Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Κίνηση-ματ από την Γαλλία προς την Ελλάδα για φρεγάτες Belh@rra: Τοποθετούν πυραύλους cruise SCALP Naval! (βίντεο)

Γράφει: Πέτρος Αναστασίου

Μια εξέλιξη ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος, αφού προφανώς είναι "Το Πολεμικό Ναυτικό του μέλλοντός μας": Το γαλλικό Ναυτικό ανακοίνωσε την έναρξη ναυπήγησης των πρώτων πέντε φρεγατών Belh@rra για το γαλλικό Ναυτικό από τη  Naval Group (πρώην DCNS).

Ώρα για δράση...

 
Ο Αριστοτέλης έλεγε, ότι μια μέρα, που δεν γελάσαμε είναι μια χαμένη μέρα. Βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο να γελάσεις, ούτε καν να μειδιάσεις με αυτά, που συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά ανεξάρτητα από τα εξωγενή ερεθίσματα, τα οποία εισέρχονται και φιλτράρονται στον εγκέφαλό μας, το ανθρώπινο ον έχει την δυνατότητα να ανατροφοδοτεί τον εαυτό του με την δική του παραγωγή σκέψεων και ιδεών.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοίγουν τα φράγματα στον Εβρο - Πληροφόρηση για απόπειρα επεισοδίου από Τουρκία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοίγουν τα φράγματα στον Εβρο - Πληροφόρηση για απόπειρα επεισοδίου από Τουρκία 
Συγκεκριμένη πληροφόρηση έχει η ελληνική πλευρά για απόπειρα πρόκλησης "θερμού" επεισοδίου από τη Τουρκία τις επόμενες ημέρες σε Εβρο ή Αιγαίο.
Η πληροφόρηση είναι πολύ συγκεκριμένη για την μορφή που θα έχει το επεισόδιο, η πηγή έγκυρη και η προέλευσή της από το εξωτερικό.
Να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς αύριο ξεκινά η σύνοδος της Βάρνας στην Βουλγαρία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για το προσφυγικό.

Τα Όπλα του Αγώνα! 25 Μαρτίου 1821 – (Ντοκιμαντέρ)

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα Ντοκιμαντέρ, στο οποίο παρουσιάζεται ο οπλισμός των αγωνιστών του 1821, από τον Συνταγματάρχη Σκαλτσογιάννη, ιστορικό του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας και τον Θανάση Μαριολόπουλο, συντηρητή των εκθεμάτων του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας.

 Δείτε το ντοκιμαντέρ:


Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την 25η Μαρτίου – Τα σχόλια δικά σας…

«Στην Επανάσταση του 1821 συγκρούστηκε το παλιό, που ήταν η φεουδαρχική Οθωμανική Αυτοκρατορία, και το νέο, που ήταν η ανερχόμενη τότε αστική τάξη, η οποία οπλίστηκε με ιδεολογικό και πολιτικό πρόγραμμα, απέκτησε επαναστατική οργάνωση (Φιλική Εταιρεία). 
Σήμερα αυτή η τάξη είναι πλέον ιστορικά παρωχημένη.

197 χρόνια μετά, η εξουσία της αστικής τάξης, γενικά ο καπιταλισμός, είναι το παλιό. Το σύστημά της είναι πια ιστορικά ξεπερασμένο. Το νέο, η νέα επαναστατική τάξη, είναι η εργατική τάξη, η οποία πλέον διαθέτει και επαναστατικό πρόγραμμα και επαναστατική οργάνωση.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters