Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η δήθεν απελευθέρωση μας ως έθνος και το βιβλίο που παραδόθηκε το 1840 στον Όθωνα για να ξεκινήσει τις «μεταρρυθμίσεις»!...

Όταν μας "απελευθέρωσαν" από αγάπη οι ξένοι φιλέλληνες κι αποκτήσαμε "αυθόρμητα" Αγγλικό, Γαλλικό , Ρωσικό κόμμα, Γερμανό Βασιλιά κι εβραίο Τραπεζίτη...το πρώτο πράγμα που έκαναν οι "προστάτες" μας ήταν η ακριβής καταγραφή όλων των φυσικών πόρων και των πληθυσμών ώστε να προχωρήσουν στην άμεση εκμετάλλευση της νέας φάρμας ανθρώπων που έβαλαν στο χέρι.

Κατέγραψαν δέντρα, εκτάσεις αρδευόμενες και μη καθώς και το τελευταίο ρυάκι της τότε ελεύθερης Ελλάδας ώστε να απαιτήσουν τέλη αλιείας από τους "απελευθερωμένους" Έλληνες.

Αποκάλυψη που σοκάρει: Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται από!…


 

Η ασθένεια, είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος στο πρόβλημα των «εσωτερικών συγκρούσεων» Η νέα ιατρική του γιατρού Χάμερ
Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτομερή παρατήρηση, ο Χάμερ ανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών.

Τρέμουν όλοι – Τσακ Νόρις: «Δηλητηριάστηκε η γυναίκα μου στη μαγνητική» (βίντεο)



Βροχή πέφτουν οι μηνύσεις σε εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης από τον Τσακ Νόρις. Υποστηρίζει ότι η σύζυγό τους δηλητηριάστηκε στη μαγνητική.

Ο Τσακ Νόρις υποστηρίζει ότι η σύζυγός του δηλητηριάστηκε από χημική ουσία που χρησιμοποιείται κατά τη μαγνητική τομογραφία. Σε αγωγή που κατέθεσαν ο Τσακ Νόρις και η σύζυγός του Gena ισχυρίζονται ότι η ουσία που χρησιμοποιείται την έκανε να υποφέρει από εξουθενωτικές περιόδους πόνου και καύσης στο σώμα της. Αλλά και να υποστεί μακροχρόνιες βλάβες.

Η Ελλάδα που μεγαλουργεί: Η πρώτη ελληνική μοτοσικλέτα είναι γεγονός και βγαίνει στην αγορά! [εικόνες-βίντεο]


 

Η πρώτη ελληνική μοτοσικλέτα DCR 017 παρουσιάστηκε στη διεθνή αγορά!
Η πρώτη ελληνική μηχανή που «πατάει γκάζι» για μια αγορά σε ραγδαία άνοδο παγκοσμίως, αυτή των ειδικών, περιορισμένης παραγωγής και κατά παραγγελία μηχανών, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο διεθνές κοινό, στην έκθεση EICMA, στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο της Ιταλίας.

Σήφης Μιγάδης: Ο πιλότος-θρύλος της Ολυμπιακής που έσωσε 418 επιβάτες από βέβαιο θανατο (βίντεο)

Πρόσφατα, ο Κλιντ Ίστγουντ διηγήθηκε στο σινεμά την ιδιαίτερη ιστορία ενός γενναίου πιλότου, τον οποίο «ζωντάνεψε» ο Τομ Χανκς.

Το « Sully» είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία που έχει συμβεί στην Αμερική. Εύκολα όμως θα μπορούσε να έχει γυριστεί μια αντίστοιχη ταινία για μια αληθινή ιστορία που έχει συμβεί στην Ελλάδα!

ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ !!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑ & ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ ΠΩΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Με στροφή 180 μοιρών, κατέληξε, από τα ποτά και τις γυναίκες, στις τράπεζες !!!
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
Παραλήρημα Ντάισελμπλουμ : Οι Έλληνες έφαγαν τα λεφτά στο αλκοόλ και τις γυναίκες !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. Κρήτη: Γέμισαν σημαίες το σχολείο που τιμωρήθηκε ο μαθητής που ύψωσε "αυθαιρέτως" την γαλανόλευκη

Κρήτη: Γέμισαν σημαίες το σχολείο που τιμωρήθηκε ο μαθητής για την γαλανόλευκη

(ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ) Οι συμμαθητές του νεαρού βρήκαν ένα συμβολικό τρόπο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό στο Λύκειο του Γαζίου, όπου ένας μαθητής απεβλήθη από το σχολείο επειδή το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε σε στύλο την ελληνική σημαία,

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΙΝΟ ΠΗΡΕ ... ΑΠΟΒΟΛΗ!! ΦΩΤΟ

Μαθητής στην Κρήτη ύψωσε την ελληνική σημαία σε στύλο φωτισμού σχολείου και πήρε αποβολή

Η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του μαθητή ήταν επικίνδυνη - Σύμφωνα με καταγγελίες στο σχολείο δεν υπήρχε σημαία. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters