Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΟΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΑ: ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ - ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΡΘΑΝ (Βίντεο)

-Το βιντεο αυτο με εκανε να βρω κατι αναλογο στα κειμενα ενος βιβλιου,ετσι το παραθετω ως εχει:

-Σημερα θα δεις κατι που μονον δεκα ανθρωποι σε ολο το Θιβετ εχουν δει μεσα σε εκατο χρονια!!!

-Στα ταξιδια σου νεαρε μου φιλε θα δεις πολλα πραγματα που θα σου φανουν.... μαγικα και ιδου το πρωτο δειγμα.

-Πισω απο κατι βρυα [θαμνους] υπηρχε ενα ανοιγμα και συνεχιζε με τουνελ πλατυ που φωτιζοταν απο καποια πηγη που δεν μπορουσα να διακρινω και μετα 30 λεπτα περιπου φτασαμε σε μια περιοχη φωτισμενη.

-Κοιταξα τριγυρω μου και κρατησα την αναπνοη μου,πανω στους τοιχους υπηρχαν περιεργα σκαλισματα που δεν μπορουσα να καταλαβω,γιατι εδειχναν ανθρωπους ντυμενους με αξιοθαυμαστα ρουχα που τους σκεπαζαν απο το κεφαλι μεχρι τα νυχια ή για να ειμαι ακριβης απο τον λαιμο μεχρι κατω,γιατι στην θεση του κεφαλιου,ειχαν αναπαρασταση ενος πραγματος που εμοιαζε με γυαλινη σφαιρα.

Η Ελλάδα στην αγκαλιά των Rothschild…

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η Rothschild θα λειτουργήσει ως τεχνικός σύμβουλος για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Ουσιαστικά ο ΟΔΔΗΧ έχει προσλάβει ως τεχνικό σύμβουλο την τράπεζα που θα προετοιμάσει τη διαδικασία για το δανεισμό της Ελλάδας μέσω των αγορών, δηλαδή για την έκδοση ομολόγων. Ο ρόλος της είναι να προετοιμάσει το ελληνικό ομόλογο, δηλαδή τη διάρκεια, το επιτόκιο και τα άλλα χαρακτηριστικά του.

Η Rothschild & Co είναι εισηγμένη στον δείκτη Euronext Paris και ελέγχεται από τον γαλλικό και αγγλικό βραχίονα της ομώνυμης οικογένειας. Έχει γραφεία στην Αθήνα, στην οδό Πλουτάρχου και ανήκει στον τραπεζικό όμιλο Rothschild που ελέγχει επίσης, τις εταιρείες N M Rothschild & Sons και Rothschild & Cie Banque.

Το αντικείμενο εργασιών του τραπεζικού ομίλου είναι η επενδυτική τραπεζική, η χρηματοδότηση επιχειρήσεων, το private banking, η διαχείριση περιουσία κτλ.

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Φίλες και φίλοι,
Σειρά στο ονειρικό ταξίδι στους ναούς μας της αρχαιότητας έχει ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας. Κι αν πιστέψουμε όσα μας άφησε ο Παυσανίας, εκτός του ότι πρόκειται για έναν από τους επιβλητικότερους και σημαντικότερους ναούς, «ναῶν δ' ὅσοι πελοποννησίοις εἰσί, μετά γε τόν ἐν Τεγέᾳ προτιμῷτο οὗτος ἄν τοῦ λίθου τε ἐς κάλλος καί τῆς ἀρμονίας ἕνεκα», δηλαδή, τον βρήκε δεύτερο σε σημασία ναό στην Πελοπόννησο, μετά τον ναό της Τεγέας.
Από τον 7ο π.Χ. αιώνα υπήρχε στην ίδια τοποθεσία ένας ναός αφιερωμένος από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα Βασσίτα, τον οποίο λάτρευαν ως Επικούριο, βοηθό και συμπαραστάτη στις ασθένειες και στους πολέμους. Σ΄αυτόν τον αρχικό ναό έγιναν διάφορες προσθήκες/διορθώσεις δύο αιώνες αργότερα, από τις οποίες σώζονται ως σήμερα πολλά κομμάτια. 

Βομβαρδισμός της Τουρκίας από το Αμερικανικό σύστημα HAARP αναφέρουν οι Τούρκοι – Θέλουν να ισοπεδώσουν Μαρμαρίδα και Κωνσταντινούπολη! (βίντεο)

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους Τούρκους ειδικούς επιστήμονες και αξιωματούχους από τις δυνατότητες του αμερικανικού συστήματος Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς. Οι Τούρκοι μιλούν για στοχοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Μαρμαρίδας και φυσικά της Κωνσταντινούπολης.
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Δυτικοί μπορεί να προκαλέσουν «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία με σκοπό να «καμφθεί» το ηθικό και τα σχέδια της νυν πολιτικής ηγεσίας.
«Οι πρόσφατοι σεισμοί στη δυτική επαρχία του Τσανάκκαλε οργανώθηκαν από «σκοτεινές εξωτερικές δυνάμεις με στόχο να καταστρέψουν την οικονομία της Τουρκίας με έναν μεγάλο «τεχνητό σεισμό» κοντά στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Gökçek.

Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί για τα εμβόλια της γρίπης ότι είναι η μεγαλύτερη «απάτη» στην ιστορία της ιατρικής

«Το εμβόλιο της γρίπης είναι μια απάτη, που δημιουργήθηκε από φαρμακευτικούς κολοσσούς για να κερδίσουν χρήματα από ευάλωτα άτομα και αρρώστους‘‘, φέρεται να προειδοποιεί ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ .

Σε μια συνέντευξη του ο Τραμπ φέρεται να μίλησε για τα εμβόλια της γρίπης, τονίζοντας ότι είναι «εντελώς αναποτελεσματικά» και δήλωσε ότι δεν είχε κάνει ο ίδιος, διότι απλά τα θεωρούσε ως μη απαραίτητα .

«Δεν είχα κάνει ποτέ ένα εμβόλιο γρίπης . Και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ γρίπη. Δεν μου αρέσει η ιδέα ενεσίμων ‘‘κακών‘‘ ιών στο σώμα μου . Και αυτό είναι βασικά που κάνουν. Και αυτό (το τελευταίο εμβόλιο της γρίπης) δεν ήταν πολύ αποτελεσματικό¨, φέρεται να δήλωσε ο ίδιος.

Το πρώτο GPS ήταν…ελληνικό


 

Ο πρώτος χάρτης στην ιστορία της ανθρωπότητας χαράχθηκε σε μία σπηλιά, 30.000 χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού. Το πρώτο, δε, δορυφορικό σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης, πρόδρομος του σημερινού GPS, σχεδιάστηκε τον 7ο αιώνα π.Χ., από τους Ίωνες Μιλήσιους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ως δορυφόρους τα αστέρια.

Ο Αριστοτέλης κατανόησε το σχήμα της Γης, ο Πτολεμαίος μέχρι και σήμερα παρέχει την τεχνική για την οπτικοποίηση της σύγχρονης γεωγραφικής γνώσης.

Στον Μεσαίωνα χαρτογραφήθηκε ο δρόμος προς τον Παράδεισο. Το όνομα της Αμερικής δεν γράφτηκε πρώτη φορά σε βιβλίο, αλλά σε χάρτη. Και για την Κίνα, η Αμερική βρίσκεται στην Ανατολή.

Αββας Φουρμόν: ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ 18o ΑΙΩΝΑ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ.


Στις αρχές του 1729, ο Fourmont χριστιανος κληρικός που δίδασκε στο Γαλλικό Κολλέγιο του Παρισίου και ο Φρανσουά Σεβίν, επίσης ιερωμένος και φιλόλογος. έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη, ως απεσταλμένοι του βασιλέως της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΕ, και εφοδιάσθηκαν με φιρμάνι του Σουλτάνου Αχμέτ του Γ, με το οποίο αποκτούσαν το δικαίωμα να ερευνήσουν και να μελετήσουν όσους αρχαιολογικούς χώρους ήθελαν εντός της επικρατείας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Με αυτό το φιρμάνι στο χέρι, ο Γάλλος ιερωμένος κατέστη κυριολεκτικά ασύδοτος και επί δύο περίπου έτη διήλθε την κυρίως Ελλάδα, όχι μελετώντας αλλ’ αντιθέτως καταστρέφοντας συστηματικά σπάνιες αρχαιότητες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ «ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ» & ΑΝΕΚΟΨΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!!

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !
Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΡΑΜΨΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΚΟΠΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞOΦΛΗΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,

ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
( εις το οποίο είχε φιλοξενηθεί παλαιότερα σε τραπέζι ο υπουργός ΚΟΝΤΟΝΗΣ ) !!!!
Η ΑΝΑΚΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞOΦΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650 / 13 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ..... ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !!!!!!!!

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ...ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ $

Γιάννης Καλογερόπουλος : ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΟΘΤΣΙΛNT" ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ..... ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛNT ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ...... ΟΔΔΗΧ .....(οργανισμού διαχείρισης δημοσίου χρέους και διαχειριστικός οργανισμός των λογαριασμών του Ελληνικού δημοσίου δλδ όλων ημών) ....
ΚΑΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΡΕΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ $600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2015 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΛΗΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΧΣ....... 

..........ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.!! 
.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ $600 ΔΙΣ;;??

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1987 ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;;;?

Artemis Sorras
ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ 2015 ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SITE !!!

Δημητρης Καζαμιας
ΚΟΙΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ""ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ 678 ΔΙΣ.. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ...

""ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1987 ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.??.ΠΟΙΟΣ?

....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ..? 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ .. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ...

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΑΝΔΡΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΕΙΛΟ ΑΨΥΧΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Μ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί) ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;; (ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ)

 Αλφειός: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ … ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ( 600.000.000,00 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ) ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ …
# 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
… ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …
… ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 … 

Rothschild και Ελλάδα, μια σχέση που κρατά από το….1821




Μπορεί το όνομα των Rothschild να ήρθε ξανά στην επικαιρότητα έπειτα από το πρωθυπουργικό ταξίδι στο Παρίσι όπου ο Α. Τσίπρας συναντήθηκε με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζες, όμως η σχέση της Ελλάδας με τον οίκο είναι τόσο στενή που χρονολογείται από συστάσεως του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.

Δάνεια από την τράπεζα των Rothschild ήταν τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Eλλάδας. Σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία, ήταν ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Eθνικής Tράπεζας της Eλλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη Χώρα , παρέχοντας στην ETE την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους.

Το ζωντανό νερό!

«Με αποκαλούν παράφρονα... Ελπιζα να έχουν δίκιο! Δεν έχει και τόση σημα­σία αν ένας ακόμη τρελός βαδίζει στην γη. Αλλα αν έχω εγώ δίκιο και η επιστή­μη έχει λάθος - τότε ο Θεός να λυπηθεί την ανθρωπότητα...»
Δρ. Βίκτωρ Σάουμπεργκερ.


Από τότε που ζούσαν Νε­ράιδες και Συλφίδες στα νερά των ποταμών και των λιμνών, από τότε που ο πρώτος άνθρωπος παρατήρησε την ανταπόκριση που είχε η στάθμη του νερού στις φάσεις της σελήνης, από τότε που ο Αρχιμήδης έκανε πειράματα στη μπανιέρα του και οι Ινδοί έκαναν αναζωογονητικά λουτρά μακροζωίας, από την εποχή που οι Ρωμαίοι κατασκεύαζαν πολύπλοκα υδραγωγικά συστήματα, από τότε που ο Πλίνιος έγραφε για τις θεϊκές ιδιότητες του νερού, αλ­λά και από τότε που ο Μέσμερ μα­γνήτιζε το νερό με τους τεράστιους μαγνήτες του και ο Βίλχελμ Ράιχ παρατηρούσε τους ομόκεντρους κύκλους που δημιουργούνται στο νερό αν κάποιος ρίξει μιά πέτρα... γνωρίζαμε πολύ καλά κάτι που σή­μερα το έχουμε ολότελα ξεχάσει: κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με το νερό!

ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ» ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ …»ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ» ;;; (Λίγες σκέψεις…)

Το ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ του Τραμπ! Κανένας ΠΡΟΕΔΡΟΣ μέχρι Τώρα δεν Έκανε κάτι Παρόμοιο!!

ΜΑ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ» ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ…
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; ΤΙ …ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Δεν θα Βρείτε την Είδηση ΠΟΥΘΕΝΑ


AΠΟ πότε (κύριοι βουλευτές!) τις ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο ΜΕΓΑΡΟ, τις τυπώνει η …ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων;;;;;;;;;;;

ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο …»ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ» ΕΧΕΙ …»ΚΤΥΠΗΣΕΙ» & ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ το 40 στο θερμόμετρο;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ …’ΓΑΡΓΑΡΑ’!
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΞΟΧΩΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ) ‘ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ’…

Μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου στο Πακιστάν

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί τμήμα ενός μεγαλύτερου άρθρου (πατήστε εδώ), το οποίο παρουσιάζω αυτούσιο διότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στις Ελληνικές ιστοσελίδες για το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πακιστάν. Σε αναζήτηση που πραγματοποίησα στα Αγγλικά, το παρουσιάζουν ελάχιστες ξένες ιστοσελίδες. Αυτό το γεγονός το θεωρώ απαράδεκτο και προτείνω να αναδείξετε το μνημείο είτε με αυτό το άρθρο είτε με δικές σας πηγές και εργασίες.

Το 2011 έκανα ένα ταξίδι στο Πακιστάν ακολουθώντας τα βήματα του Μ. Αλεξάνδρου. Στην διάρκεια του ταξιδιού, ενημερώθηκα από κάποιον ξένο αξιωματούχο ότι υπάρχει ένα μνημείο προς τιμήν του Μ. Αλεξάνδρου, νοτιοανατολικά του Ισλαμαμπαντ κοντά στα σύνορα με την Ινδία.

ΕΙΧΕ Ο "ΘΕΟΣ" ΓΙΑΧΒΕ ΣΥΖΥΓΟ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ, ΤΗΝ ΑΣΕΡΑ! ΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ. (Ντοκιμαντέρ)

Εκείνοι που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα τα γνωρίζουν εδώ και χρόνια, αλλά στο Ισραήλ υπάρχουν πεισματάρηδες άνθρωποι και δεν θέλουν να ακούσουν τίποτε γι' αυτό.
Οι περισσότεροι από αυτούς που ασχολούνται με την επιστημονική εργασία σε τομείς της Βίβλου,
την αρχαιολογία και την ιστορία του εβραϊκού λαού,
διαπίστωσαν ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιγράφει η Βίβλος».

Ωστόσο, η πραγματική βόμβα ήταν η αποκάλυψη του καθηγητή Ze'ev Herzog, σχετικά με την εύρεση πολυάριθμων επιγραφών σε πολλές περιοχές της Παλαιστίνης, γραμμένες στα εβραϊκά με την επίσημη εβραϊκή γραφή του 8ου π.Χ. αιώνα.

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ο Σοιμπλε! Μπήκαν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και στο Γερμανικό Χρηματιστήριο! #DeutscheBoerse

Ο επικεφαλής του γερμανικού χρηματιστηρίου Carsten Kengeter και φίλος του Wolfgang Schäuble αγόραζε μετοχές του λίγο πριν από την ανακοίνωση συγχώνευσης της Deutsce Boerse με το Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού χρηματιστηρίου, Κάρστεν Κένγκετερ. Οι εισαγγελείς της χώρας ερευνούν τον επικεφαλής της Deutsche Boerse για πιθανή εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών, καθώς φέρεται να προχώρησε στην εξαγορά μετοχών αξίας πολλών εκατομμυρίων λίγους μήνες πριν από την ανακοίνωση της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης με το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ετσι ξέπλενε ΡΟΥΒΛΙΑ η Deutsche Bank του Σοιμπλε…Οι Ελληνες θα φταίνε-ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ


Ο Πρόεδρος της Deutsche Bank κι ο Σοιμπλε Josef Ackermann (links), Ex-Chef der Deutschen Bank, mit Finanzminister Wolfgang Schäuble (CDU)ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΩΝ «ΗΘΙΚΩΝ» ΓΕΡΜΑΝΩΝ
ΗΠΑ και Βρετανία επέβαλαν πρόστιμο 630 εκατ. ευρώ και τοποθέτησαν επίτροπο στη γερμανική τράπεζα που έσπασε για ίδιον όφελος το οικονομικό εμπάργκο
Αμερικανοβρετανικό ήταν το τελευταίο πλήγμα για την πολλαπλώς στοχοποιημένη Deutsche Bank. Αμερικανικές και βρετανικές εποπτικές αρχές επέβαλαν αθροιστικά πρόστιμα που αγγίζουν τα 630 εκατ. ευρώ στην κορυφαία γερμανική τράπεζα για ξέπλυμα χρήματος μέσω εικονικών συναλλαγών που διοργανώθηκαν προς όφελος της Ρωσίας σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία η Ουάσιγκτον και η Δύση είχαν επιβάλει στη χώρα οικονομικό εμπάργκο εξαιτίας της στρατιωτικής επέμβασης στην Κριμαία και τον πόλεμο με την Ουκρανία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters