Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στον Λαβύρινθο της Κρήτης Εξακολουθούν να Ζουν Όντα

 
Παλαιότερα, δείξαμε ότι ο Λαβύρινθος της Κρήτης έχει βρεθεί και, μάλιστα, έχει χαρτογραφηθεί… Επιπλέον έχει υποστηριχτεί ότι κάπου μέσα εκεί υπήρξαν γενετικά εργαστήρια, σε απώτατους χρόνους… -d-

Στον
Λαβύρινθο του Μινώταυρου στην Κρήτη, εξακολουθουν να ζουν οντα και να ειναι κατοικία πνευμάτων:

Μπορει να γελαται αλλα τα λενε καθηγηται Αμερικανοι και Ρωσοι .Ονοματα δεν γραφω για λογους που καταλαβαινεται.



Ο αμερικανος καθηγητης ειναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας και της Διεθνούς Ακαδημίας Επιστημών. Έχει αναπτύξει περισσότερα από 80 ολοκαίνουργιους τροπους πλαστικής χειρουργικής, είναι συγγραφέας πάνω από 300 επιστημονικες ερευνες, εχει κατοχυρωμένα δίπλωματα ευρεσιτεχνίας στη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία. Οι εφευρέσεις του – ειναι επαναστατικες για τις αναγεννητικες χειρουργικες επεμβασεις.

Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων μπηκε και αυτη στο Λαβυρινθο της Κρητης .

Και οι δυο λενε οτι ο Λαβυρινθος ειναι κατοικία πνευμάτων.

Ήδη με την είσοδό τους νιώθουν ζάλη, ναυτία και αδυναμία, η οποία εντείνετε εντός των θαλάμων. Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές φωτογραφησαν συχνά «μπάλες» που τους επιτέθηκαν, αναγκάζοντάς τους να εχουν αρνητικά συναισθήματα.

Τωρα σχολια δικα μου:

Ο Πλατωνας λεει οτι εμεις οι Ελληνες εχουμε απο την Ανωτερα Δυναμη λιγο Θειο πυρ μεσα στην ψυχη και ειναι στην ψυχη ,γιατι το Θειο πυρ θα μας εκαιγε .

Οι αλλοι ανθρωποι εχουν πολυ λιγοτερο θειο πυρ (κατασκευαστηκαν απο τους Ατλαντες) ή και καθολου. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ψυχρο αιμα ,οπως των ερπετων .

Συμφωνα με τον νόμο του Λαβουαζιέ τιποτα στην φυση δεν χανετε. Απλως αλλαζει μορφη. Το νερο εξατμιζεται -εξαφανιζεται-αλλα δεν χαθηκε, εγινε συνεφο.

Αυτος ο νόμος ισχυει και για την ψυχη . Με το θανατο αλλαζει μορφη, αφηνοντας το σωμα .Βιντεο τωρινα το δειχνουν.

Παλαιοτερα σουηδοι γιατροι ετοιμοθανατους τους εβαζαν σε ζυγαριες ακριβιας και βλεπανε οτι μετα το θανατο εχαναν λιγο βαρος (την Ψυχή).

Αυτα τα λιγα για να συμπληρωσω αυτα που λενε οι μεγαλοι επιστημονες αμερικανος και ρωσοι, οτι στον Λαβυρινθο τους επιτηθενται φωτεινες «μπαλες» που τις φωτογραφιζουν οι ειδικες φωτογραφικες μηχανες τους .

Πανω η εισοδος του Λαβυρινθου με επιστημονα ενος μελους της ρωσικης ομαδας .

Panagiotis Darivas‎

https://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters