Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: "ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Ή ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ" ;;;?

Ευάγγελος Ηρακλείδης (6/10/2016) : ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ... 
 
"ΚΥΡΙΟΙ" ΝΟΜΙΚΟΙ & ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ;;?? 
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... 
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;;?? ....

ΣΟΚ! Η Google ηχογραφεί στα κρυφά ΟΛΑ όσα λέμε και Αποθηκεύει τις Συζητήσεις μας. Δείτε ΠΟΥ θα τις Ακούσετε και ΠΩΣ να τις Διαγράψετε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent, η φωνητική αναζήτηση της Google δεν ανοίγει μόνο όταν της το ζητάτε. Αντιθέτως, καταγράφει σχεδόν τα πάντα. Όπως φαίνεται, η Google ξεκίνησε να το κάνει αυτό τον Ιούνιο του 2015. Αγχωθήκατε; Έχει και συνέχεια…

Όπως θα δείτε, μπορείτε να ακούσετε αυτές τις συνομιλίες που αποθηκεύει και συσχετίζει με το όνομά σας η εταιρία, απλά και μόνο μπαίνοντας σ’αυτή την ιστοσελίδα που έστησαν.

Ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς καλεί τον Πρόεδρο Donald Trump να φυλακίσει τον Τζορτζ Σόρος



 

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς προκάλεσε διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα με ενα μήνυμα tweets.
Είχε βάλει μια φωτογραφία στην οποία υπήρχαν νεκρά σώματα γεμάτα αίμα, από την επίθεση στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι Bataclan όπου περίπου 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Για ποιο λόγο δημοσίευσε αυτήν την εικόνα? ειναι η απάντηση στους επικριτές του Donald Trump. "Η Γαλλία ΕΙΝΑΙ: Η αντίθετη ΜΕ ΤΗΝ απαγόρευση Σχετικά με την Ασφάλεια κατά Της τρομοκρατίας " έγραψε στην ετικέτα "ειρωνικά" στο tweets

Το βίντεο που πρέπει να το ΔΕΙ όλη η ανθρωπότητα! Δεν θα πιστεύετε τι βλέπετε και τι διαβάζετε…

Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει…
να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας.
Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη…

Αλήθεια τι έγινε η Ελληνική επιγραφή του 10.000 π.Χ. που βρήκε ο Κουστώ;


Υπάρχει ένα ανοικτό και επικίνδυνο θησαυροφυλάκειο κάπως μακριά μας.Το θησαυροφυλάκειο που ονομάζεται κόλπος του Μεξικού και αγγίζει Ανατολικά την χερσόνησο της Φλώριδας, κρύβει πάρα πολλά.

Πρώτα πρώτα το πιθάρι με τις Μινωικές παραστάσεις κοντά στις ακτές των Μπαχάμας.

Μετά η ανακάλυψη του Γαλλοεβραίου Κουστώ μιας λίθινης πλά
κας για την οποία έγραψε η αδέσμευτη εφημερίδα ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ της νήσου ΄Ανδρος των Μπαχάμας στο φύλλο της 24ης Αυγούστου 1966 ότι είναι γραμμένη από ΄Ελληνες του απωτέρου παρελθόντος (10.000 π.Χ.).

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Όπως μας ενημερώνουν καθημερινώς τα Μ.Μ.Εξαπάτησης), ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.


ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ??
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ?
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ?

ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΤΟ FBI, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ..

ΒΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!
 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!

Θύμος Αδένας: Μάθετε τι θα Συμβεί αν Τρίψετε αυτό το Σημείο του Σώματος σας για 30 Δευτερόλεπτα


 

Γνωρίζατε ότι είναι δυνατόν χρησιμοποιώντας μια απλή τεχνική να ξεμπλοκάρετε τη ροή ενέργειας στο σώμα σας
Ο θύμος αδένας είναι ένας μικρός ενδοκρινής αδένας.
Ετυμολογικά η λέξη θύμος λέγεται ότι προέρχεται από το φυτό θυμάρι (ομοιότητα σχήματος του θύμου) είτε από την λέξη θυμός δηλαδή διάθεση. Παρακάτω στο άρθρο μας  θα μοιραστούμε μια απλή μέθοδο για την τόνωση αυτού του αδένα.

Ο βαθύπλουτος Ελληνας που ζούσε σαν ασκητής και τα έδωσε όλα στην πατρίδα του

Αναδημοσίευση από: newsbeast.gr
Πάνω στην ταφόπλακα του Καπλάνη μέσα στο κοιμητήριο ρωσικού μοναστηριού της Μόσχας, κάποιος χάραξε μια επιτύμβια επιγραφή.

Παρά την τραχιά γλώσσα και τους προχειρογραμμένους
δεκαπεντασύλλαβους, ένα από τα δίστιχα παρέχει μια καλή εικόνα για το
ποιος ήταν ο Καπλάνης: «Όλην του την κατάσταση έθυσε μ’ ευκαρδίαν / για
φωτισμό Πατρίδος του και για φιλοπτωχίαν».

Ο ελληνικός λαός το έλεγε βέβαια καλύτερα και πιο απλά: «όλα για τους άλλους, τίποτα για τον εαυτό του».

Αστυνομικοί λένε τους Έλληνες της Χίου παράνομους, όσους αντιδρούν στην αύξηση της εγκληματικότητας λόγω μεταναστών ΒΙΝΤΕΟ


Προειδοποιούν όσους αντιδρούν στην αύξηση της εγκληματικότητας λόγω μεταναστών

Νόμος δεν είναι το δίκαιο αλλά ο νόμος τους κράτους, ο οποίος στην παρούσα φάση ευνοεί την ισλαμοποίηση της χώρας και την μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Στην Χίο και συγκεκριμένα στο Χαλκειός , οι κάτοικοι πραγματοποιούν μπλόκο στον δρόμο που οδηγεί στην ΒΙΑΛ αφού συνεχώς μεταφέρονται σε ιδιοκτησία παρακείμενη στο hotspot κοντεϊνερ.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.........

Πάνος Σώζος
ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...
ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ..
ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ .....

Αυτός ο χάρτης που δείχνει την κατάσταση της δημοκρατίας στον κόσμο θα σας εκπλήξει


 


Ο Δείκτης Δημοκρατικότητας είναι ένας δείκτης που καταρτίζεται από την Intelligence Unit του Economist, που μετρά την κατάσταση της δημοκρατίας σε 167 χώρες.
Ο δείκτης βασίζεται σε 60 δείκτες που ομαδοποιούνται σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες που μετρούν τον πλουραλισμό, τις πολιτικές ελευθερίες και την πολιτική κουλτούρα.

Εκτός από μια αριθμητική βαθμολογία και κατάταξη, ο δείκτης κατηγοριοποιεί τις χώρες σε ένα από τους τέσσερις τύπους καθεστώτων:

ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΥΦΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ- ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.- ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΜΕ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ (ΦΩΤΟ)


manol


Πρωτοφανές περιστατικό σόκαρε την τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 18χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές και θύματα μια τυφλή γυναίκα, την κόρη της και έναν ομοεθνή του.
Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι με σκοπό να βιάσει την 55χρονη τυφλή και δεν σταμάτησε πουθενά έως ότου τον αφόπλισαν άνδρες του χωριού και τον ακινητοποίησαν. Λίγα λεπτά πριν είχε καταφέρει να μαχαιρώσει τον 37χρονο ομοεθνή του και να τραυματίσει μια άλλη νεαρή γυναίκα. Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του χωριού βγάζουν κραυγή αγωνίας καταγγέλλοντας πως δεν μπορούν να ζήσουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, από την παραβατική συμπεριφορά των αλλοδαπών, αναφέροντας περιστατικά που έως τώρα παρέμεναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Θέσεις ἐργασίας μόνον γιὰ …ΛΑΘΡΟ-μετανάστες!!!


Ἀνακοίνωσις θέσεων ἐργασίας μόνον γιὰ λαθρομετανάστες…
51.000 θέσεις γιὰ τοὺς λάθρο, ποὺ μᾶς κατσικώθηκαν μόνιμα.
Ἀνάμεσά τους ξεχωρίζουν:

  • ἐκπαιδευτὲς Ἀγιουβέρδα

  • Ἀνιματὲρ

  • καθηγητὲς ἀσιατικῶν γλωσσῶν

  • ἐργάτες ἐκτροφῆς γούνας μὶνγκ

  • μανικιουρίστες βραζιλιάνικης τεχνικῆς

  • σπερματεγχυτὲς βοοειδῶν…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters