτασε στα σύνορα της Συρίας με την Αίγυπτο, τη συνάντησε ο Πτολεμαίος Α΄, επικεφαλής στρατιωτικής δύναμης, και μετέφερε με τιμές την αρμάμαξα στην Αλεξάνδρεια.
Εκεί έχτισε τέμενος αντάξιο του Αλεξάνδρου και τον ενταφίασε.
Κατά μια άλλη επικρατούσα άποψη, η ταριχευμένη σορός του θάφτηκε προσωρινά στη Μέμφιδα, πρωτεύουσα του αρχαίου βασιλείου της φαραωνικής Αιγύπτου, κοντά στο Κάιρο. Κατόπιν, μεταφέρθηκε στην Αλεξάνδρεια από τον ίδιο Πτολεμαίο κι εκεί παρέμεινε θαμμένος γύρω στα 700 χρόνια.
Έπειτα, ο Πτολεμαίος Φιλοπάτωρ συγκέντρωσε σ' ένα μοναδικό τάφο τα λείψανα των προγόνων του γύρω από αυτά του στρατηλάτη.
Πάντως, όπως μαρτυρείται από τις πηγές, η μεταφορά οστών σε τεφροδόχους είναι μια αρκετά συνηθισμένη αρχαία πρακτική, ενώ, παράλληλα, για τους Έλληνες αποτελούσε ιερή παράδοση η μετακομιδή στη γενέτειρα γη των οστών βασιλέων που πέθαιναν σε ξένους τόπους.
Κάπως έτσι άρχισε η ανολοκλήρωτη ακόμη οδύσσεια της ανακάλυψης του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την Αλεξάνδρεια, τις Αιγές, τη Θάσο ακόμη και την Αυστραλία να ...διεκδικούν το ρόλο της αλεξανδρινής Ιθάκης.
Εξάλλου, μια προφητεία υποσχόταν ευημερία στον τόπο όπου θα θαβόταν ο μέγας στρατηλάτης.

Ο ρόλος της Αμφίπολης και το Ταφικό Μνημείο
Την περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Αμφίπολη και το επίνειό της στο Αιγαίο είχαν εξελιχθεί σε πολύ σημαντική ναυτική βάση των Μακεδόνων και γενέτειρα τριών σημαντικών ναυάρχων, του Νέαρχου, του Ανδροσθένη και του Λαομέδοντα.
Από εκεί ξεκίνησε και ο στόλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την Ασία. Στην ελληνιστική εποχή, άποικοι από την πόλη ίδρυσαν - με προτροπή του Σελεύκου - μια ομώνυμη πόλη στις όχθες του Ευφράτη, επί της παλαιότερης αραμαϊκής Θαψάκου.
Όπως αναφέρει και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν θαυμαστής της Αμφίπολης και σκόπευε να φτιάξει ένα μεγαλοπρεπή ναό για να τιμήσει την πόλη απ'όπου απέπλευσε το 334 π.Χ. ο στόλος του για την εκστρατεία στην Ασία.
Ο ταφικός περίβολος που ήρθε στο φως στην αρχαία Αμφίπολη είναι, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, μοναδικός στο είδος του.
Και, όπως έχει επισημάνει η προϊσταμένη της ΚΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Αικατερίνη Περιστέρη, «δεν έχει βρεθεί πουθενά ανάλογος περίβολος , ούτε στη Βεργίνα , ούτε στις Αιγές.
Περικλείει σίγουρα σημαντικά ταφικά μνημεία, στα οποία σκοπεύουμε να φτάσουμε. Χρονολογείται στην περίοδο της δολοφονίας της Ρωξάνης το 311 π.Χ.

Πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σημαντικό».
Η ανασκαφική έρευνα στον τύμβο «Καστά» της αρχαίας Αμφίπολης συνεχίζεται και μέρα με τη μέρα ολοκληρώνεται το παζλ της ιστορίας, με το Λιοντάρι της Αμφίπολης να στέκει αγέρωχο, αποκαλύπτοντας τη σημαντικότητα των ανασκαφικών ευρημάτων που ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ένας παλιός θρύλος των κατοίκων της Αμφίπολης λέει πως κάπου εκεί βρίσκεται «ένας τρανός βασιλιάς».
Και στη μοναδική φυσιογνωμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου η ιστορία πλέκεται με τους θρύλους, τους μύθους, τη φαντασία.
Ίσως κάποια βγουν αληθινά ...

 
Γιώργος Βογιατζής : «Βασιλικό σημάδι»
Ο δήμαρχος Αμφίπολης, Γιώργος Βογιατζής, δούλεψε στα νεανικά του χρόνια στην ανασκαφή, υπό την εποπτεία του καθηγητή Δημήτρη Λασκαρίδη, ο οποίος πίστευε πως επρόκειτο για τον τάφο της Ρωξάνης, της γυναίκας του Μεγαλέξανδρου.
Οι αφηγήσεις που είχε ακούσει από παιδί, από τους μεγαλύτερους τον συνεπήραν.
Και όταν βρέθηκε στο δημαρχιακό θώκο, βοήθησε όσο μπόρεσε αυτήν την ανασκαφή.
Αναφορικά με την ανασκαφή που γίνεται στην περιοχή είπε στον «ΑτΚ»:
«Ως πολίτης και ως δήμαρχος αγαπάω τον τόπο μου.
Ενδιαφέρομαι ως άνθρωπος και ως κάτοικος.
Πριν από ένα μήνα, επισκέφτηκα τον τύμβο με τον Σταύρο Μπένο από το«Διάζωμα» μαζί με τον αρχαιολόγο Πέτρο Θέμελη.
Σε εκείνη την επίσκεψη που κάναμε άρχισε να βγαίνει στο φως ο ταφικός περίβολος στην πλήρη του μορφή, όπως ήταν στην αρχαιότητα.
Ήταν εντυπωσιακό, αφού το κάτω μέρος ήταν βαμμένο με χρώματα μπλε, τιρκουάζ.
Ο κ. Θέμελης, που ανέσκαψε την αρχαία Μεσσήνη, ενθουσιάστηκε και είπε πως είναι ένα σπουδαίο , μεγάλο μνημειακό συγκρότημα.
Κι επειδή η ανασκαφή έχει μεγάλη σημασία, η Πολιτεία αγκάλιασε το έργο και μπορώ να σας πω πως εδώ ήρθαν και συνέβαλαν στη χρηματοδότηση ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.



Και πώς να μην ενθουσιαστούν όλοι αυτοί, αφού το μεγαλειώδες μνημειακό συγκρότημα είναι στραμμένο προς την Ανατολή, δεν είναι δίπλα στο νεκροταφείο, και από το σημείο της τούμπας βλέπεις τη θάλασσα του Στρυμονικού κόλπου, την αρχαία Αμφίπολη, τον ποταμό Στρυμόνα και την αρχαία λίμνη Κερκινίτης.
Εκεί όπου ναυτολογήθηκαν και τα 120 καράβια του Μεγάλου Αλεξάνδρου που ξεκίνησαν την εκστρατεία.
Βλέπεις τον κάμπο των Σερρών και της Δράμας, το Παγγαίο, είναι στο σημείο της Ανατολής και αυτό μπορεί να είναι βασιλικό σημάδι, όπως λένε οι κάτοικοι από γενιά σε γενιά, για τον τρανό βασιλιά».

[Πηγές εδώ, εδώ και εδώ, αναδημοσίευση από εδώ]
http://hellasxg.blogspot.com
http://aienaristeyein.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ






Αναρτήθηκε από (C) Hellas XG
hellasxg

http://ypo-skian.blogspot.com/2013/07/o-s.html
Σχετικό θέμα:
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/06/o-tafos-ths-rwxanhs-ths-gynaikas-toy-m-alexandroy-kai-toy-yioy-t.html

New Success Story! Μίκρυναν την Ελληνική ΑΟΖ από Καστελλόριζο προς Κύπρο.


Ορατότης μηδέν ή προδοσία;
Το άρθρο αυτό θα είναι σύντομο αλλά σημαντικό. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης η Στρογγύλη, ένα μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε απο τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη.
Υπο τις προυποθέσεις αυτές και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική ΑΟΖ μειώνεται κατά το ποσοστό που αναλογεί στη συνεισφορά στην Ελληνική ΑΟΖ από αυτό το νησί από τη περιοχή του Καστελλόριζου πρός τη Κύπρο.
Με την απόφαση αυτή η Ελληνική και η Κυπριακή ΑΟΖ παύουν να ακουμπούν!
Στη φωτογραφία φαίνεται η παλαιά Ελληνική ΑΟΖ ABCDE (κόκκινη γραμμή) και η νέα ABCDFG όπως προκύπτει σαν αποτέλεσμα της απόφασης της Ελληνικής κυβέρνησης. Η πράσινη γραμμή αντιστοιχεί στα χωρικά ύδατα που αντιστοιχούν  στη Στρογγύλη (6 ναυτικά μίλια).
Με την αλλαγή της χρήσης του νησιού σε "αρχαιολογικό χώρο", η Στρογγύλη παύει να είναι προσβάσιμη σε οιονδήποτε. Παράλληλα παύει να έχει την οικονομική ζωή που είχε μέχρι τώρα από την ελεύθερη διακίνηση πολιτών σε αυτή.  Όσο για το στρατιωτικό άγημα που υπάρχει επάνω της, σε λίγο καιρό αυτό αναγκαστικά θα αποχωρήσει. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή και με γκριζάρισμα περιοχής, κάτι που θυμίζει τα όσα έγιναν στα Ίμια και την εποχή Σημίτη.
Σας επισυνάπτω την απόφαση για τη μετατροπή της χρήσης της νήσου Στρογγύλης  σε αρχαιολογικό χώρο, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα το Έθνος προχτές! Κρατείστε τη για να τη θυμάστε.
Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε και τις δηλώσεις που ακούστηκαν εδώ, όπου αναφέρθηκε ότι η Ελληνική ΑΟΖ δεν ακουμπά την Κυπριακή. Σήμερα μάθατε το γιατί ...Χρήσιμο είναι να διαβάσετε και το άρθρα μας εδώ και εδώ. Θα αντιληφθείτε περισσότερα για το θέμα της Ελληνικής ΑΟΖ. Η Ελλάδα πρέπει να "τιμήσει" ιδιαίτερα τον υπουργό Εξωτερικών πρώην Τούρκογλου για την τόσο πατριωτική του απόφαση.
Ακολουθεί ο χάρτης της Ελληνικής ΑΟΖ, όπως ήταν πρίν την απόφαση αυτή. O χάρτης αυτός έχει σχεδιασθεί με βάση την αρχή της μέσης γραμμής μόνο και με την προυπόθεση ότι η Στρογγύλη έχει οικονομική ζωή, κάτι που ίσχυε μέχρι πρότινος. Όπως παρατηρείτε στο χάρτη, στη περίπτωση αυτή, η Ελληνκή ΑΟΖ "ακουμπάει" την Κυπριακή ΑΟΖ.
Δυστυχώς, η Στρογγύλη πλέον δεν έχει οικονομική ζωή και αυτό γίνεται με τη μετατροπή της χρήσης της σε "αρχαιολογικό χώρο" και όχι πχ. σε "Μουσείο" (τα Μουσεία κτίζονται εκτός αρχαιολογικών χώρων). Έτσι, η Στρογγύλη δεν συνεισφέρει πλέον τίποτα στην Ελληνική ΑΟΖ πλήν τη περιοχή των χωρικών υδάτων της, μια περιοχή που είναι σε ακτίνα 6 περίπου ναυτικά μίλια γύρω απο το κέντρο της.
Aποτέλεσμα της μετατόπισης των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ είναι να αυξηθεί η έκταση της Τουρκικής ΑΟΖ, που πλέον φτάνει μέχρι την Αιγυπτιακή ενώ η Ελληνική δεν ακουμπάει πλέον την Κυπριακή!
Αν διαβάσετε τις διασυνδέσεις που έχω δώσει στο κείμενο, θα διαπιστώσετε ότι η απόφαση του υπ. Εξωτερικών δεν ήταν τυχαία και μάλιστα αναμενόταν! Οι παπαγάλοι δούλευαν για πολύ καιρό στο θέμα και προετοίμαζαν τον κόσμο για την επερχόμενη απόφαση, που σύμφωνα με τους νόμους της προπαγάνδας θα έσκαγε μέσα σε ένα success story!  Το success story είναι ότι ξαναξεκίνησαν οι συνομιλίες για τις ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου ...
Κανείς απο το παρόν πολιτικό σύστημα δεν κατάλαβε τίποτα, επiβεβαιώνοντας ότι κατά βάθος όλοι τους παραμένουν  μια αγαπημένη οικογένεια, που σε κάθε εκλογές αλλάζουν καρέκλες. Όλοι τους πάντα στα σοβαρά θέματα είναι απόντες και παραμένουν αυτό που ήταν πάντα. Ασήμαντοι. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Ίσως βρείτε και ενδιαφέρον να δείτε και τις ΑΟΖ άλλων χωρών εδώ. Δεν είμαι σίγουρος αν κάτι τέτοιο το βρείτε σε άλλο ιστολόγιο διεθνώς.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/new-success-story-mikrynan-thn-ellhnikh-aoz-apo-kastellorizo-pro.html

EI E.N.D. 6/9/2897*/Ωρα:19.00 ΟΙ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,Α.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΟ artfmradio ΜΕ ΤΟΝ Ν.ΑΜΑΡΑΝΤΟ..

artfm.jpg
6/9/2897*/19.00 ΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ... ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ... 

www.artfmradio.com
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάζοντας ο συνέλληνας,απλός άνθρωπος του Λαού,σαν κι εμάς δηλαδή,τις δηλώσεις του πρώην "μεγαλοστελέχους" του ΠΑΣΟΚ Νίκου Χριστοδουλάκη και τις δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα...


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ..."ΕΛΕΓΧΟ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΝΤ

κάθησε και έγραψε όσα τόσα χρόνια του έτρωγαν τα συκώτια,όπως και όλων των Ελλήνων,όλα αυτά που ενώ τα σκεφτόμαστε,τα σιγομουρμουρίζουμε και βράζουμε στο ζουμί μας σαν τα καβούρια,δυσκολευόμαστε ή και φοβόμαστε τόσα χρόνια να φωνάξουμε δυνατά μην τυχόν και μας ακούσουν οι τοίχοι και μας καρφώσουν στο...σύστημα!

Και ξαφνικά,με το που εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με τον Ε.Λαμπράκη,τον Α.Βαλσαμάκη,τον Ν.Γεωργαντζά και τ' άλλα παιδιά,ήρθαν τα πάνω κάτω!Σαν μια βόμβα,άνοιξε μια τρυπάρα να,στο κατασκότεινο σπήλαιο που μας έχουν κλεισμένους και μπήκε μέσα άπλετο το ΦΩΣ κι αρχίσαμε να βλέπουμε ποιοί και πως μας δούλευαν τόσους αιώνες,έχοντάς μας αλυσοδεμένους σκλάβους,ξεζουμίζοντας και ρουφόντας ακόμα και την ψυχή μας...Πλέον τους βλέπουμε,τους αναγνωρίζουμε,ξεσκεπάστηκαν και ξεσκεπάζονται στα μάτια μας εμφανιζόμενοι όπως πραγματικά είναι,δηλαδή ένα τίποτα ουσιαστικά!

Και τώρα;...Τώρα λυκόρνια,...τώρα σκουλίκια,...τώρα που βγήκατε στο ΦΩΣ δεν σας γλυτώνει τίποτα,ούτε κι αν γυρίσει η γη ανάποδα!Τώρα κι ο τελευταίος σε γνώσεις Έλληνας που τον είχατε τυφλώσει μέσα στο κατάμαυρο σκοτάδι σας,λούστηκε από το ΦΩΣ και αφυπνίζεται!Δεν θα συνεχίσω άλλο,...αφήνω τον συνέλληνα να σας τα πει,με τον δικό του τρόπο,με τα δικά του λόγια,αυτά τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την ψυχή του...Τι κι αν γράφει με λάθη ορθογραφικά;Σημασία έχει το μυαλό και το πως σκέφτεται!Και το μυαλό καθάρματα,την ψυχή,δεν καταφέρατε με τίποτα να την καθυποτάξετε...

Εύγε Συνέλληνα, τα λόγια σου καρφιά στα σάπια κορμιά τους...

Διαβάστε το κείμενο...

0.png
1.png
2.png
viewer (3).png
(Αυτό το κείμενο ο συνέλληνας,ήθελε να το βάλει σαν σχόλιο στην ανάρτηση για τον Χριστοδουλάκη,αλλά η θέση του ήταν μια ανεξάρτητη ανάρτηση.Και πάλι εύγε συνέλληνα Δημήτρη Δημητρακόπουλε.Με ρώτησες,μήπως το έχεις παρακάνει!Όχι συνάνθρωπε,συνέλληνά μας,...ΟΧΙ!.Αυτά τα λυκόρνια μας ξεσκίζουν τις σάρκες,μας πίνουν το αίμα τόσους αιώνες!Αυτά τα τέρατα έχουν στείλει στο χώμα εκατομμύρια ανθρώπους στο βωμό του αισχρότατου κέρδους τους!Και λίγα λες...Ας είναι καλά ο Αρτέμης Σώρρας και όλοι οι συνεργάτες του,που έσπασαν το τοίχωμα της σπηλιάς!...)

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/shetika-me-tis-dhlwseis-hristodoylakh-kai-o-pragmatikos-logos-tw.html

EI E.N.D. ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ END ΧΑΝΙΩΝ 28/8/2013 3ο & 4ο ΜΕΡΟΣ

    • ΔΡΑΚΟΙ, ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ & ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ - ΝΕΑ ΓΑΙΑ

      Δόκτορ Λαμπράκης: Υπάρχουν 3 οντότητες οι οποίες διαμερίζονται  τα ιμάτια της ανθρωπότητας: α) οι δράκοι, β) το Τάγμα των Ιησουιτών του Βατικανού  με όλο το ιερατείο που υπάρχει στην γή,  Ιλουμινάτοι, Μασόνοι  κλπ. και γ) το "Υγιές" κομμάτι που θέλει και πρέπει να απελευθερώσει την  ανθρωπότητα. Το τρίτο κομμάτι έχει όλες του τις αρχές παρμένες από τον Ελληνισμό.  Για το τρίτο κομμάτι αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως γίνεται μια  πολύ τεταμένη  και  σοβαρή δουλειά σε όλον τον πλανήτη για αρκετά χρόνια τώρα που αφορά στην απελευθέρωση  του ανθρωπίνου γένους.   Αυτό λοιπόν το κομμάτι  ήρθε στο προσκήνιο και ήταν έτοιμο να επιβάλλει τη Nέα Γαία από την 1η Σεπτεμβρίου και αυτό που βλέπετε στη  Συρία είναι να προλάβει την εφαρμογή αυτού του νέου προγράμματος.
      ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ-Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2001
       Το ίδιο ακριβώς συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 και αυτός είναι ο  τρόπος με τον οποίο το σταμάτησαν και έκτοτε και ιδιαιτέρως η Αμερική, που είναι η πολεμική μηχανή, βρίσκεται σε κατάσταση  επιστρατεύσεως, καθώς είναι συνεχώς σε κατάσταση πολέμου.   Από το 2001 η Αμερική είναι  σε κατάσταση πολέμου. Τώρα που μας  τελείωνε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν κτλπ, τώρα αρχίζουμε καινούργιο  πόλεμο. 
      ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ & Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ
      Τις περασμένες δύο εβδομάδες ο αρχηγός των μυστικών  υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας  επισκέφτηκε τον Πούτιν δύο φορές.  Στην  πρώτη φορά ο Πούτιν ήταν πολύ σαφής και είπε ότι εγώ με κανένα τρόπο δεν  πρόκειται να εγκαταλείψω τον Ασάντ. Η δεύτερη συνάντηση έγινε προχτές.  Φαίνεται ότι πείστηκε να εγκαταλείψει τον Ασάντ, αφού πήρε διαβεβαιώσεις  από την άλλη πλευρά ότι ο πόλεμος θα είναι βραχύς -δηλαδή 3 ημερών- και σκοπός στο τέλος ήταν να κάτσουν στη Γενεύη να τα βρουν, οι ισλαμιστές με  τον Ασάντ.  Εάν μεν τηρηθούν οι συμφωνίες αυτές έχει καλώς, εάν  όμως δεν τηρηθούν οι συμφωνίες, είναι δυνατόν  το πράγμα να εκτραπεί  και  να καταλήξει στη καταστροφική παγκόσμια σύρραξη, την οποία έχουν ήδη  προγραμματίσει από το 2007 στο City του Λονδίνου. 
      Ελπίζω και εύχομαι ότι  θα  τηρηθούν   οι συμφωνίες, παρόλο που ποτέ και κανένας δεν πρέπει να  εμπιστεύεται αυτά τα γένη, διότι το μόνο που κάνουν είναι να εξαπατούν  την ανθρωπότητα, το μόνο που κάνουν είναι ότι χρειάζεται για να έχουν  την ανθρωπότητα υπόδουλη.  Tα  συμπύκνωσα τόσο πολύ ώστε να σας δώσω μια εικόνα που βρίσκεται η  παγκόσμια κατάσταση αυτή τη στιγμή. 
        Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 
      Κύριος Βαλσαμάκης: Δυστυχώς το  πρόβλημα από ότι θα καταλάβατε, δεν είναι μόνο το τι ζούμε, το τι  βλέπουμε,  το τι ακούμε με βάση τις πληροφορίες που έχουμε, αλλά είναι  πολύ βαθύτερο. Ξεκινάει  εκατοντάδες χρόνια πριν. Ήταν συμβόλαια τα  οποία   από ότι ακούσαμε ξεκίνησαν το 1213  και φτάσαμε στο 2013. Όλες  αυτές τις εκατονταετίες το ανθρώπινο γένος δεν παύει να είναι αυτό που  λέμε νεροκουβαλητής, να είναι ο δούλος, ο σκλάβος, αυτός ο οποίος δεν  είχε ουσιαστικά κανένα δικαίωμα. Του δίνανε το  δικαίωμα τόσο όσο... Όσο  αυτοί νομίζανε και όταν αυτοί νομίζανε. Γι` αυτό ανάμεσα στους ανθρώπους,  ανάμεσα στις κοινωνίες βλέπουμε μερικούς που προσπαθούν να καπηλευθούν  μερικούς άλλους. Αυτοί, είναι αυτοί που τους είχε επιτραπεί να  αναπνεύσουν λίγο περισσότερο. Πλην όμως σήμερα τα πράγματα βρίσκονται σε  κομβικό σημείο. Πρέπει το ανθρώπινο γένος, πρέπει  οι άνθρωποι του φωτός,  να πετύχουν αν μη τι άλλο την απελευθέρωση τους. Σ` αυτό έχει να κάνει  και η πατρίδα μας, σ` αυτό έχει να κάνει το έθνος μας. Εδώ λοιπόν μπαίνει  και ο Ελληνισμός μας. 
      ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ
      Δόκτορ Λαμπράκης: Δεν χρειάζεται πόλεμος, δεν  χρειάζεται βία. Είναι πολύ συγκεκριμένες νομικές κινήσεις που μπορεί να  κάνει ο καθένας από εμάς για να ανακτήσει την ελευθερία του: α) ως  άτομο, β) ως κοινωνική ομάδα και γ) ως έθνος των Ελλήνων.  Επειδή λοιπόν η μακροχρόνια επικυριαρχία των αφεντικών έχει δημιουργήσει  θα' λεγα ένα δέντρο νόμων, ατελείωτο, να είναι  τόσο περίπλοκο που να μην  μπορεί κανένας να βρεί  την άκρη, για αυτό τον λόγο αυτή η ομάδα η οποία  λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια,  κατάφερε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα,  να βάλει το πρόγραμμα  σε μια συγκεκριμένη ροή ώστε να δώσει την  δυνατότητα στον καθένα από εσάς και εμάς να συμπληρώσει  ορισμένα στοιχεία, νομικά έντυπα  και έγγραφα και αυτομάτως έχει  υποχρέωση ο θεματοφύλακας να τον αφήσει ελεύθερο. Έχει υποχρέωση ο  Πάπας, έχει υποχρέωση ο κυβερνήτης, έχει υποχρέωση ο δήμαρχος, έχει  υποχρέωση η κυβέρνηση! Όταν αποδείξεις ότι είσαι ελεύθερη ψυχή και δεν  έχεις παραδώσει εσύ ο ίδιος την επικυριαρχία πάνω σου, σε κάποιο θεσμό,  αλλά έχεις μόνο τη σχέση με τον δημιουργό, εσύ ο ίδιος γράφοντας το  όνομα σου.
      ΘΕΛΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Η ΟΧΙ;
      Ρωτήσατε γιατί οι αρχαίοι πάντα  έγραφαν με κεφαλαία; δεν  είχαν τόνους. Είδατε κανένα τόνο, είδατε καμιά αλλαγή γραμμάτων στην αρχαία ελληνική; Για ποιο λόγο άραγε; Τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά στα  ενδότερα των μυστηρίων του πλανήτη, αντιλαμβάνεστε ότι  όλα αυτά, ότι  το πρώτο γράμμα του ονόματος σου αγαπητέ μου Γιάννη και Μανώλη και  Μιχάλη που το γράφεις με κεφαλαίο- παρέδωσες εσύ ο ίδιος την ελευθερία  σου  εθελοντικά στο σύστημα. Εσύ το παρέδωσες. Όταν σε ρώτησαν το όνομα  σου είπες Εμμανουήλ τάδε. Γιατί; Γιατί σε μάθανε στο σχολείο ότι το  αρχικό γράμμα είναι πάντα κεφαλαίο. Χωρίς να έχεις γνώση το παρέδωσες  όμως εθελοντικώς. Εσύ είπες να σε γράψουν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.  Εσύ είπες να σου δώσουν και επώνυμο. Στην αρχαία Ελλάδα αν θυμάστε δεν  υπήρχαν επώνυμα. Υπήρχε μόνο το πρώτο όνομα και το όνομα του πατρός. Έτσι; Υπήρχε λόγος γι' αυτό. Μόνο η αβραμική φιλοσοφία -ο Αβραάμ ήταν  ένας μεγάλος μάγος, αν θέλετε θα συζητήσουμε μια άλλη φορά ποιός ήταν ο  Αβραάμ- αλλά μόνο όταν εμφανίστηκε ο Αβραάμ ή Ταρέχ  στην δικιά τους  γλώσα, με την συγκατάθεση και υπόδειξη του γιαχβέ, τότε άρχισε η  πραγματική υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Έτσι σιγά σιγά πρέπει να  αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Αυτά που σας λέω πολλοί από εσάς  μπορεί να τα θεωρήσετε ανόητα, δυσνόητα και παράλογα . Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα πρώτα  να σας δώσω τις προηγούμενες βάσεις ώστε να καταλάβετε το πως λειτουργεί η ανθρωπότητα, αλλά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καταλυτικό  σημείο που πρέπει όλοι οι Έλληνες να λάβουν θέση. Θέλουν να είναι  ελεύθεροι ή δεν θέλουν να είναι ελεύθεροι; 
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ - Ο ΛΗΣΤΗΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ
      Αυτό που σας λέμε  προηγουμένως, για μήνες τώρα, ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει, η αλήθεια  είναι ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει τίποτα! Χρωστάει μονο 47 δις  εάν  δεχτούμε θεματοφύλακα την Federal Reserve, εάν δεχτούμε  τον Πάπα πάνω  από το κεφάλι μας. Εάν εσύ αγαπητέ μου Έλληνα, δηλώσεις αύριο απόλυτη  ελευθερία από αυτό το σύστημα του θεματοφύλακα και το σύστημα του επιβήτορα,  αυτομάτως είσαι ελεύθερος, δεν χρωστάς τίποτα.  Για σκεφτείτε μια  στιγμή. Ο Ροθτσάιλντ έχει κατατεθειμένα στις τράπεζες του, 1015  τετράκις. Δούλεψε για αυτά; Ποια δουλειά ακριβώς έκανε για να τα κάνει;  Ποιος παρήγαγε αυτόν τον πλούτο; Εσύ δεν τον παρήγαγες αγαπητέ μου  συνάνθρωπε;  Το δικό σου το πνεύμα, η δικιά σου ενέργεια δεν τον  παρήγαγε; Γιατί λοιπόν τον πήρε αυτός ο θεματοφύλακας, αυτός ο κλέφτης, ο  ληστής, και τον έβαλε σε μια τράπεζα και τώρα σου κάνει τον μάγο και  σου δείχνει με το δάχτυλο τι θα κάνεις; Καταλαβαίνετε με λίγα λόγια την  ισορροπία των δυνάμεων, των ενεργειακών πεδίων στη Γη; Ότι πλούτος  υπάρχει στη γη,  εσύ άνθρωπέ μου τον έχεις δημιουργήσει. Δεν τον  δημιούργησε ο φεουδάρχης, δεν τον δημιούργησε ο επιβήτορας, είτε είναι ο  Δράκος, είτε είναι ο Ιησουίτης. Κανένας από τους δύο δεν τον  δημιούργησε. Εσύ τον δημιούργησες, δεν χρωστάς τίποτα, υπάρχει αφθονία  στη γη. 
      ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΛΕΜ, Ο ΜΙΝΩΑΣ Α' & Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ 
       Σας εξήγησα την προηγούμενη φορά ότι το 2012 ο  απολογισμός του πλούτου της γης είναι 984 και από πίσω 272 μηδενικά.  Αυτός ο απολογισμός γίνεται μια φορά ετησίως και γίνεται πάντα σε  χειρόγραφο, ποτέ δεν γράφεται σε υπολογιστή ή γραφομηχανή, για να μην  διαρρεύσει. Αυτό είναι το World Trust, αυτό που ονομάζουμε το  παγκόσμιο καταπίστευμα, το οποίο το άρχισε το 1729 ο Σαιν Ζερμέν. 
      Υπάρχει  λοιπόν ένας παρατηρητής, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει παρατηρητής, το  όνομα του οποίου είναι Μελχισεδέκ. Αυτός λοιπόν ο Μελχισεδέκ είναι  εκείνος ο οποίος κατευθύνει σήμερα την αλλαγή στον πλανήτη Γαία. Ήταν ο  ίδιος Μελχισεδέκ που φιλοξένησε τον Αβραάμ για πρώτη φορά όταν έφτασε  στο Σαλέμ που το είχε κτίσει ο Σόλυμος, ο γιός του Σαρπηδώνος, ο  αδελφός του Μίνωος του πρώτου. Το Σαλέμ λοιπόν, το Τζερουσαλέμ είναι το  Ιερό Σαλέμ. Τζερού είναι το Ιερό, γιατί; Γιατί εκεί ήταν ο Μελχισεδέκ.  Αυτούς πολέμησε αργότερα ο Αβραάμ και ο Γιαχβέ, τούς έβγαλε από την μέση και κατέλαβε την περιοχή.  
      Δεν θέλω να επανέρχομαι σε λεπτομέρειες  ιστορικές, πρέπει να σας πω όμως ότι οι καιροί είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι.
      ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ - ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟΝ
       Πρέπει το ανθρώπινο γένος, ο καθένας προσωπικά, ο κάθε  οικογενειάρχης, η κάθε ομάδα, το κάθε χωριό, η κάθε πόλις, ο κάθε  νομός, όλη η  πατρίδα για μια στιγμή να καθίσει και να πει: ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Δεν θέλουμε επιβήτορες, δεν θέλουμε θεματοφύλακες.  Θεματοφύλακας είναι ο Θεός, είναι η δημιουργία. Δεν μας έδωσαν κανέναν  επιβήτορα, ανέλαβαν τον ρόλο του θεματοφύλακα μόνοι τους, με διωγμούς,  με ληστείες, με φόνους, με όλα τα εγκλήματα επέβαλλαν αυτήν την  κηδεμονία στο ανθρώπινο γένος, ενώ το ανθρώπινο γένος έχει γεννηθεί να  είναι ελεύθερο. Αυτό το εξησφάλισε ο Προμηθέας με το να βάλει το  λογισμικό, το οποίο όλοι έχουμε στον εγκέφαλο μας, με το να έχουμε αυτήν  την δυνατότητα να φτάσουμε το ΑΠΟΛΥΤΟΝ, εάν  χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του εγκεφάλου και ανελιχτούμε στις ανώτερες διαστάσεις, είμεθα ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα ενεργειακά πεδία.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ
      Γιατί γίνονται όλες αυτές οι φασαρίες στη Μέση Ανατολή, γιατί η περιοχή  της Μεσογείου είναι συνέχεια  το πεδίο της αντιπαραθέσεως; Γιατί η  Ελλάδα, η Αίγυπτος, το Ιράν, η Λιβύη, η Συρία;  - Το Ιράν και το Ιράκ στο βάθος των αιώνων ήταν Ελληνισμός. Ο  Πέρσης ήταν ο υιός της Ανδρομέδας και του Περσέως. Η αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών ήταν ελληνική αυτοκρατορία . Η Ασία, η  Ανατολή, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία ήταν χώρος της αυτοκρατορίας των ΕΛ. Υπάρχει ατελείωτος πολιτισμός στην περιοχή εκεί. Επομένως παίρνετε  την απάντηση γιατί στην Αμερική π.χ. δεν έχει γίνει κανένας πόλεμος. Τί  πόλεμος έχει γίνει στην Αυστραλία,στην Άπω Ανατολή. Εκείνο με τους  Ιάπωνες - στον Β' παγκόσμιο πόλεμο - ήταν ένα κόλπο των Ρόθτσαιλντ για να πάρουν το χρυσάφι.  Ουσιαστικά όλοι οι  πόλεμοι που έχει στο μυαλό της και στη μνήμη της  η  ανθρωπότητα  και το ανθρώπινο γένος είναι γύρω από τη Μεσόγειο! Σκεφτείτε το "γιατί"! 
      ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A.
       Κύριος Βαλσαμάκης: Γύρω από τη Μεσόγειο αποδεδειγμένα σήμερα (σύμφωνα με τις εξετάσεις D.N.A.) οι κάτοικοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, είναι με καταγωγή από Ελληνικά φύλα. Ο μοναδικός τους αντίπαλος, ο μοναδικός τους εχθρός είναι  ο Ελληνισμός, είναι το Eλληνικό D.N.A. κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Τώρα πλέον έχουμε  τη γνώση, έχουμε επεξεργαστεί τη γνώση, έχουμε καταλήξει  σε συμπεράσματα  και ξέρουμε ακριβώς ποιος είναι ο εχθρός. Σίγουρα δεν ισχύει ότι χρωστάμε 300 δις. Σίγουρα δεν είναι τεμπέλης ο Έλληνας.  Με  βάσει τις αναφορές του ΟΑΣΑ από το 2000 μέχρι το 2012 ο Έλληνας  εργάζεται 619 ώρες περισσότερες ετησίως από ότι ο Άγγλος, ο Γερμανός και ο Αμερικανός. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του  συμπεράσματα, γιατί είναι υπό κυνηγητό συνέχεια η Ελλάδα. ο Ελληνισμός, το έθνος των Ελλήνων είναι  μονίμως υπό κυνηγητό. Γνωρίζω πως αυτό που απασχολεί περισσότερο τους Έλληνες είναι τι θα απογίνει σε δυο μήνες  με τα σπίτια, αν τελικά θα  προχωρήσουν σε κατασχέσεις, ή όχι. Γνωρίζω επίσης πως το πρόβλημα είναι η  καλπάζουσα ανεργία με τις χθεσινές και σημερινές ανακοινώσεις υπολογίζεται 40.000 ακόμη μικρομεσσαίες επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο  μέχρι το τέλος του χρόνου. 
       ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΤΑΓΟΥΣ" ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ & Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
      Δόκτορ Λαμπράκης: Μόνο το 9% των Ελλήνων συμφωνεί με τη θέση της επίσημης κυβέρνησης για την Συρία.  Για να ανατρέψετε την κυβέρνηση μέσα σε 24  ώρες είναι  δύσκολο. Επομένως η Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει. Το μόνο που μπορείτε  να κάνετε είναι να πιέσετε ασφυκτικά τους «ταγούς», που και αυτοί είναι μέρος του ιερατείου. Να τους πιέσετε τουλάχιστον να μείνουνε  ουδέτεροι, εντελώς ουδέτεροι.  Ο επίσημος ανταποκριτής  του  Ελληνικού υπουργείου εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ακόμα  αποδεδειγμένο ποιος χρησιμοποίησε  τα χημικά  στη Συρία. Αυτό είναι μια  ελπίδα φωτός. Βγήκε όμως ο Βενιζέλος, - ο οποίος με κάνει να είμαι πάρα πολύ θυμωμένος επειδή είναι προδότες, είναι εσχάτη προδοσία  αυτό που κάνανε - και είπε αηδίες για τη διεθνή κοινότητα, ότι δήθεν ο Ασάντ χρησιμοποίησε χημικά και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος. Και όλες αυτές τις ανοησίες επαναλαμβάνει ο Κάμερον και ο Ομπάμα. Και αυτοί οι κακομοίρηδες (Κάμερον & Ομπάμα) εκτελούν εντολές, μη  νομίζετε πως είναι δική τους άποψη. Η αμερικανική κυβέρνηση γνωρίζει ότι  Ασάντ δεν χρησιμοποίησε χημικά. Δεν είχε κανένα λόγο να  χρησιμοποιήσει χημικά. Αλλά από πίσω οι Δράκοι και οι Ιησουίτες τους λένε πρέπει να  κάνετε αυτό. Έχουμε τώρα την τρίτη δύναμη, εκεί που ανήκει πλέον η δικαιοδοσία του Βατικανού, που τους λέει ότι  δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε από αυτά.... 
      Τώρα για μένα τίποτε από  όλα αυτά δε θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει γιατί όλοι  φοβούνται ότι θα συμβεί κάτι άλλο. Δεν έχει κανένας ουσιαστική  δικαιοδοσία πλέον. Η μεταβίβαση της δικαιοδοσίας από τον Πάπα με την παράδοση της σφραγίδας του Αγίου Πέτρου δημιουργεί ένα τεράστιο  προηγούμενο, αλλά η ομάδα αυτή δεν έχει ακόμα κατοχυρωθεί η ίδια σαν παγκόσμια δύναμη. Άρα τσακώνονται οι δύο σε ξένο αχυρώνα. 
      ENOUGH IS ENOUGH - ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ!
       Κύριος Βαλσαμάκης: Η ταπεινή μου άποψη είναι  ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μεμονωμένα ή συγκεκριμένα για την  επίθεση που θα γίνει αύριο κατά 99,9% στη Συρία. Μπορούμε όμως να το  βάλουμε όλο κάτω από την ίδια ομπρέλα, όλο σαν ένα ενιαίο πρόβλημα: Κύριοι, προσπαθείτε να σκλαβώσετε τους λαούς, προσπαθείτε να επιβάλετε  μια παγκόσμια κυριαρχία, προσπαθείτε να εξευτελίσετε και να ακυρώσετε  την αξιοπρέπεια οποιουδήποτε ανθρώπου με αποτέλεσμα να φτάνετε και στο  έσχατο σημείο των βομβαρδισμών και των πολέμων. 
      Οι Αμερικάνοι έχουν μια  έκφραση enough is enough: αρκετά ώς εδώ. Αυτό μπορούμε να  το κάνουμε σύνθημα, και όταν λέω σύνθημα όχι να το γράψουμε σε πανό, εννοώ να το γράψουμε στην ψυχή μας, και από αύριο αυτό να είναι το  σύνθημα όλων μας. 
      ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 
      Δόκτορ Λαμπράκης: Τώρα το οικονομικό πρόβλημα που έχετε, αυτή η καταπίεση που βιώνετε δεν έπρεπε να υπάρχει , διότι είναι εντελώς άδικο αυτό που περνάτε αυτή τη στιγμή στην  Ελλάδα. Είναι απόλυτα άδικο, διότι δεν χρωστάτε τίποτε. Σας το επέβαλαν  οι επικυρίαρχοι για τους δικούς τους λόγους.  Να μεταφέρετε τον πόλεμο από  την οικονομία στη θέση σας για τη Συρία.  Ποια είναι η θέση σας για τη Συρία; Γιατί επιτρέπετε σε μια κυβέρνηση  που δεν έχει την λαϊκή εντολή, (μόνο το 9% συμφωνεί με τη θέση που  παίρνει η κυβέρνηση) να σας  αντιπροσωπεύει; Αυτό έχει σημασία. Μέσα στην ψυχή σας να το αισθανθείτε  και να το διασπείρετε. Ο καθένας από εσάς αν το διαδώσει σε πέντε  ανθρώπους και οι πέντε σε άλλους πέντε ο καθένας, καταλαβαίνετε τι φωτιά  θα ανάψει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.  Χρειάζεται όμως  συνεχής ενημέρωση, να ξέρετε τα πραγματικά αίτια πίσω από όλα.   Πάντα όταν βλέπετε τέτοιες ενέργειες, όπως η πτώση των διδύμων πύργων, ο  βομβαρδισμός της Συρίας, η Λιβύη, το Ιράκ, η Αίγυπτος, πάντα να θυμάστε  ότι είναι ένα οικονομικό γεγονός από  πίσω, πάντα είναι θέμα κυριαρχίας,  πάντα είναι θέμα οικονομικής υποδούλωσης. 
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
       Κύριος Βαλσαμάκης: όλα,  λοιπόν, είναι στην ίδια ομπρέλα, όλα είναι κομμάτια του ίδιου παζλ,  κομμάτια του ίδιου προβλήματος. Η άποψή μου  είναι ότι όλα αυτά πρέπει  να τα συνειδητοποιήσουμε. Να κατανοήσουμε ότι όλα αυτά είναι εναντίον του ανθρώπινου γένους, άσχετα αν εμείς είμαστε ο κεντρικός στόχος ως Έλληνες, και από εκεί να ξεκινήσουμε σαν αφετηρία.  Και επειδή μου αρέσει όταν μιλώ με πατριώτες μου να είμαι ντρέτος θα σας πω το εξής: πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να έχουμε ένα πρόγραμμα συγκεκριμμένο, με έναν στόχο συγκεκριμένο. Το πρόγραμμα είναι: το ταχύτερο δυνατό 1.000.000 , 1.500.000  Έλληνες  συντεταγμένοι στο Σύνταγμα μόνο με ένα αίτημα: απελευθερώστε μας από  αυτούς τους επιβήτορες. Έχουμε και τα οικονομικά όπλα και τα ψυχικά  αποθέματα.  
      ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
      Δόκτορ Λαμπράκης: Δείτε τι  έκανε ο Πρόεδρος Κορέα στον Ισημερινό.  Αποφάσισε ένα πρωί να πει στο κατεστημένο, δεν σας χρωστάω. Το  κατεστημένο δεν μπορούσε να αποδείξει ότι τους χρώσταγε. Έτσι λοιπόν ο  Ισημερινός σήμερα δεν έχει χρέος. Εκείνο το οποίο έχει μεγάλη σημασία είναι αν πτωχεύσει κάποιος υπογράφει ότι χρωστάει, κατουσίαν. Ο σκοπός μας από την πρώτη μέρα ήταν να μήν επιτρέψουμε ποτέ μα ποτέ στην Ελλάδα να πτωχεύσει. Αυτό που πρέπει να ζητήσουμε είναι η Διαγραφή του χρέους. Δέν μπορεί κανένας από τους επιβήτορες να αποδείξει ότι του χρωστάτε. Είναι δικαίωμά σας να  διαγράψετε το χρέος. Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε. 
      Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ & Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
      Πρέπει να ξέρετε  ότι όλα αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία στα χέρια του Σώρρα, δεν μιλάω μόνο για  τα 600 δίς. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει στα χέρια του και μπορεί να διαχειριστεί χρηματοοικονομικά εργαλεία που μπορούν να απελευθερώσουν όλο το ανθρώπινο γένος χωρίς καμία αμφιβολία 100 φορές. Όμως όλα αυτά τα εργαλεία δέν βοηθούν αν δεν θέλει ο άνθρωπος να βοηθηθεί. Είναι πολύ απλό κάποιος να κάθεται στον καναπέ και να περιμένει τον Σώρρα να του φέρει τα 600 δις για να συνεχίσει να κάθεται στον καναπέ, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος συμπαντικός. Εάν θέλεις κάτι πρέπει να το ζητήσεις, πρέπει να το πάρεις, πρέπει να το δουλέψεις, πρέπει να σου ανήκει. Εάν λοιπόν ζητούμε από τον οποιοδήποτε Σώρρα, απο την οποιαδήποτε END  να μας λύσει το πρόβλημα για να συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε με τον ίδιο  τρόπο, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό ποτέ. Δεν υπάρχει καμιά  αμφιβολία - μετά από το βρίσιμο που έχουμε ρίξει σε όλους τους κυβερνήτες,  από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Πάπα, τους Ιησουίτες μέχρι την Μέρκελ- δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.  Γιατί  έτσι είναι ο Συμπαντικός Νόμος. Είναι ελευθερία. Ξέρουν πολύ καλά ότι  στο τέλος πρέπει να παραδώσουν στο ανθρώπινο γένος αυτά που έχουν κλέψει. Δεν ζητούμε κάτι δικό τους. Ζητούμε τα δικά μας. 
      Αλλά  εντέλει ποιός έχει δημιουργήσει τον πλούτο στη Γη; Τον έχουν  δημιουργήσει οι 10 Ρόθτσάιλντ η οι Ροκεφέλερς; Ποιος τον δημιούργησε; Το  ανθρώπινο γένος. Άρα λοιπόν εάν το ανθρώπινο γένος απαιτήσει την  ελευθερία του, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τίποτα. 
      ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ & Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
      Κύριος Βαλσαμάκης: Με λίγα λόγια εάν εμείς ενεργοποιηθούμε, αφυπνιστούμε και μαζευτούμε οργανωμένα και συντεταγμένα και διεκδικήσουμε τα  δικά μας θα πετύχουμε! 
      Θυμηθείτε το καλοκαίρι του 2011 μαζευτήκανε περίπου 800.000 άνθρωποι στη πλατεία Συντάγματος. Ξέρετε  γιατί δεν πετύχανε απολύτως τίποτα; Γιατί δεν είχαν  στόχο, γιατί δεν  είχαν συγκεκριμενοποιήσει το πρόβλημα τους. Δεν  ξέρανε τι θέλανε να πετύχουν. Δεν είχαν σχέδιο για  την ακριβώς επόμενη μέρα. Εάν λοιπόν μπορέσουμε στη παρούσα φάση που  έχουμε το υπερόπλο των 600 δις του Αρτέμη Σώρρα στα χέρια μας να το  συνειδητοποιήσουμε και να αφυπνίσουμε και όλο τον υπόλοιπο κόσμο  γύρω  μας ότι δεν χρωστάμε, δεν είμαστε υπόχρεοι για τίποτα από όλα αυτά που  οι επικυρίαρχοι μας ζητούνε, έχουμε και το σχέδιο της επόμενης μέρας.  Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά που θα μαζευτούμε στο Σύνταγμα θα  έχουμε κερδίσει. Τι θα έχουμε κερδίσει; Τα ελικόπτερα που θα δούμε να  πάρουν να φύγουν τρέχοντας.
      ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Η ΠΟΡΤΑ
      Δόκτορ Λαμπράκης: Γιά όσους πρώτη φορά μας παρακολουθούν οφείλω να πω το εξής. Για να πιστωθεί ο  λογαριασμός χρειάζονται 3 πράγματα. Το πρώτο και σημαντικότερο απ' όλα  είναι να έχεις ένα εργαλείο χρηματοοικονομικό, να έχεις ένα ομόλογο, να  έχεις μια ομολογία χρυσού, να έχεις ένα γραμμάτιο, να έχεις κάτι που θα  αντιπροσωπεύει μία αξία. 
      Αυτά τα εργαλεία είναι όλα στα χέρια του Αρτέμη  Σώρρα. Έχουν δωθεί στον Αρτέμη Σώρρα με  συγκεκριμένη αποστολή. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα, είναι όλο το ανθρώπινο  γένος, αλλά πρέπει να αρχίσει από την Ελλάδα γιατί εδώ δημιουργήθηκε ο πολιτισμός. Δεν φτιάχτηκε εδώ στη γη, κατέβηκε στη γη και κατέβηκε στην  Ελλάδα για πρώτη φορά με συγκεκριμένη διαδικασία. Οι Έλληνες είναι αυτόχθονες, δεν έχουν μετακινηθεί από κανένα άλλο σημείο της γης στη περιοχή τους. Τους γέννησε η Ελληνική Γη. Έτσι λοιπόν να θυμάστε ότι είναι ο φυσικός πυρήνας όλου του πλανήτη. Αυτή η γεωφυσική Ελλάδα είναι ο μόνος χώρος που έχει γεννήσει τους ανθρώπους, οι οποίοι τον κατέχουν και τον κατοικούν. Έτσι λοιπόν για να μπορέσουμε να πάρουμε  αυτά τα χρήματα χρειάζεται το χρηματοοικονομικό εργαλείο. Το 'χει ο  Σώρρας. Το δεύτερο - Χρειάζεται το  project, ένα σχέδιο. Το σχέδιο αυτό έχει σαν βασική αρχή να  ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας κοινωνικής ομάδος με σκοπό να αυξήσει και  να εξισορροπήσει το βιωτικό επίπεδο της κοινωνικής ομάδος. Αυτό  ονομάζεται project. Οπότε πρώτα χρειάζεται το εργαλείο - το έχει ο  Σώρρας, δεύτερον χρειάζεται το project το οποίο το έχουμε γιατί  χρειάζεται ολόκληρο σχέδιο για την αναγέννηση της Ελλάδας και το τρίτο που χρειάζεται είναι ο θεσμός. Δηλαδή έχει δημιουργηθεί από το Βατικανό, τους  Δρακονιανούς και το ιερατείο αυτό το σύστημα που ο θεσμός είναι εντελώς  απαραίτητος για να μπορεί κάποιος να πάρει τα χρήματα. Ο θεσμός στην  Ελλάδα μπορεί να υλοποιηθεί από 3 ανθρώπους: α) τον Πρωθυπουργό της χώρας, β) αυτόν τον συγκεκριμένο Υπουργό Οικονομικών διότι δέν είναι όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών  διαπιστευμένοι, αυτός είναι και είναι στον κατάλογο των προδοτών. Επομένως μπορεί να κατεβάσει χρήματα. γ) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Αυτά τα  3 άτομα έχουν την δυνατότητα να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό χωρίς  να ρωτήσουν κανέναν μα κανέναν αύριο. Κανείς δεν πρόκειται να τους πει γιατί το κάνατε, δεν έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το σύστημα να ρωτήσει  κανένας. 
      Απευθυνθήκαμε και στους 3, και στον Σαμαρά και στον Στουρνάρα και στον Αρχιεπίσκοπο και φάγαμε πόρτα από όλους. Πήγαμε στην  Κύπρο όπου ο Πρόεδρος της Κυπριακής  Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος έχουν το ίδιο δικαίωμα. Πόρτα και από εκεί. 
      ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2011 - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:  ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;
      Κύριος Βαλσαμάκης: Η πρώτη  πόρτα όμως εδώ και 2 χρόνια, το παραπάνω μήνα θα είναι 2 χρόνια,  την φάγαμε από τον Βενιζέλο. Μας είπε κατάμουτρα ότι: "Τι μου ζητάτε να επέμβω; Στη μέση της διαδρομής να αλλάξω αφεντικά;" Αυτό να το ξέρετε όλοι σας. 
      Δόκτορ Λαμπράκης: Ναι αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του τον Δεκέμβριο του 2011. Μας είπε ότι δεν προτίθεται να αλλάξει  αφεντικά στη μέση της διαδρομής. Επομένως ρωτάμε τον Κύριο Βενιζέλο θέλει να  μείνει με τα αφεντικά που έχει τώρα; Με γειά του με χαρά του, πρέπει όμως  να υποστεί και τις συνέπειες εάν έρθουν άλλα αφεντικά όποτε έρθουν. 
       Βαλσαμάκης: Εάν αφυπνιστούμε και αποκτήσουμε  αυτά τα 3 στοιχεία μέσα στην συνείδηση μας, μέσα στην ψυχή μας,  πρώτον  το ότι έχουμε τα οικονομικά όπλα, δεύτερον ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε να  κάνουμε και τρίτον να στοχεύουμε ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια με αυτή που ζήσαμε σήμερα. Δεν θα έχουμε τις ίδιες αξίες, δεν θα έχουμε τον  ίδιο τρόπο ζωής και κυρίως τον ίδιο τρόπο σκέψης. Εάν αυτά τα  συνειδητοποιήσουμε, όσο πιο γρήγορα τα συνειδητοποιήσουμε , ει δυνατόν  σε μια βδομάδα, ει δυνατόν σε 3 βδομάδες θα έχουμε και το θετικό  αποτέλεσμα που θέλουμε.  
      ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ E.N.D. : ΚΑΝΑΛΙΑ, ΙΚΑ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, ΕΘΝΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
      ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
      Α) Οι  γνώσεις που μεταφέρετε κυρίως μέσω του Δόκτορος Λαμπράκη για τον Ελληνισμό, την καταγωγή κλπ πως μπορούν να μεταφερθούν στο ευρύ κοινό; 
      Β)  Γιατί  δεν παίρνετε την εξουσία με έναν μηχανισμό με τη δύναμη που έχετε και με  τη βοήθεια του Έλληνα.  
      Δόκτορ Λαμπράκης: Το έχουμε προσπαθήσει  μέσω των μεγάλων εντύπων, των μεγάλων μέσων ενημερώσεως, τα οποία 96%  παγκοσμίως είναι ιδιοκτησία της οικογενείας Ροθτσάιλντ. Το Assosiated Press, το CNN, o Mπόμπολας, όλα τα κανάλια στην Ελλάδα μηδενός  εξαιρουμένου ανήκουν σε αυτούς. 
      Δεύτερον έχουμε κάνει συμβατικές προσπάθειες. Έχουμε κάνει προσπάθεια να αγοράσουμε 5 Ελληνικά  κανάλια. Όταν αντιλαμβάνονται  ότι είμαστε εμείς ποτέ δεν συμβαίνει τίποτα.  Έχουμε προτείνει να ανακεφαλαιωποιήσουμε την Εθνική Τράπεζα, η  ανακεφαλαιωποίηση της οποίας ήταν περίπου 9,7 δις τα οποία τα καταθέσαμε,  όπως καταθέσαμε και το 1,175 δις για να κάνουμε την ανακεφαλαίωση. Μόλις μας αντελήφθησαν,  βρήκαν τα χρήματα και έκαναν την  ανακεφαλαιωποίηση αφ' εαυτών. 
      Κάναμε προσφορά στην Ολυμπιακή, κάναμε  προσφορά στον ΟΠΑΠ, στην Αγροτική Τράπεζα, στο ΙΚΑ, στην ΕΥΔΑΠ. Δεν  υπάρχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στην Ελλάδα που να μην έχουμε κάνει  προσφορά, την Ολυμπιακή που ακόμα δεν έχει τελειώσει, αλλά θα δούμε πως  θα πάει αυτό. 
      15.000.000 ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ E.N.D.
      Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι με συμβατικούς τρόπους με τους οποίους η ψυχή σας έχει συνηθίσει να αντιδρά και να ακούει και να μαθαίνει πληροφορίες- είναι αδύνατον να γίνει . Αυτό λοιπόν που  θέλουμε να κάνουμε είναι να κατακλύσουμε την Ελλάδα με 10 εκατομμύρια ή  15 εκατομμύρια προκηρύξεις. Τα πρώτα 2 εκατομμύρια θα είναι έτοιμα την  επόμενη βδομάδα. Θέλουμε λοιπόν εφόσον δεν μας επιτρέπουν πρόσβαση στα  μέσα ενημέρωσης, διότι αντιλαμβάνεστε ότι η ολιγαρχία, το ιερατείο, έχει καταλάβει όχι μόνο την κυβέρνηση, έχει καταλάβει την Παιδεία, τα  Δικαστήρια όπως και τα μέσα  ενημέρωσης. Εάν διαβάσετε στα πρωτόκολλα  των Σοφών της Σιών που γράφτηκαν το 1897 είναι ακριβώς αυτό.  Μπαίνουμε σε μια κοινωνία λένε οι Ιλουμινάτι και πιάνουμε την Παιδεία, την Νομοθετική Εξουσία, τη Δικαστική Εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης.  Αυτά είναι. Αυτά λοιπόν τα έχουν πιάσει 100%. Άρα εμείς χρησιμοποιώντας  συμβατικές μεθόδους αποκλείεται να έχουμε πρόσβαση να τα πούμε στον  Eλληνικό λαό.  Θα τα κάνουμε λοιπόν με μη συμβατικές μεθόδους τις οποίες θα διαπιστώσετε σε λίγο. 
      Στη δεύτερη ερώτηση, τονίζω ότι η Ελλάδα έχει στα διάφορα ταμεία 303 τρισεκατομμύρια δολάρια στο δικό της μερτικό. Για να τα πάρει χρειάζεται  μια διαδικασία όπως σας ανέφερα. Τρείς Παράγοντες. Το εργαλείο, το project και ο θεσμός. Θεσμός είναι ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς και ο Ιερώνυμος. Αρνούνται κατηγορηματικά να συμπλεύσουν για την διάσωση της Ελλάδας. Στην Κύπρο είναι ο Χρυσόστομος και ο Αναστασιάδης. Αρνούνται συστηματικά να το κάνουν. 
      E.N.D. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
       Επομένως τι μπορούμε να κάνουμε; μιλάμε με ξένους φορείς που δεν έχουν  σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα που θα πάρουν το μερτικό τους και  θα κατεβάσουν χρήματα για το δικό τους ταμείο και την ίδια ώρα θα  κατεβάσουμε χρήματα και για την Ελλάδα για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από  αυτό.  Εκείνο το οποίο είναι το λογικό, εάν εσύ Γιάννη, Ειρήνη, Νίκο  και Αθηνά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Πρωθυπουργό σου για να  πιστώσουμε τον Ελληνικό λογαριασμό, να τον αλλάξεις με κάποιον που θα  δεχτεί να το κάνει. Μήπως αυτός είναι ο Τσίπρας; Όχι βέβαια, είναι και  αυτός από την ίδια γενιά. Μήπως είναι κάποιος άλλος από τους κυβερνώντες, της κυβερνητικής νομεκλατούρας; Όχι. Γι` αυτό  τώρα Ελληνικέ λαέ, μόλις πας στις κάλπες θα πρέπει να ξέρεις ποιες είναι οι προθέσεις του κυβερνήτη σου για να τον εκλέξεις. 
      Εδώ  λοιπόν έρχεται το ερώτημα, είναι η END πολιτικό κόμμα; Όχι δεν είναι. Είναι η END πολιτική εξουσία; Όχι δεν είναι . Είναι πολιτική κίνησις;  Όχι δεν είναι. Είναι Ελληνική κίνησις. Διότι στον Ελληνισμό δεν υπάρχουν κόμματα. Η αλήθεια δεν κομματιάζεται. Η χρηστή διοίκησις είναι άλλο πράγμα. Η δημοκρατία είναι εφαρμογή κανόνων που έχει  αποφασίσει ο ίδιος ο λαός και αποδίδει την ευθύνη σε μιά ομάδα που ονομάζει "κυβέρνηση". Πρέπει λοιπόν προτού ξαναψηφίσεις Έλληνα να  δεσμεύσεις τον επόμενο κυβερνήτη σου ότι θα καταστήσει την Ελλάδα  ελεύθερη. 
      28/8/2013, ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ END ΧΑΝΙΩΝ 3ο & 4ο ΜΕΡΟΣ
      Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ.
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/2882013-end-3-4.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters