Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Οι Καλάς προκαλούν εγκεφαλικά στα Σκόπια: Είμαστε απόγονοι των Ελλήνων και του Μ. Αλεξάνδρου – Δείτε βίντεο

Οι Καλάς, είναι φυλή του ορεινού Πακιστάν και μέρους του Αφγανιστάν, η οποία ομιλεί δική της γλώσσα. Ο πληθυσμός της ανέρχεται περίπου στις 5.000 και παραδόξως, διαφέρει από τις γειτονικές φυλές, τόσο εθνολογικά, όσο και κοινωνιολογικά, αφού οι Καλάς είναι πολυθεϊστές εν μέσω τεραστίου μουσουλμανικού πληθυσμού.

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΥΣΟ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ''ΧΟΝΤΡΑ'' ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΥΣΟ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ''ΧΟΝΤΡΑ'' ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

Η Συνθήκη Βουκουρεστίου του 1913 για τα Σκόπια


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΘΗΝΩΝ 1913

  Ειδικότερα, ο καθορισμός των Ελληνο-Σερβικών κοινών Σύνορων, ξεκίνησε να καθορίζεται από το Ελληνοσερβικό Πρωτόκολλο των Αθηνών της 5ης Μαΐου 1913, γνωστό

Ακούστε το οπωσδήποτε - Καταρρέουν τα περί ακροδεξιών και εθνικιστών - Κασιμάτης: Γιατί θα μιλήσω στο συλλαλητήριο

Ο κορυφαίος συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης, που την ερχόμενη Κυριακή θα είναι από τους βασικούς ομιλητές του συλλαλητηρίου στη πλατεία Συντάγματος , μίλησε στον 98.4.
Είναι λαϊκό δικαίωμα να αμυνθεί ο Ελληνικός λαός,  σε κάθε αλυτρωτική βλέψη των ακραίων εθνικιστικών κύκλων της FYROM, που σκοπίμως υποκινούνται σε λύση υπό την πίεση του ΝΑΤΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Προπαγάνδα τέλος! ‘Τεμπέλης Έλληνας’; Πάλι πρώτοι σε ώρες εργασίας στην ΕΕ



 Οι Μεξικανοί δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στον πλανήτη. Οι Γερμανοί αντιθέτως, τις λιγότερες.
Τα νέα στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Organization for Economic Cooperation and Development) που καταγράφει την εργασία σε 35 μέλη του από τον «δυτικό κόσμο» όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τα πιο προηγμένα σε οικονομικούς όρους, κράτη, δείχνουν ότι ο μέσος Μεξικανός ξοδεύει 2,255 ώρες εργασίας το χρόνο, κάτι που αντιστοιχεί σε 43 ώρες τη βδομάδα.


Άφωνοι οι αρχαιολόγοι: Ανακαλύφθηκε προϊστορικό πουλί παγιδευμένο μέσα σε κεχριμπάρι (βίντεο)


Προϊστορικό πουλί η ηλικία του οποίου εικάζεται ότι ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια χρόνια ανακαλύφθηκε παγιδευμένο μέσα σε ένα κομμάτι βιρμανέζικου κεχριμπαριού.
Την ανακάλυψη ανακοίνωσαν στο Πεκίνο παλαιοντολόγοι από την Κίνα, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Διπλό «Μυστικό» της Ακρόπολης

Το Διπλό «Μυστικό» της Ακρόπολης
Άποψη του μνημείου του Θρασύλλου επάνω από το Θέατρο του Διονύσου στη νότια πλαγιά της Ακροπόλεως (φωτ. με τη χρήση drone του Κ. Αρβανιτάκη).
Το Διπλό «Μυστικό» της Ακρόπολης: «Τρύπα», έτσι ονόμαζαν επί δεκαετίες οι περαστικοί από τη γειτονιά της Ακρόπολης τη σπηλιά που έβλεπαν στη νότια κλιτύ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters