Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ στη Γερμανία: 13,4 εκατομμύρια κάτω από το όριο της φτώχειας! Για διαβάστε ποιοι μας κουνούν το δάκτυλο!


Κάτω από το όριο της φτώχειας ζουν 13,4 εκατομμύρια Γερμανοί, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας.

O μέσος όρος του μηνιαίου εισοδήματος των απειλούμενων από τη φτώχεια στη Γερμανία ανέρχεται στα 719 ευρώ, όντας 30% κάτω από το επίσημο όριο των 1.033 ευρώ. Αυτό προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικού αιτήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού κόμματος «Η Αριστερά» (Die Linke) στην Bundestag.

Στη Γερμανία, επομένως, ζουν πάρα πολλοί άνθρωποι σαφώς κάτω από το μέσο επίσημο όριο της φτώχειας, δεδομένου ότι ενώ το 2015 το εισόδημα αυτό ανερχόταν σε 1.033 ευρώ μηνιαίως, σήμερα ανέρχεται σε μόλις 719 ευρώ! Σύμφωνα με τον ορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλούμενος με φτώχεια είναι κάποιος, ο οποίος ζει με λιγότερο από το 60% του μέσου εισοδήματος του συνολικού πληθυσμού μιας χώρας.

«Ήδη και με τα 1.033 ευρώ το μήνα η ζωή (στη Γερμανία) είναι ένας μόνιμος αγώνας για την πληρωμή των λογαριασμών» είπε στην εφημερίδα Saarbrucker Zeitung η Ζαμπίνε Τσίμερμαν, εμπειρογνώμονας του Die Linke για κοινωνικά θέματα.

«Εκατομμύρια πολιτών έχουν στη διάθεσή τους σαφώς λιγότερα χρήματα και συχνά στερούνται τα απαραίτητα προς το ζην» τόνισε η ίδια στη γερμανική εφημερίδα, η οποία και δημοσίευσε τα στοιχεία αυτά.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters