Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Εν ψυχρώ πυροβολισμοί κατά πολιτών στο κέντρο της Αθήνας


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Εν ψυχρώ πυροβολισμοί κατά πολιτών στο κέντρο της ΑθήναςΕΡΕΥΝΑ: Εξαπλασιασμός του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Η παρακάτω είδηση «αποθεώνει» τις κυβερνητικές επιλογές της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας.  
Στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή....
του Άγιου Παντελεήμονα όπου την λυμαίνονται μουσουλμάνοι, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας!  
Όπως μεταδίδεται, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!  Οι τρεις δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ κατά των πελατών τους οποίους στην συνέχεια κράτησαν ομήρους μέχρι να ολοκληρώσουν την ληστεία.  
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha οι τρεις δράστες, αλλοδαποί, έφεραν καραμπίνα, πιστόλι και μαχαίρι.  Οι δράστες πήραν εκτός από τα χρήματα της ταμειακής μηχανής, εμπόρευμα αλλά και τα προσωπικά είδη (πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα) των ομήρων.  
Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για συμμορία που τον τελευταίο μήνα ευθύνεται για περισσότερες από δέκα ληστείες σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.  Κατά τη διάρκεια της ληστείας, δύο περαστικοί είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε και αφού ακινητοποιήσαν τον τσιλιαδόρο τον οδήγησαν στο εσωτερικό του καταστήματος.  
Οι ένοπλοι που βρίσκονταν μέσα πανικοβλήθηκαν και ένας από αυτούς πυρροβόλησε με την καραμπίνα την οποία κρατούσε.  Τα σκάγια πέρασαν ξυστά από το σώμα ενός από τους πολίτες. 

Όλα αυτά την ώρα, που σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση της Ευρώπης σε σχέση με τα ποσοστά μουσουλμανικού πληθυσμού που έχουν αποκτήσει οι χώρες.
Επίσημα και χωρίς να μετράμε τους «πρόσφυγες», η Ελλάδα έχει 610.000 μουσουλμάνους στο έδαφός της. Σε ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού βρισκόμαστε στην 7η θέση της κατάταξης με ένα ποσοστό 5,3%!
Φυσικά δεν μιλάμε για τους Έλληνες πομάκους. Σύμφωνα με την απογραφή του 1991, ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Θράκη μας ανερχόταν στις 98.000, ενώ τώρα γίνεται λόγος για 610.000!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters