Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Είναι νόμιμη η ΑΑΔΕ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! (βίντεο)

Πριν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν κάνει μια ανάρτηση ιδιαίτερης σημασίας για όλον τον ελληνικό λαό.

Με τίτλο "Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", είχαν αποκαλύψει πως η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Το θέμα, αφορούσε την προσφυγή στο ΣτΕ, επτά δικηγόρων, που με ατράνταχτα στοιχεία, προσέφυγαν κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ιδρυθείσας από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, της ΑΑΔΕ.

Νομισματικό «πραξικόπημα»; Αιφνιδίως …ανέκυψε «ζήτημα» με το ευρώ

Την περασμένη εβδομάδα (και αυτό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο), η κοινή γνώμη αιφνιδιάστηκε από την πρόσκληση που έλαβε χώρα από την Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Σχολή ESMT της Γερμανίας, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα της ευρωζώνης-ευρωσυστήματος.

Το ζήτημα που ετίθετο προς «προβληματισμό» αφορούσε κατά πόσον το ευρώ είναι πράγματι βιώσιμο, και σε περίπτωση που δεν είναι βιώσιμο «τι» μπορεί να συμβεί.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Νίκο Κοτζιά ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ του πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου προς τον Παυλόπουλο για την ονομασία των Σκοπίων: «Δεν θα γίνετε συνένοχος σε μια τόσο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ του πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου προς τον Παυλόπουλο για την ονομασία των Σκοπίων: «Δεν θα γίνετε συνένοχος σε μια τόσο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!»
Βαρυσήμαντη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έστειλε ο πρών Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Νικόπουλος με αφορμή τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο τίτλος της επιστολής είναι »ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.»

Δίδαγμα! H άγνωστη αερομαχία του 1996 στην Χίο και η ανατίναξη τουρκικού F-16


* ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ:*
– Ερντογάν, σε έχουμε σκοτώσει ήδη μια φορά στις 8 Οκτωβρίου 1996! Θες κι άλλη;
– Τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση για να πάρει τους δύο Ελληνες αιχμαλώτους πίσω!

Ηταν πρωί της 8ης Οκτωβρίου 1996, όταν ο πιλότος του F-16 της Τurk Hava Kuvetleri(ΤΗΚ), Ναίλ Ερντογάν, έμπαινε στο κόκπιτ μαζί με τον συγκυβερνήτη του Οσμάν Τσιτσεκλί!

«Καταπέλτης» το Spiegel: «Τώρα οι πρόσφυγες πεθαίνουν στα τουρκο-συριακά σύνορα»


 

«Πυροβολισμοί κατά προσφύγων- Η Τουρκία κλείνει ερμητικά τα σύνορά της προς τη Συρία- με χρηματοδότηση από την Ε.Ε.- Δεν υπάρχει πια διαφυγή από τη χώρα που μαστίζεται από εμφύλιο πόλεμο» γράφει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
«Οργανώσεις προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν την Τουρκία ότι επαναπροωθεί με βίαιο τρόπο Σύρους πρόσφυγες. Στην προστασία των συνόρων της η Τουρκία δέχεται βοήθεια από την Ε.Ε. -σύμφωνα με έρευνα του Spiegel εμβάστηκαν στην Άγκυρα για αυτό το λόγο περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ», γράφει το γερμανικό περιοδικό και προσθέτει:

Εαν Τολμήσει Και Φέρει Κάποιο Ελληνικό Κανάλι Αυτή Την Αηδία Στην Ελλάδα... Ουαι Κι Αλίμονο Του

Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα μέσα από το Νο1 σίριαλ! «Τούρκος βασανίζεται από Έλληνες»
Vatanim sensin. Αυτός είναι ο τίτλος της τουρκικης σειράς που σπάει ταμεία και προβάλλεται από το kanal d. Η σειρά που ξεπουλάει σε όλο τον κόσμο και μεταφέρει την τουρκική προπαγάνδα σε 50 χώρες.

Πώς η ασπιρίνη μπορεί να κλείσει τις τρύπες στα δόντια!

Ερευνητές επινόησαν ένα επαναστατικό σχέδιο για την “εκ νέου ανάπτυξη” των χαλασμένων δοντιών, χρησιμοποιώντας ασπιρίνη για να γεμίσουν τις οδοντικές κοιλότητες (τρύπες στα δόντια).
Επιστημονική ομάδα από το Queen’s University στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, ανακάλυψε ότι η ασπιρίνη θα μπορούσε να αντιστρέψει τις επιπτώσεις της αποσύνθεσης, διεγείροντας την ανάπτυξη νέου στελέχους στα δόντια.

Έρευνα-βόμβα από το Spiegel: Η Ε.Ε χρηματοδοτεί τις Τουρκικές περιπολίες στα σύνορα με την Ελλάδα!

Μια σοκαριστική έρευνα δημοσιεύει το Spiegel, στην οποία επισημαίνεται πως η Ε.Ε χρηματοδοτεί την Τουρκία, ώστε να κατασκευάσει άρματα, με τα οποία φρουρεί και περιπολεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα!
Παράλληλα, με αυτά τα χρήματα  μπορούν να αναπτύξουν τεχνολογίες ασφάλειας και παρακολούθησης, ενώ γίνεται λόγος για βία και πυροβολισμούς Τούρκων στρατιωτών σε Σύρους πρόσφυγες, προκειμένου να μην περάσουν τα σύνορά της.

Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο; Αξίζει να διαβαστεί από όλους…

Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν!

Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι; Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού.

Από σήμερα σε... ξένα χέρια

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης
Από τις 11 σήμερα το πρωί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δεν ανήκει πλέον στο Ελληνικό Δημόσιο. Με το άνοιγμα του ελληνικού Χρηματιστηρίου παίχθηκε η τελευταία και απολύτως τυπική πράξη μεταβίβασης των μετοχών στην κοινοπραξία ιδιωτών, οι οποίοι χθες ολοκλήρωσαν το τραπεζικό διαδικαστικό της κατάθεσης των 231,926 εκατομμυρίων ευρώ.
Το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο που διόρισε η ελληνική κυβέρνηση θα παραδώσει σήμερα σε μια πολύ τυπική συνεδρίαση στο νέο σχήμα χωρίς καμία ιδιαίτερη τελετή ή «εορτασμό».

Οι 100 εθελοντές από την Αϊτή που ήρθαν να πολεμήσουν στην επανάσταση του 1821 και πέθαναν στο ταξίδι...

Το 1821, η εξέγερση των Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού, αρχικά δεν ενθουσίασε τους Ευρωπαίους.

Μια ενδεχόμενη διάλυση της αυτοκρατορίας των Τούρκων, θα ανέτρεπε ριζικά την κατάσταση στην Ευρώπη.

Για τους λόγους αυτούς, αλλά και για να εξυπηρετήσουν η κάθε μια τα δικά της συμφέροντα, οι δυνάμεις της Ευρώπης δεν αναγνώρισαν την ελληνική επανάσταση.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters