Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Τράπεζα Ανατολής:αστρονομικό το ποσό,πολλά και τα ερωτήματα.Το θέμα να έλθει στη Βουλή

Η αξίωση, αναμφίβολα, δείχνει εξωπραγματική. Το ποσό που διεκδικούν οι κάτοχοι των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, είναι πράγματι αστρονομικό, φτάνοντας σε πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η υπόθεση δεν πρέπει να διερευνηθεί. Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο και αδύνατο, έστω κι αν εκ πρώτης όψεως φαντάζει υπερβολικό ή και εξωπραγματικό.
Και η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Ελλαδικό χώρο, έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα, μόλις πέρυσι από του βήματος της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος λοιδορούσε το δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα που επί χρόνια έκανε εκπομπές για το πετρέλαιο που υπάρχει στην Ελλάδα. Από την απαξίωση και τη λοιδορία του κ. Αντιπροέδρου φτάσαμε στην επιβεβαίωση της δημοσιογραφικής έρευνας και ήδη στις Ελληνικές θάλασσες γίνονται έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.


Η εμπλοκή στην υπόθεση δύο έγκριτων Ελληνοαμερικανικών καθηγητών, δείχνει ότι η υπόθεση δεν είναι για γέλια. Αν ήταν για γέλια, δεν θα διακινδύνευαν το επιστημονικό τους κύρος αυτοί οι άνθρωποι.
Επιπλέον, αν αληθεύει η πληροφορία (πάντως, δεν έχει διαψευστεί καίτοι έχει δει το φως της δημοσιότητας) ότι η Τράπεζα της Ελλάδος πρότεινε στην οικογένεια Σώρρα, συμβιβασμό ύψους 1,5 δισ. ευρώ, τότε το πράγμα περιπλέκεται.

Είναι λοιπόν επιβεβλημένο να βγει στο φως όλη η αλήθεια. Και για να συμβεί αυτό, μία οδός υπάρχει: το όλο θέμα να εξετάσει Διακομματική Επιτροπή της Βουλής με τη συνδρομή εμπειρογνωμόνων. Και να καταλήξει σε ένα πόρισμα που θα δίνει πειστικές απαντήσεις και θα κλείνει αυτή την υπόθεση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Όσο παραμένουν ερωτήματα, είναι λογικό να αυξάνονται οι υποψίες ότι ίσως κάποιοι επιχειρούν ένα ακόμα «κουκούλωμα», πιθανόν για να μην δυσαρεστήσουν κάποιους Ευρωπαίους τραπεζίτες.
Έστω κι αν δεχθούμε ότι η πιθανότητα να ευσταθεί η αξίωση των κατόχων των μετοχών, είναι μία στο δισεκατομμύριο, πρέπει να εξεταστεί. Γιατί, τα δισεκατομμύρια, ή μάλλον τα τρισεκατομμύρια, είναι πολλά. Και γιατί, επιτέλους, πρέπει σε αυτή τη χώρα να μάθουμε να κλείνουμε τα θέματα δίνοντας πειστικές απαντήσεις και όχι επαφιέμενοι στις προσωπικές εκτιμήσεις κάποιων αξιωματούχων.
Γιατί είδατε τι συνέβη με τα πετρέλαια. Αν η κυβέρνηση έπαιρνε τοις μετρητοίς τις λοιδορίες Πάγκαλου, τότε σήμερα δεν θα βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, που μπορεί να λύσουν το Ελληνικό οικονομικό πρόβλημα…

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/90019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters